Friday, August 26, 2011

BLOGGER PRO UMNO PULAU PINANG BERKERETA MEWAH HASIL WANG GAJI YANG DIBERI JASA

BERIKUT TEMAN DEDAHKAN JENIS KENDERAAN MEWAH YANG DIGUNAKAN OLEH PARA BLOGGER UMNO DI PULAU PINANG SELEPAS PENDEDAHAN HATA WAHARI.
mercedes c300

KERETA MERCEDES MILIK BLOGGER M.I.M HASIL GAJI SEBAGAI SEORANG BLOGGER YANG DI BAYAR OLEH JASA.


MODEL BMW 320i YANG DIGUNAKAN OLEH BLOGGER PISAU. NET

MODEL FERRARI YANG DIGUNAKAN OLEH BLOGGER  MEDIAPERMATANGPAUH

TOYOTA ALPHARD YANG DIGUNAKAN OLEH BLOGGER PEJUANG BANGSA
KERETA KANCIL YANG DIGUNAKAN OLEH BLOGGER BADARKHUBRO KERANA TEMAN BARU 2 BULAN JOIN JADI BLOGGER. YANG LAIN SEMUA DAH KAYO SELEPAS JASA MEMBERIKAN GAJI PADA MEREKA. BETULLAH KATA HATA YANG DIPECAT OLEH UTUSAN BAHAWA PARA BLOGGER UMNO DI BAYAR OLEH JASA.

KEPADA SEMUA PEMBACA YANG INGIN MEMAKAI KERETA MEWAH SEPERTI BLOGGER PRO UMNO, BOLEH ISI BORANG YANG DISEDIAKAN DALAM JASA.BLOGSPOT.JANGANMIMPI.

KESEMUA KENDERAAN RASMI INI BERJAYA TEMAN INTIP DALAM MIMPI TEMAN MALAM TADI. SAMPAI HUJAN EMAS PUN BLOGGER TAK KAN DAPAT MACAM YANG TEMAN MIMPI MALAM TADI. DAH NASIB BLOGGER. YANG BLOGGER DAPAT KENA KATA DAN KENA KUTUK DENGAN SEGELINTIR PIMPINAN. ADUSSSS.MALANGNYA BLOGGER.

SIAPAKAH WIRA UMNO PENANG ?


SEHINGGA KNI TIADA SEORANG PUN DIKALANGAN PIMPINAN UMNO PENANG YANG DIGERUNI PR. KATA KAWAN TEMAN, LIM GUAN ENG DAN MAT SABU TENGOK UMNO PENANG MACAM RAKAN SEKOLAH YANG SAMA-SAMA NAKAL. BAGI GUAN ENG KALAU AJAK BERDEBAT BELUM TENTU UMNO BOLEH MENANG. BUKAN TEMAN NAK NGATA PULA, TAPI UMNO PENANG IKUTLAH CARA DATO NAJIB.TRANSFORM BETUL BETUL ........JANGAN MARE YER.............TEMAN BUKAN BLOGGER YANG JASA BAYAR  MACAM HATA WAHARI TUDUH TU.......