Wednesday, August 10, 2011

JUARA KRISTIANISASI SELANGOR

Larangan Exco ulas isu periksa gereja kekal - MB

Nazri Abdulllah   
SHAH ALAM, 10 Ogos: Larangan terhadap semua anggota Exco negeri itu supaya tidak membuat sebarang kenyataan berhubung pemeriksaan gereja oleh Jais baru-baru ini kekal sehingga kerajaan negeri mendapatkan laporan lengkap dari Jais.

Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim berkata, kerajaan negeri belum lagi mendapat laporan lengkap itu daripada Jais berhubung pemeriksaan ke atas Gereja Methodist Damansara Utama di Petaling Jaya, 3 Ogos lalu itu.

Menurutnya, pihak Jais memerlukan sedikit masa menyiapkan laporan itu kerana turut menghadapi masalah mengambil keterangan dari 12 orang Islam yang terlibat dalam pemeriksaan itu.

UMAT ISLAM JANGAN LUPA PERANG SALIB.PESANAN BUAT SI KAFIR
RAMUAN MENGHANCURKAN UMAT ISLAM SEDANG SIAP DI ADUN DAN DI MASAK OLEH IBLIS DAP DAN BERTOPENGKAN PAS DAN PKR.


PERINGATAN ALLAH KEPADA MEREKA AHLI PARTI PAS, PKR DAN UMNO YANG LEKA.
Firman Allah swt Surah Al Baqarah Ayat 34


Dan (ingatlah) ketika kami berfirman kepada malaikat: "Tunduklah (beri hormat) kepada Nabi Adam". Lalu mereka sekaliannya tunduk memberi hormat melainkan Iblis; ia enggan dan takbur, dan menjadilah ia dari golongan yang kafir.

Firman Allah swt Surah Al A'raaf Ayat 11

DUNIA SOMALIA DAN DUNIA ISLAM MALAYSIA

MENJELANG 7 RAMADHAN, UMAT ISLAM DIGEMPARKAN DENGAN INSIDEN BEBERAPA ORANG ISLAM TELAH MASUK KE GEREJA UNTUK MENGIKUTI PROGRAM BERBENTUK KEBAJIKAN. SERBUAN JAIS BERSAMA PIHAK BERKUASA DI ANGGAP SEBAGAI YANG AMAT MENGECEWAKAN OLEH MENTERI BESAR. LALU TERBAYANG DALAM FIKIRAN TEMAN, APA LAGI YANG ADA PADA ISLAM SEHINGGA NILAI AGAMANYA DIPERCATURKAN SEHINGGA KE TAHAP YANG PALING HINA. JAIS BERTINDAK MENGIKUT TANGGUNGJAWAB YANG WAJIB MEREKA LAKUKAN. SOAL PENDAKWAHAN KRISTIAN GIAT BERLAKU DI KOTA BESAR TERUTAMA DI LEMBAH KELANG. ISLAM TIDAK BERTINDAK SECARA MELULU APATAH INGIN BERMUSUH DENGAN KRISTIAN. TETAPI JANGANLAH SAMPAI HAK ISLAM DIPERMAINKAN. SUDAHLAH NAMA ALLAH DIPERKUDAKAN PAS. SOAL PERUNTUKAN MEMBINA MASJID DIBANGKITKAN OLEH KRISTIAN NGOR KOR MENG DAN PELBAGAI LAGI INSIDEN YANG MENYEDIHKAN. APAKAH DENGAN PEMBERIAN RM 600 OLEH KRISTIAN GUAN ENG DAN MB KHALID AKAN MELEMBUTKAN HATI ORANG ISLAM SEHINGGA MEREKA AKAN MENYOKONG GUAN ENG DAN KHALID GAGAP DALAM HAL KRISTIANISASI INI. BADARKHUBRO AKAN BONGKARKAN................

MAKAN MALAM DALAM GEREJA ADA UJIAN

HEBAT GEREJA DAMANSARA. ANJUR MAKAN MALAM PUN ADA UJIAN BERKAITAN AGAMA. LEBIH BAIK UJIAN INI KHALID SAMAD YANG JAWAB ATAU HJ HADI ATAU NIK AZIZ YANG JADI PEMERIKSA. JAHIL SUNGGUHLAH PUAK PAS INI. KENAPA LAGI BERSEKONGKOL. LAWAN JE LA PUAK KAFIR DAP INI. NAK ISLAM ATAU NAK KRISTIAN?

PULAU PINANG SEBUAH PULAU TIPU TIPU

HEBAT WANITA MUDA INI. JIHAD KE ARAH JAHAT YANG DI BAWA PAS.

