Thursday, September 19, 2013

PRU 14 : GEMPAR!! UTUSAN BERI COVERAGE TERTINGGI BUAT NUAR BRAHIM


Satu kajian media mendapati keghairahan Utusan Malaysia dalam memberi liputan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim menjadikan beliau ahli politik yang paling banyak diberikan publisiti oleh akhbar itu (carta di atas).

Pada masa sama, media bercetak lain seperti New Straits Times, The Star dan Sinar Harian pula lebih menyerlahkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak.

Anwar menduduki carta teratas dalam liputan oleh Utusan. Namun, beliau didapati dihentam secukup-cukupnya oleh akhbar itu dalam satu laporan pemantauan media dalam tempoh 7 April 2013 sehingga 7 Mei 2013.

BK : COVERAGE HENTAM NUAR LA . 

PRU 14 : TAN SRI MUHYIDDIN YASSIN PULA IKUT CAKAP ALLAHYARHAM FADZIL NOOR


BK : PAS BERASA AMAT JIJIK BERPADU DENGAN UMNO. KATA MEREKA UMNO HINA DAN KEJI.PEMBOHONG DAN PELBAGAI LAGI. MEREKA TERLUPA, MEREKA SEBENARNYA SEDANG DIBUAI MIMPI INDAH OLEH DAP DAN PKR..

APA YANG NUAR BRAHIM DAH BUAT PADA PAS. BENAR KATA NUAR BRAHIM OTAK PUAK PAS NI DI LUTUT. NUAR BRAHIM ANGGAP PAS NI MACAM KACANG JER DALAM POLITIK 

SEDUTAN :


PRU 14 : INILAH KEZUHUDAN PEMIMPIN PAS


yang ni ok

yang ini pun ok

kenderaan rasmi ds najib kereta perdana jer..

BK : BILA PUAK PAS GUNA KENDERAAN MEWAH SEBAGAI KENDERAAN RASMI PUAK PR KATA OK. INI ZUHUD . BILA PEMIMPIN BN GUNA KENDERAAN MEWAH, MEROMPAK WANG RAKYAT. AIYAA...INILAH INDOKTRIN KEBENCIAN .BERCAKAPLAH BENAR WALAUPUN PAHIT

PRU 14 : DEWAN ULAMAK PAS KEKAL PENDIRIAN .LAWAN ULAMAK HUKUMNYA ???