Thursday, December 29, 2011

901 : SEMUA MAHASISWA PRO PEMBANGKANG BAKAL BERHIMPUN SELAMATKAN GAY PENENTANG NABI LUTH.USM TURUT SERTA


Nantikan pendedahan BK bagaimana mobilasi mahasiswa pro pas , pkr dan dap yang bersarang dalam usm bergerak ke kuala lumpur dan bersama-sama dalam kempen road show anwar al liwati.atas nama adam adli mereka berhimpun dan kononnya menyelamatkan suara adam adli.

bakal guru upsi yang kurang ajar ini, hanyalah letusan kecil yang anwar sandarkan untuk menyamai strategi bersih 2.0. soalnya, siapakah di belakang pro M USM yang mahu dan telah pun bersekongkol dengan dap, pkr dan pas pulau pinang.Persatuan mahasiswa islam, bahasa tionghua , PRS,kadet polis dan DEMA nama yang selalu di sebut di peringkat perbincangan luar . lulusan usm yang memimpin persatuan bahasa tionghua mempunyai kaitan rapat dengan kerajaan guan eng. lahir nama seperti genei lim ( pkr), lim huat seng ) dan sok soh hua yang menggerakan DEMA dan berselindung di sebalik nama wartawan. semua dana dari dap di masukkan melalui mereka.

gerakan 901 melibatkan mahasiswa usm secara tidak disedari. apapun, VC baru usm harus peka tentang hal ini. bukankah usm mempunyai pegawai keselamatan yang terbaik? jabatan keselamatan terbaik dan dinaiktaraf seharusnya memberi maklumat risikan yang juga terbaik.enjin utama 901 di pulau pinang di gerakkan juga oleh mahasiswa usm. tak percaya.....moleklah jabatan keselamatan melalui risikannya mendedahkan.BK telah melontarkan.

genie lim bekas mppusm dan masih lagi aktif dengan rangkaian persatuan bahasa tionghua di usm. menyertai Angkatan Muda Keadilan dan seorang yang amat aktif dalam anak muda PKR. Mempunyai link yang begitu kuat dan secara terus dengan nik nazmi dan anwar sendiri. tidak lupa juga beliau pernah berkhidmat untuk wan azizah selaku presiden pkr.
 

 
KELAHIRAN USM.NANTIKAN BAGAIMANA GERAKAN INI DIBONGKARKAN OLEH BK. TAPI BK RASA ELOKLAH JABATAN KESELAMATAN USM SELESAIKAN.

901 : NAIB CANSELOR UPSI PROF ZAKARIA KASA WAJIB LETAK JAWATAN. UPSI LAHIRKAN GURU KURANG AJARMahasiswa Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) semalam sekali lagi mengadakan piket aman menuntut isu ‘posting’ diselesai segera oleh pihak pentadbiran universiti tersebut. Piket yang dinamakan ‘Posting 2.0′ merupakan rentetan daripada isu penempatan graduan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan keluaran universiti awam yang melanda mahasiswa. Bercakap kepada Harakahdaily, Setiausaha Legasi Mahasiswa Progresif (LMP), Siti Nurul Piteriah Ab Halim menjelaskan, sehingga hari ini belum ada kenyataan konkrit dari pihak bertanggungjawab bagi menyelesaikan permasalahan mahasiswa pendidikan tersebut.

NC, TNC HEP UPSI PERLU LETAK JAWATAN

GAGAL, GAGAL, GAGAL, GAGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL SEBAGAI PENTADBIR UPSI. DAH BAGI JAWATAN NC DAN TNC, TAPI TAK TAHU HANDLE KES MAHASISWA. BAYANGKAN MAHASISWA UPSI YANG MENGGELARKAN DIRI MEREKA PRO M , KATA PARTI POLITIK JANGAN CAMPURI URUSAN KAMPUS.

KEPALA HOTAK HANG. MASA BUDAK UPSI BUAT DEMO DI KPM, SIAP NAMAKAN PIKET POSTING 2.0 DAN BAGI KENYATAN DALAM HARAKAHDAILY. SAH SAH LAH MAHASISWA UPSI NI KUDA KAYU DAP, PAS DAN PKR. ITU PUN TAK MAU NGAKU.

