Sunday, December 4, 2011

TENTERA MAYA UMNO AMBIL PEDOMAN TENTERA NYAMUK MENYERANG NAMRUD


SAYA SUKA GRAFIK INI

INI MUSUH KITA. JANGAN TAKUT DENGAN PROVOKASI YANG MENYATAKAN KALAU KITA LAWAN GUAN ENG DAN KIT SIANG BERERTI KITA LAWAN CINA DI PULAU PINANG. PERLU DI INGAT GUAN ENG DAN KIT SIANG ADALAH PUNCA UTAMA SEKIRANYA SESUATU BERLAKU DI PULAU PINANG ANTARA ISLAM DAN KAFIR.KITA BUKAN LAWAN DENGAN KAFIR ZIMMI. ETAPI DALAM ISLAM MENYURUH KITA MENENTANG KAFIR HARBI DAP


UCAPAN DATO ZAHID HAMIDI NAIB PRESIDEN UMNO  :

Beliau melahirkan penghargaan kepada 'tentera baru' Umno dan BN iaitu pengamal media sosial seperti pengguna Twitter, blogger dan Facebook.

"Kita mesti hargai bala tentera siber kita yang berjuang untuk kita, bantu kita tanpa upah, tanpa tidur, tanpa ganjaran untuk mereka.

BK KHABARKAN UCAPAN INI  DENGAN FIRMAN ALLAH  DI BAWAH :

Dan tidak ada yang mengetahui tentera Tuhanmu melainkan Dia sendiri.” (Surah al-Muddatsir: 31)

KATA -KATA NAMRUD SAMA DENGAN KATA-KATA ANWAR IBRAHIM :

Namrud yang mempunyai ratusan bala tentera mencabar Nabi Ibrahim dengan penuh angkuh. "Sekiranya Tuhanmu mempunyai malaikat, maka kirimkanlah mereka supaya berperang dengan aku," kata-nya kepada Nabi Ibrahim.

BUKANKAH ANWAR JUGA BEGITU ANGKUH DAN TIDAK TAKUT DENGAN KUASA PERUNDANGAN DALAM NEGARA? SEMUANYA INGIN DILANGGAR DAN DINAFIKAN HAK .

HAYATI KISAH SERANGAN TENTERA NYAMUK TERHADAP NAMRUD

Tentera Namrud ketakutan apabila ruang angkasa berubah menjadi gelap. Jutaan nyamuk menuju ke arah mereka dengan dengungan yang membingitkan.Tentera Namrud kebingungan. Mereka bertempiaran cuba menyelamatkan diri. Namun seorang demi seorang rebah menyembah bumi menjadi 'ratahan' nyamuk yang rakus menghisap darah.

Namun Allah menunda kematian Namrud agar dia dapat menyaksikan sendiri kehancuran tenteranya kerana berani mencabar Tuhan. Namrud dibiarkan pulang ke mahligainya dalam keadaan penuh terseksa akibat gigitan nyamuk di seluruh tubuhnya.

Selama tiga hari nyamuk menghurung pekarangan mahligai Namrud. Bagaimanapun selama tempoh itu ternyata dia tetap enggan bertaubat. Lantas serangga kecil itu menyelinap masuk ke lubang hidung serta seluruh rongga raja yang angkuh itu. Dia menggelupur dan menjerit menanggung kesakitan yang amat sangat. Beberapa ketika kemudian Namrud menemui ajalnya.

Kisah Namrud perlu dijadikan pedoman bagi seluruh  BLOGGER PRO UMNO kerana ia menceritakan pembalasan Allah terhadap manusia yang ingkar dengan ajaran Allah. Siapakah yang ingkar : Anwar Ibrahim yang menyokong lesbian dan gay.DAP yang menyokong kemusnahan Islam. 

AYUH SEKALIAN RAKAN BLOGGER, RAKAN FB DAN TWITTER, BANGKIT BERSAMA LAUNGAN SEMANGAT JIHAD PRESIDEN UMNO DAN TIMBALANNYA . AYUH BANGKIT BERSAMA AZAM DAN DOA KEMENANGAN. AMBIL SEMANGAT BADAR DAN PEDOMAN IKTIBAR UHUD.

PERANG JIHAD UMNO MELAWAN KAFIR HARBI DAP ( JIHAD MENENTANG JAHAT DAP)


Tanggal 3 disember 2011 antara jam 5.00 petang bermulalah ucapan terakhir dalam perhimpunan agung umno yang ke 62. Bermula sewaktu perasmian wanita, pemuda dan puteri secara serentak oleh tan sri muhyiddin terdengar suara dan laungan seruan jihad berkemundang lalu di sambut di dalam penutup ucapan dato najib. Sempat BK mendengar ucapan ds najib. Berbaloi BK pecahkan tabung buluh menumpang orang ke kuala lumpur tempat persidangan. BK bersyukur walaupun kurang berkemampaun, tetapi BK syukur melihat orang Melayu yang turun di hadapan pintu masuk Hotel Pan Pac semuanya boleh dikatakan berkereta mewah. Ada yang bawa BMW X5, ada yang bawa porcshe, ada bawa merc yang terbaru, sport car dan pelbagai lagi. Yang penting mereka tak bawa jet atau helikopter mendarat depan pintu masuk PWTC . 

