Thursday, March 20, 2014

AKAI FBI TERSERLAH

FBI MAHU AMBIL SIMULATOR

Pakar luar negara berusaha dapatkan log data hilang

Washington: Biro Siasatan Persekutuan (FBI) secara rasmi menyertai siasatan kehilangan pesawat MH370 dan dijangka mula menganalisis komputer dan simulator yang diambil dari rumah Kapten Zaharie Ahmad Shah, minggu ini. 

Menurut laporan USA Today, seorang pegawai penguat kuasa perundangan persekutuan Amerika Syarikat berkata, komputer dan simulator itu berkemungkinan besar dihantar ke makmal FBI di Quantico, Virginia.

Sementara itu, Peguam Negara AS, Eric Holder, kedua-dua kerajaan sudah mengadakan “perbincangan berterusan mengenai bagaimana kita boleh membantu.”

“Kita bekerjasama dengan pihak berkuasa, tetapi kita tidak mempunyai sebarang teori (mengenai punca kehilangan pesawat itu),” katanya di sini semalam. 

INTIPATI CERAMAH MEROYAN ANUAR BRAHIM


Ucapan DSAI di kajang ...

Yang digeruni BN bila  pakatan rakyat ambil putra jaya.PR akan terus laksanakan dasar ini :
1.turun harga minyak harga patut.

2. PTPTN mansuh dan dasar pendidikan percuma dan hutang PTPTN pelajar yang ada dihapus kira.

3 tol mansuh tol konsesi cukup masa .

4.letrik diturunkan takrif ke harga munasabah.

5.harga kereta harga patut kurangkan duti..dan harga beras tidak ditetepkan oleh kerajaan..Sistem monopoli tidak dibenarkan.

6.AP kereta untuk dato datin tan sri tidak dibenarkan beri terus seperti amalan menteri keawangan sekarang 

7.Pendapatan isi rumah bulanan dinaikan akan digerakan melalui ekonomi pembangunan kukuh melalui dasar tidak amal rasuah tiris lari wang dan memperkaya kaum keluarga suku sakat.

8.Kekayaan negara yang pendapatan 290 bilion setahun akan dikongsi bersama rakyat 

BK : MASA ZAMAN HANG JADI TPM PATUTLAH HARTA KERAJAAN HANG BAGI DEKAT SEMUA RAKYAT. SHARE HANG BAGI DEKAT SAPA NUAR BONGOK ??? PORAHHHH CAKAP BOLEH LAH.