NUTP PERLU MENGAMBIL LANGKAH TEGAS BAHAWA MAHASISWA LEPASAN UPSI SELEPAS TAHUN 2006 JANGAN LAGI DI AMBIL SEBAGAI GURU SECARA AUTOMATIK. MEREKA TAK PANDAI MENGAJAR. MEREKA INI HANYALAH ROBOT UPSI. TEORI BOLEH DI AJAR, TAPI DAH KURANG AJAR.

APAKAH MAHASISWA INI YANG NAK MENGAJAR ANAK-ANAK MALAYSIA. ASYIK KURANG AJAR KEPADA KERAJAAN. APABILA GURU KURANG AJAR, MAKA ANAK MURID LAGI KURANG AJAR. MAHASISWA MACAM NI, TAK LAMA KALAU MENGAJAR, DIA TAK AKAN MENGAJAR. DALAM BILIK GURU CONFIRM BUAT CERAMAH POLITIK ( KATA KAWAN BK).


GURU MACAM ADAM ADLI CONFIRM MELAWAN PENGETUA NANTI. SEMUANYA TAK BETUL DAN SILAP SILAP LATIH ANAK MURID BUAT DEMO DI SEKOLAH NANTI. BK YAKIN DAN PERCAYA, LULUSAN UPSI SELEPAS TAHUN 2006 SEKUPANG PUN TALAK GUNA. SEMUA TAU NAK MELAWAN BILA TAK POSTING. DEPA NI TAK TAU KA YANG DEPA NI MASUK UPSI BUKAN LAH CONFIRM AKAN JADI GURU WALAUPUN NAMANYA UNIVERSITI PERGURUAN.

KATA KAWAN BK, KITA SOKONG GURU LEPASAN INT PERGURUAN GURU ( IPG SAHAJA). INI CONFIRM BAWAH KPM DAN MODULAR PUN MACAM GURU. GURU UPSI, GURU SEKUPANG DUA. KAWAN BK DI SEKOLAHNYA ADA GURU UPSI, PEMALAS NAK MAMPUS. APA UPSI BUAT. TAK PERNAH BUAT PENILAIAN SEMULA TERHADAP LEPASAN UPSI YANG FRESH DARI STPM DAN MATRIKULASI SELEPAS DI POSTINGKAN. YANG DAH ADA PENGALAMAN MENGAJAR DAN SAMBUNG BELAJAR DI UPSI, NI LAIN SIKIT SEBAB MEREKA IALAH GURU YANG BENAR GURU.ZAKARIA KASA DAN BARISAN TNC MUST STEP DOWN. TUKAR 360 DARJAH.BERMULA DARI ZAMAN AMINAH JADI VC SAMPAI LA NI, UPSI LAHIRKAN GURU ROBOT DAN PERASAN LEBIH.MACAM MANA TAK BOLEH KAWAL BAKAL GURU. BAGITAU BUDAK UPSI JANGAN CAKAP PUTAR BELIT. NAK JADI GURU KENAL CAKAP JUJUR. KALAU KATA TAK MAU CAMPUR TANGAN PEMBANGKANG, JANGAN BUAT PIKET TIRU 2.0 DAN KUAR KENYATAAN DALAM AKHBAR WEB PEMBANGKANG. JANGAN NAK MAIN SOROK SOROK DALAM KAIN - KATA KATA DARI  SEORANG SAHABAT BK YANG JUGA SEORANG GURU

901 : PENGIKUT GAY ADAM ADLI LEBIH 50 000


Page di laman sosial Facebook bertajuk 'We Are All Adam Adli" mencecah 4500 lebih pengikut dalam masa kurang 48 pada tarikh 19 disember. Rata-rata mahasiswa upsi menyokong adam adli melawan kerajaan dan menghina PM.

BK tak mau ulas panjang panjang tentang hal ini. BK nak bagitau , UPSI perlu dirombak sistem keguruannya. Lepasan UPSI daripada kumpulan fresh STPM dan Matrikulasi jika di banci tidak berkualiti ketika mengajar di sekolah. orang macam adam adli ni kalau mengajar kelas belakang sekali, confirm budak melayu yang lemah akan dilempang nyer.
kejayaan UPSI melahirkan ramai bakal guru pro pas dan PKR wajar di puji. teruskan UPSI kerana kerajaan BN ni bukan tahu buat apa apapun. ada menteri penggajian tinggi dan timbalan menteri semua simpan teluq dan jadi kuli kepada anwar. saifuddin abdullah tu memang sah totok anwar.