Melayu harus sedar terutama golongan UMNO yang mengecapi kekayaan bermula pada awal 80 an hinggalah sekarang kerana UMNO. Jangan pula kata " kami dah berjuang , tapi kami tak dapat apa apa ".Kata orang kampung BK tak dapat apa? Ada syarikat besar dan kereta besar dan semua orang tahu dia kaya kerana UMNO. Semua kerana UMNO. New generation mungkin tidak mendapat nikmat sebagaimana yang diperolehi oleh segeintir pimpinan UMNO di zaman Anwar Ibrahim. Nuar Ibrahimlah punca segala rasuah yang berlaku dalam UMNO. Lalu Tun M , pak lah dan tok jib nak pulihkan masalah ini hampir 10 tahun. UMNO ditekan bukan kerana pemimpin kerdil cawangan, tetapi UMNO di tentang kerana sedikit permasalahan di peringkat atasan. UMNO kena ingat, tanpa ahli seramai hampir 3 juta orang lebih, pemimpin tak mampu berkuasa.

Kadang-kadang hati sebagai anak melayu tersinggung sedih. Apa tidaknya ibu ibu yang berjuang sebagai Jalinan Rakyat bergerak ke sana sini tapi nasib mereka kurang diberi perhatian malah usaha kerja mereka dilaungkan dengan ayat " kita ni kerja sukarela dan mesti ikhlas"tapi pemimpin mereka ada yang mengaut keuntungan dalam perjuangan.

Sepatutnya pimimpin UMNO yang telah dikurniakan kejayaan hasil yang UMNO berikan, sewajibnya menyerahkan kekayaan itu sedikit kepada ahli di peringkat cawangan dan bahagian. Barulah ada adlul wal ihsan  dan barulah benar erti perjuangan. Pandangan ini tidak bermakna BK cemburu dengan mereka, tetapi inilah transformasi dalam erti kata jihad. Jika presiden melaungkan JIHAD, tetapi ahli tak faham erti jihad, maka transformasi erti kata jihad tidak mampu dihadamkan oleh ahli.

OKlah cukup sekadar itu penulisan BK di peringkat awal ini. Berbalik semula kepada persoalan penting yang harus di selami oleh ahli UMNO Pulau Pinang iaitu JIHAD UMNO MELAWAN JAHAT DAP. Bersediakah ahli dan pemimpin UMNO berjihad? Erti jihad tidak boleh dipisahkan dengan pasak Islam. Jangan ada pemimpin UMNO yang cuba memberi definisi jihad tanpa berpasakkan Islam. Jika tak tahu  BOLEH DIAM DAN TAK PERLU ULAS.Mungkin agak keras kenyataan BK tetapi harus di ingat, untuk mencapai tahap Jihad, pemimpin dan ahli UMNO wajib berubah dan sedia ditegur. Fisabilillah meninggalkan kemewahan dan kesenangan dunia untuk di abdikan dalam perjuangan menentang DAP.

Dalam misi jihad UMNO Pulau Pinang ialah lawan dan hapuskan DAP Laknatullah. Gendang di palu, tapi seruan masih tak mampu menggerakkan jentera perang jihad di Pulau Pinang.Kelengkapan perang dah cukup ka? Tentera jihad di alam maya pun bagi BK masih lagi lihat kadangkala terlalai dengan kehendak nafsu duniawi. Maaf lah bagi mereka yang terasa.Dalam organisasi jihad yang perlu diutamakan tarbiyyah dan misi dakwah. Mesti wajib kenal musuh dan strategi melawan musuh. Strategi akan berjaya jika ada sifat mujahid yang tinggi dan bermujahadah dalam menyusun alunan nafs duniawi. Mungkin perkara ini tidak ada dalam tarbiyyah jihad UMNO.

Menetap matlamat jihad di Pulau Pinang ialah melawan selagi terdaya DAP yang di pimpin Lim Guan Eng dan lim kit siang. Mesti lihat guan eng sebagai agen yahudi . Kita bukan bermusuh dengan kafir zimmi seperti Gerakan, MIC dan MCA.Musuh jelas kita ialah DAP. Jangan kita menerima dan akur apa yang DAP buat . Kita perlu melawan DAP sebagaimana  kita membenci yahudi. Dalam kepala otak kita sekarang mesti tertanam nilai menentang proksi yahudi di malaysia iaitu DAP. Mereka ialah perancang strategi perang salib bagi melaga lagakan Islam dengan agama lain. Bukankah DAP sekarang melaga lagakan Islam Malaysia dengan kristian sekarang ?