NUKILAN  : SAHABAT-SAHABAT

DAP laknatullah Tipu PAS dan PKR..PAS dan PKR pula Tipu Rakyat untuk bantu DAP..Hehehe..Tipu sana..Tipu sini..
by Ee Si Kucing on Tuesday, August 9, 2011 at 10:51pm

Ee ingin memberikan bukti betapa rakusnya golongan kafir harbi yang didukungi oleh musuh Islam nombor wahid, DAP menghalau secara terancang menggunakan undang-undang, setiap umat Melayu Islam yang menetap di Pulau Pinang! Belum pun reda isu pilihanraya masjid DAP untuk pecah-belahkan Melayu Seberang Perai, kini DAP menekan lagi orang Melayu Pulau dengan dasar apartheid menggunakan pengaruh pihak gereja The Titular Roman Catholic Bishop Of Penang.

ISU MURTAD : ANTARA HAK BERAGAMA DAN HAK AGAMA ISLAM

Sekali lihat macam lawak mr bean apabila pas melatah dalam soal serbuan jais ke atas sebuah gereja methodist di damansara utama.serbuan jais ke atas gereja berkenaan bukan di arah oleh umno mahupun pejabat SUK, tetapi serbuan di buat berdasarkan sumber maklumat dan laporan orang ramai. Dalam serbuan berkenaan 12 orang islam didapati berada di dalam gereja berkenaan. Puak gereja menyatakan mereka hanya menjalankan program berbentuk kebajikan kepada masyarakat. Lalu timbullah kenyataan semangat 1 malaysia . Dalam hal serbuan jais pun semangat 1 malaysia di jadikan benteng untuk menyatakan bahawa pihak gereja adalah benar. Pihak gereja mungkin secara sengaja atau tidak sengaja mengaitkan konsep 1 malaysia dengan kes yang berlaku. Isu yang perlu dilihat sebenarnya ialah persoalan. Persoalan mengapakah 12 orang Islam berada di dalam gereja. Lalu tampillah beberapa orang pimpinan pas menyatakan tidak salah orang islam berada di dalam gereja. sekali lagi islam dilacurkan untuk kuasa undi kepada pas. selalu teman sebut dap laknatullah. Lepas ni kalau pas pun sah sama macam dap nak musnahkan islam, maka layaklah pas pula di sebut PAS LAKNATULLAH.

Tindakan jais sudah tentu mempunyai alasan kukuh berdasarkan pemerhatian yang terperinci. Ianya bukan dibuat secara sesuka hati. Apabila hassan ali mempertahankan tindakan jais, pemimpin pas terutama khalid gereja berang. Berang sebab tindakan jais dan hassan ali akan menyebabkan semangat pakatan akan tercalar. Mudah sungguh cara pas berjuang. Jual prinsip beragama bagi pastikan undi penganut kristian diperolehi. Perkara yang paling teman geram apabila ada yang menyebut " APA SALAHNYA BUKAN ISLAM MENYAMPAIKAN AJARAN MEREKA KEPADA ORANG ISLAM , ORANG ISLAM BOLEH PULA AJAR AJARAN ISLAM KEPADA BUKAN ISLAM." APA SALAHNYA ORANG BUKAN ISLAM MELEBARKAN SAYAP AGAMA MEREKA KEPADA ORANG ISLAM. ORANG ISLAM BOLEH PULA DAKWAH AGAMA MEREKA KEPADA ORANG BUKAN ISLAM. INI TIDAK ADIL DAN TIDAK HARMONIS UNTUK MALAYSIA KATA MEREKA."Jawapan teman mudah sahaja, jika ada yang merestui pandangan sebegini, maka mereka ini wajib di doakan laknat . Perangai mereka sama seperti babi dan anjing yang sentiasa membuat kekotoran .

Untuk orang Islam rujuk semula maksud surah al kafirun ayat yang terakhir menyebut :

" Bagi kamu agama kamu dan bagi kami agama kami"

Maksud mudah yang kita jelas fahami ialah bagi orang kafir kamu dengan agama kamu dan kami Islam dengan agama kami. Agama kami Islam jelas tidak membenarkan penganut kami keluar Islam dan hukumnya adalah murtad. Kami dikehendakki berdakwah kepada orang bukan Islam. Ini jelas dalam hal dan hak Islam. jangan ada lagi malaun wal haramjadah dikalangan orang Islam yang menyatakan " macam ini tidak adillah kepada orang bukan Islam". Mana adil ...orang Islam sahaja yang boleh berdakwah menambah bilangan penganut?Mereka semua ini berani bercakap sebab mereka tahu pas akan bantu mereka. Mujahid yusuf dan khalid adalah hero dalam hal ini. Apa nak jadilah orang pas ini. Ya Allah hancurkanlah mereka ini demi agamamu. Mereka ini perosak akidah umat Islam. Wahai pas, kamu jangan ingat kamu ni pembawa Islam.Kamu beria ia sangat nak memusnahkan Islam demi kuasa undi. Kamu tunggulah balasannya.