901 PERINGATAN ALLAH KEPADA PELIWAT DAN PENYOKONGNYA


KUASA ALLAH MENEMUKAN BUKTI KAUM NABI LUTH YANG SUKA MELAKUKAN HUBUNGAN HOMOSEKSUAL
 
 
SIAPAKAH YANG INGIN KITA PERCAYA ?
 
ANWAR ATAU KEBENARAN?APAKAH KITA AKAN MENJADI PENYOKONG TEGAR KAUM NABI LUTH YANG SEGELINTIRNYA  MENJADI PELIWAT . NABI LUTH A.S TELAH BERPESAN DAN MENASIHATI, NAMUN KAUMNYA BERDEGIL. AKHIRNYA :
 
Seperti yang telah dijelaskan dalam Alquran:
 
Surah Al Qamar Ayat : 33-36.
 
Kaum Luth pun telah mendustakan ancaman-ancaman ( Nabinya ). Sesungguhnya Kami telah menghembuskan kepada mereka angin yang membawa batu-batu (yang menimpa mereka ), kecuali keluarga Luth. Mereka Kami selamatkan di waktu seelum fajar menyingsing. Sebagai nikmat dari Kami. Demikianlah Kami memberi balasan kepada orang-orang yang bersyukur. Dan sesungguhnya dia ( Luth ) telah memperingatkan mereka akan azab-azab Kami, maka mereka mendustakan ancaman-ancaman itu.


Surah Al Hijr Ayat  73-76.

Maka mereka dibinasakan oleh suara keras yang mengguntur, ketika matahari akan terbit. Maka kami jadikan bahagian atas kota itu terbalik kebawah dan Kami hujani mereja dengan batu belerang yang keras, . Sesungguhnya pada yang demikian itu terdapat tanda-tanda ( kebesaran Kami ) bagi orang-orang yang memperhatikan tanda-tanda. Dan sesungguhnya kota itu benar-benar terletak dijalan yang masih tetap (dilalui manusia).

TAPI DALAM HAL INI, BK YAKIN PENYOKONG ANWAR YANG FANATIK AKAN MENGENEPIKAN QADA DAN QADAR SERTA FIRMAN ALLAH. MEREKA HANYA MAHUKAN ANWAR DIJADIKAN PM SAHAJA. YANG BK MOHON JAUHKAN BALA ALLAH MENIMPA RAKYAT KESELURUHANNYA.AMALKAN WAHAI RAKYAT MALAYSIA YANG ISLAM :

ATAU BACALAH DOA DI BAWAH :

901 ANWAR KE PENJARA


Pertuduhan:

 Bahawa kamu telah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan iaitu dengan sengaja melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii dengan Mohd Saiful Bukhari bin Azlan iaitu dengan memasukkan zakar ke dubur Mohd Saiful Bukhari bin Azlan pada 26 Jun 2008 antara jam 3.01 petang dan 4.30 petang di Unit 11-5-1, Desa Damansara Condominium, No 99, Jalan Setiakasih, Bukit Damansara, Kuala Lumpur.

Hukuman:

 Mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan itu membawa hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan jika disabit kesalahan

KATA KARPAL SINGH :

ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT.

ALAMAT  KEDIAMAN  BARU ANWAR IBRAHIM

KM 10, Jalan Sg. Buloh,
47000 Sungai Buloh,
SELANGOR DARUL EHSAN

Tel : 03-60384690
Fax : 03-60384870/60384685
" OPEN HOUSE UNTUK 901 PELIWAT"

901 : GAY LOVE IN MALAYSIA-HANYA DENGAN GAMBAR


KESIMPULAN BK MUDAH SAHAJA DALAM KES 901 INI :

"SUKA SAMA SUKA.....TIADA PAKSAAN. "PERKARA MELIWAT MEMANG BENAR BERLAKU, TETAPI DALAM KEADAAN DIBENARKAN OLEH ORANG YANG DILIWAT. DENGAN KATA LAIN SAIFUL MENGIZINKAN ANWAR UNTUK MEMASUKKAN ***** ANWAR KE DALAM DUBUR SAIFUL.

