Tuesday, December 20, 2011

KALAU VC UPSI ANAK JANTAN

anak kelahiran penaga memang dahsyat. Rupanya setelah BK teliti, momentum yang ingin di bawa oleh para pendemo di hadapan pwtc ialah menyamai kaedah dataran tahrir. mereka nak turunkan gambar Presiden husni mubarak dan nak melihat maklumblas rakyat. Di mesir maklumbalas rakyatnya memamg memberansangkan untuk menjatuhkan husni, tetapi di malaysia tindakan adam adli anak buah dap ini adalah kurang ajar, lupa daratan , dan tidak mengenang jasa. apakah adam adli pejuang?Betul dia pejuang. tetapi adam adli adalah pejuang kufar dap yang levelnya adalah sama dengan abdullah bin ubai.

abdullah bin ubai bersama nabi SAW tetapi dia adalah munafik. begitu juga adam adli bersama SMM yang dipelopori oleh PMI dan sekutunya . Abdullah bin ubai menganiayai tentera Islam. Begitu juga adam adli yang bakal menganiayai umat Islam Malaysia dengan berkiblatkan kepada dap laknatullah.

Tetapi perlu diingat, abdullah bin ubai di sanjung yahudi. begitu juga dengan adam adli yang disanjung oleh pkr. eh eh macam sama pula. sekarang mari kita tengok analisis mudah:

ADAM ADLI = ABDULLAH B UBAI
PKR = YAHUDI
JAWAPAN : YAHUDI SANJUNG ABDULLAH B UBAI
                      PKR SANJUNG ADAM ADLI

adam adli sudah semestinya akan terus berkeras bahawa tindakkannya tidak salah. yang salah ialah najib yang diktator dan kotor kata mereka.

kesimpulan teman mudah.....teman cabar VC UPSI gantung adam adli 6 bulan atau buang dari UPSI. Lebih baik buang. kalau dia lulus di upsi KPM pula jangan bagi masuk adam adli sebagai warga guru. dilaporkan dari upsi adam adli cakap lebih macam tin kosong. buat program pun tak tau. cari penajaan program pun tak tau. yang tau maki hamun orang dan nak tonjolkan dirinya hebat.

KPT KENA BELAJAR MACAM UST AZIZAN YANG HANDLE KES SISWA DI KOLEJ USNIVERSITI ISLAM DI KEDAH.. BILA PAS GANTUNG PELAJAR DISEBABKAN DEMO, SENYAP PULA PAS. SEKARANG DO IT KPT. KALAU TAK, TAK USAH JADI VC UPSI

catitan dalam perjalanan.................