Jika bayangan ariel shahron dapat kita letakkan di wajah guan eng, maka kita akan berusaha menentang dan melawan guan eng. Kita kena benci dan hukum wajib menentang DAP sekarang. Mampukah UMNO mewujudkan bibit bibit perjuangan jihad sebegini?Jahatnya guan eng kerana tidak menggunakan peruntukan sedia ada pada tahun 2010 untuk membesarkan 3 buah masjid, membina 3 buah sekolah agama rakyat, 3 buah tanah perkuburan Islam, 3 buah mahkamah dan 6 buah projek rumah kos rendah.Malah jahatnya DAP kerana menukar status tanah wakaf kepada tanah rumah ibadat. Jahatnya DAP menghilangkan syiar Islam di Pulau Pinang dengan memperkudakan PAS.

PAS dok perasan mereka pandai Islam. Aduhai PAS ada ahlinya yang pendidikan Islam pun tak habis belajaq lagi  dan mengaji quran pun tak khatam , bila masuk PAS merasakan diri mereka juga ustaz dan menjadi ahli syurga.

Seruan jihad melawan DAP perlulah berpaksikan kepada semangat badar al khubro dan ambillah iktibar di atas kekalahan perang uhud.Peringatan Allah :

Surah Al Imran 68Sesungguhnya orang-orang yang hampir sekali kepada Nabi Ibrahim (dan berhak mewarisi agamanya) ialah orang-orang yang mengikutinya dan juga Nabi (Muhammad) ini serta orang-orang yang beriman (umatnya - umat Islam). Dan (ingatlah), Allah ialah Pelindung dan Penolong sekalian orang-orang yang beriman. (3:68)

 Firman Allah lagi :Beberapa orang telah mengatakan kepada mereka “Sesungguhnya orang banyak telah mengumpulkan kekuatan untuk melawan kamu sebab itu takutlah mereka!” Tetapi ucapan itu menambah keimanan mereka dan menjawab “Cukup Allah menjadi Pelindung kami dan Pelindung yang sebaik-baiknya.(3:173)


AYAT TERAKHIR UCAPAN DATO NAJIB BERPAKSIKAN FIRMAN ALLAH DI ATAS. APAKAH ORANG UMNO SEDAR DAN ORANG PAS TAHU?DOA ORANG PAS PULA HANYA TAHU MENGHARAPKAN ALLAH MUSNAHKAN UMNO. AKHIRNYA ALLAH AKAN MENGHANCURKAN MEREKA.AYAT TERAKHIR DALAM UCAPAN DS NAJIB :

Wahai orang UMNO, dengan Allah kita berlindung, kepada Allah kita memohon, semoga bala dan musibah ini tidak menimpa, semoga kita terus terpelihara, selagi UMNO terus di persada, selagi semangat terus marak dan menyala.

BK BERTAMBAH YAKIN BAHAWA ALLAH BERSAMA UMNO YANG MEMBAW PANJI ISLAM DAN RAMAI GOLONGAN AGAMA AKAN MASUK UMNO DAN BERJUANG BERJIHAD BERSAMA UMNO. TUNGGULAH PAS.PAS PERLU INGAT FIRMAN ALLAH DI BAWAH :

Surah Al Imran 28Janganlah orang-orang mukmin mengambil orang-orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) daripada Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti daripada pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali
INILAH YANG BERLAKU PADA PAS. JELAS FIRMAN ALLAH MEMBERI PERINGATAN KEPADA SELURUH UMAT ISLAM. DIKALA UMNO MELANCARKAN PERANG JIHAD KEPADA KAFIR HARBI DAP YANG TIDAK MAHU MENURUT CORAK NEGARA ISLAM, PAS PULA BERSAHABAT DENGAN KAFIR HARBI.TUNGGULAH SAAT KEMUSNAHAN PAS DAN PKR BERSAMA KAFIR HARBI DAP LAKNATULLAH.

AKHIR KATA HAYATILAH :

Wahai orang UMNO, benteng parti ini tetap perkukuh perjuangan ini, walau apa aral yang melintang, sekali-kali kamu tinggalkan Bukit Uhud-Uhud ini, panji-panji mari kita kibarkan.

Alah undur berpantang ajal, pertahankanlah ia, kendonglah ia, hingga kudrat yang terakhir.

Ayuh! ayuh! ayuh!.. semua ke medan tarung. Insya-Allah kemenangan pasti milik kita. Demi Islam! Demi Melayu! Demi Malaysia! Hidup UMNO! Hidup UMNO! Hidup UMNO! "


DATO SERI NAJIB PRESIDEN UMNO