901 : SOLADIRITI MAHASISWA DI LIWAT ANWAR


KEGEMARAN 901 PELIWAT

AMANAT ANWAR KEPADA MAHASISWA YANG TELAH DI LIWAT IDEA MEREKA

Mahasiswa perlu tegas, bebas dan lantang memperjuangkan hak rakyat, menegur pemimpin yang rasuah serta salahguna kuasa, kata Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim Bercakap di depan kira-kira 100 hadirin pada sesi ‘Dialog Anak Muda Bersama Anwar Ibrahim’ di kediamannya malam tadi, Anwar memulakan bicaranya dengan membacakan sajak terkenal Taufik Ismail, bertajuk ‘Takut 66, Takut 98′.
KESANNYA :

Pengerusi Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) Ahmad Syukri Ab Razab berkata, mereka akan berkampung selama 16 jam di hadapan UPSI bermula 9 malam pada 31 Disember sehingga jam 1 petang keesokan harinya.

"Malam itu kita namakan sebagai 'Malam Talkin untuk AUKU' (Akta Universiti dan Kolej Universiti... Tindakan kita duduk (di situ) sebagai simbolik.

"Akan ada juga ucapan daripada pimpinan pelajar termasuk Adam sendiri," kata Ahmad Syukri (kiri).Ahmad Syukri berkata, sepanjang tempoh tersebut pihaknya merancang beberapa aktiviti, antaranya meletakkan bunga di hadapan pintu masuk UPSI

Sementara itu, Kumpulan Aktivis Mahasiswa Indipenden (KAMI) menyatakan UPSI tidak mempunyai hak untuk menghalang Adam" (atas) menjalankan hak sivil sebagai warganegara

901 ROADSHOW PELIWATProgram Jelajah PELIWAT NEGARA menjelang 9 Januari 2012.

28 Disember 2011 (Rabu):
Pelancaran kempen Bebas  PELIWAT 901 di Kelab Sultan Sulaiman, Kg. Baru, Kuala Lumpur

29 Disember 2011 (Khamis):
Ceramah penerangan:
1) Langkawi, Kedah (PKR Cabang)
2) Bagan Datoh, Perak (PKR Cabang)

30 Disember 2011 (Jumaat):
Ceramah penerangan:
1) Dewan Serbaguna, Block A1, Taman Melati, KL (Berhampiran LRT) (AMK Wilayah)
2) Petaling Jaya Selatan, Selangor (AMK Selangor)

Countdown  Bebas PELIWAT 901 di seluruh negara

31 Disember 2011 (Sabtu):
Ceramah penerangan:
1) IOI Mall, Puchong, Selangor (AMK Selangor)
2) Kota Raja, Klang, Selangor (Dr. Aziz Bari, Chegubard, Prof Dr. Abu Hassan)

2 Januari 2012 (Isnin):
Forum (Live Streaming) bersama pimpinan dan NGO

a) Selasa 3 JAN - 9 mlm - Ledang, 11 mlm - Muar (Johor)

b) Rabu 4 JAN - 9 mlm - Bandar Tampin N9, 11 mlm - Bukit Katil, Melaka

c) Khamis 5 JAN

- 9.30 pagi - Bentong,

12.00 tghari - Balok, Indera Mahkota,

2.30 ptg - Dungun,

4.30 ptg - Kuala Terengganu,

8.00 mlm - Pondok Pasir Putih,

10 mlm - Macang

d) Jumaat 6 JAN - 9 mlm - Lembah Pantai, 11 mlm - Kelana Jaya

e) Sabtu 7 JAN - 9 pagi - Pulau Pinang, 5 ptg - 12.00 mlm - 4 program di Terengganu termasuk - 11 mlm - Sambutan 100 Tahun Penubuhan Kerajaan Islam Terengganu di Kuala Berang

f) Ahad 8 JAN - 7 mlm - Solat Maghrib / Hajat / Tazkirah di Rumah PELIWAT , 9 mlm - Padang Sultan Sulaiman, Kg Baru, KL, 11 mlm - Pandan.

g) Isnin 9 JANUARI 2012 - 8 pagi - MAHKAMAH TINGGI, Kuala Lumpur

TENGAH HARI PELIWAT AKAN MENERIMA BALASAN ATAS KENIKMATAN MELIWATNYA.BK AKAN SAMPAIKAN BERITA TERKINI TENTANG 901 PELIWAT NEGARA KHUSUSNYA PERGERAKAN DI PULAU PINANG.

KETUA PEMUDA MCA PULAU PINANG KELUAR PARTI :BUKAN SATU KEJUTAN


APA SUDAH JADI DENGAN CHUAH SOI LEK?


UMUM KELUAR PARTI MCA.
BK tidak terkejut dengan keputusan rasmi yang dibuat oleh ketua pemuda MCA Pulau Pinang saudara eng hiap boon yang mengumumkan keluar parti petang tadi. Beliau keluar bersama lebih kurang hampir 400 orang ahli parti MCA yang lain yang tidak lagi percaya kepada MCA. Berita dan ura-ura eng mahu keluar parti sebenarnya telah tersebar sejak 3 bulan lalu selepas Ong Tee Kiat kalah di tangan Chua Soi Lek.

Sebenarnya eng hiap merupakan anak buah dan penyokong setia ong tee kiat. Sebelum ini bosnya iaitu ong tee keat telah berulang kali menyatakan MCA tidak relevan.  BK akan paparkan kenyataan Ong Tee Kiat sebelum ini yang jelas menyatakan MCA tidak relevan lagi selepas kalah di tangan Chua. Bagi Ong Tee Kiat MCA hanya relevan sekiranya beliau yang memerintah. Selepas kalah di tangan chua, ong tee kiat telah di intai oleh puak-puak cina dalam PKR.

Biasalah, tugas PKR meminang pemimpin komponen BN yang kecewa atau kalah . Tugas PKR nampak berjaya iaitu memujuk dan berusaha membawa masuk ong ke dalam PKR. Permulaan nya sekarang ialah bermula dengan ketua pemuda MCA Pulau Pinang dahulu. Mengapakah pilih Ketua Pemuda MCA Pulau Pinang?

Jawapan BK mudah sahaja iaitu kerana ingin memastikan isu 901 tidak disensasikan. selepas ini banyak yang akan dilakukan oleh nuar juburi untuk meredakan geledak 901. Dengan keluarnya ketua pemuda mca penang ini, bermakna pkr seolah-olah nampak kuat dan anwar tidak bersalah.

KENYATAAN ONG TEE KIAT SELEPAS KALAH DI TANGAN CHUA.

1) Parti itu sedang berubah menjadi sebuah parti yang tidak relevan.Ong memberitahu, gabungan BN itu tidak memperlihatkan pelaksanaan pembaharuan selepas ia hilang 25 daripada 40 kerusi Parlimen dan 59 daripada 80 kerusi Dewan Undangan Negeri yang ia tandingi pada pilihan raya umum 2008.Katanya, MCA masih meneruskan polemik lama daripada membawa dan mengadakan pembaharuan yang diharapkan oleh para pengundi.


2)“Jika MCA terus menggunakan laluan dan jiwa yang lama, maka sudah pasti ia menuju situasi tidak relevan. Sesetengah sudah pun dengan terus-terang mengatakan bahawa kami sudah pun tidak relevan,” kata Ong yang ditewaskan oleh Dr Chua ketika krisis kepimpinan parti itu 18 bulan yang lalu.


3 )Ong, Ahli Parlimen Pandan, memberikan contoh kenyataan-kenyataan kosong dibuat oleh penggantinya, mahu keluar BN jika Umno melaksanakan hukum hudud dan tidak menyertai Kabinet ataupun menerima jawatan kerajaan jika parti tidak memperbaiki kedudukan dalam pilihan raya umum ke-13.

SEJARAH DAHULU :
 

Eng Hiap Boon 翁协文
@
after LGE slap by old malay man, this few days a lot of problem in Penang
 
KEMANAKAH ARAH HIAP BOON SELEPAS INI?BK TIDAK BERMINAT MENGULAS PANJANG TENTANG HAL MCA KERANA YAKIN INI ADALAH PERMAINAN ANWAR.