Sunday, June 3, 2012

PASCA E 13 : HIMPUNAN HIJAU. PAS SEPAK KELUAR DAP DAN PKR. CAYALAH


SELEPAS DI PERBODOHKAN OLEH DAP DAN PKR BERJUTA JUTA KALI, AKHIRNYA PAS BERDIRI DENGAN KAKI SENDIRI WALAUPUN CAPEK SEBELAHNYA. PAS LANTANG MENYEPAK KELUAR PKR DAN DAP. PAS MAHU BERSENDIRIAN KE PUTRAJAYA. NYAHKAN KAU ISRAEL NUAR DAN DAP KAFIR.


BANYAK RUANG KOSONG DI DALAM STADIUM. UNJURAN HANYALAH PADA KADAR
50 000 HINGGA 70 000. TAKPELAH BAGI LEBIH SIKIT.
ADA YANG SOLAT. ADA YANG TAK SOLAT. ADA YANG MENGUAP TAK TUTUP MULUT MASA SOLAT. MEREWANG SANA SINI. MALAIKAT PUN HAIRAN TENGOK PUAK PUAK INI.
YANG DOK PERHATI ORANG SOLAT LEBIH RAMAI DARI YANG NAK BERSOLAT. MACAM MANA LAH PAS KAWAL JEMAAH. AJAK SOLAT HAJAT TAK MAU. INILAH TARBIYYAH PAS. GAGAL DALAM IBADAH. GAGAL NAK KAWAL AHLI.

BANYAK KERUSI YANG KOSONG. ATAS PADANG PUN BANYAK RUANG KOSONG.
MASING MASING BAWA HALUAN. MAT SABU MASAM TAK MAU BUAL DGN AZIZAN. MAT SABU KECEWA SEBAB PAS TAK JEMPUT NUAR DAN GUAN ENG

KASIHAN PADA PAS......NIZAR DAH SABOTAJ SALAHUDIN NAK JADI MB  JOHOR SEBAB SALAHUDIN PROKSI NASARUDN. NUAR NAK MAZLAN ALIMAN JADI MB KEDAH SENANG DIA KUDAKAN SEBAB BIUL SIKIT.

PASCA E 13 : MENJAWAB MANIPULASI KONONNYA BELIA DI BAYAR UNTUK BERHIMPUNGAMBAR DI ATAS IALAH BELIA YANG TERLIBAT DENGAN PROGRAM HARI BELIA NEGERI SABAH TAHUN 2012. MEREKA MENERIMA SAGUHATI UNTUK MAKANAN KERANA URUSETIA DARI PERSATUAN MEREKA TIDAK MENYEDIAKAN JAMUAN. WANG SAGUHATI MEMANG DAH BIASA PERTUBUHAN BELIA BUAT UNTUK MEMASTIKAN NASIB AHLI MEREKA TERJAMIN. SO, APALAH PEMBANGKANG NI DAH TIADA MODAL. LAIN KALI MASUKLAH PERTUBUHAN BELIA. BARU TAU. GAMBAR DALAM BAS NI BUKANNYA NAK MENUJU PUTRAJAYA. INI SEWAKTU PROGRAM DI SABAH MA....AYO YO


ANTARA ATUCARA HARI BELIA DI SABAH

BACA BETUL BETUL....

GAMBAR PERTAMALAH YANG DIGUNAKAN OLEH MEDIA MAYA PR UNTUK MENYATAKAN BELIA YANG BERHIMPUN DI BAYAR RM 20.00. MAI KITA DARAB TENGOK. ALAU 2 JUTA ORANG YANG BERHIMPUN, RM 40 JUTA KERAJAAN HABISKAN. BODOH PUNYA PAKATAN. MACAM TAKDAK AKAI.....BK CABAR PAKATAN DEDAHKAN RM 40 JUTA YANG DIBAYAR KONONNYA KEPADA BELIA YANG HADIR RM 20 SEORANG. .......PI CARI RESIT KA ATAU APA-APA YANG BOLEH PERCAYA LA.

PASCA E 13 : PKR TAIKO PENDIDIKAN SAMSENG DI MALAYSIA

AMALAN DEMOKRASI DALAM PKR MESTI ADA TUMBUK DAN UGUT
SURENDRAN DAN AZMIN TAK KATA INI BUDAYA SAMSENG PKR. INI BUSAYA YANG MULIA. MAZMUMAH KATA ORANG PKR KALAU DAPAT PUKUL ORANG. SETAKAT INI ADA KE AZMIN KENA PUKUL ATAU NUAR KENA PUKUL
DALAM PKR GADUH ADALAH AMALAN MULIA. INI AMALAN ISO DALAM MESYUARAT PKR

The recent neck-gripping incident of a Guang Ming Chinese Newspaper lady photographer by keADILan goons is a source of great concern.
BERTUMBUK DENGAN POLIS AMALAN YANG DI SYARIATKAN DALAM PKR
PAKCIK NI KENA BALING BATU MACA CERAMAH ANWAR DI PANTAI DALAM. YANG PELIKNYA SEORANG JE YANG BERDARAH, TAPI NUAR KATA BANYAK. YANG PELIK LAGI KENAPA NUAR TAK KENA BALING SEDANGKAN JARAK NUAR HANYALAH TAK SAMPAI 10 METER DENGAN PAKCIK NI DAN NUAR TERUS BERJALAN KE ARAH PAKCIK NI. INILAH PROVOKASI MURAHAN NUAR YANG MENGUPAH ORANG LAIN SUPAYA MENGANGU CERAMAH PKR LALU DIA AKAN MENYALAHKAN UMNO.

PESANAN BK NUAR JANGANLAH GUAN TEKTIK ZAMAN PERANG JEPUN NI. CUBA UBAH CARA LAIN BOLEH KOT.
Kekerasan Pekerja PKR sewaktu proses penamaan calon selesai semalam.Dalam insiden kira-kira pukul 1.30 petang itu, jurugambar akhbar New Straits Times, Mohamed Sairen Mohamed Nahfis, 26, dan Halim Berbar, 28, dari HBL Press News, Perancis, bukan sahaja teruk dipukul malah mangsa kehilangan kameranya yang dilarikan kumpulan terbabit

UNIT AMAL MENGEPUNG DAN MELAKUKAN KEKERASAN KEPADA SEORANG PENYOKONG BN. INI PUN PERBUATAN BERMARUAHKAH?

PERSOALAN TEKTIKAL :

AZMIN DAN PKR SEDANG MEMBAWA PEMIKIRAN RAKYAT BAHAWA UMNO JAHAT DAN SAMSENG SELEPAS BERSIH 3.0. LALU MEREKA MENCIPTA PELBAGAI CARA UNTUK MEMBERI GABARAN UMNO SAMSENG. TIDAKKAH MEREKA INGAT BAHAWA PILIHARAYA KECIL PERMATANG PAUH DAN PERMATANG PASIR MENYAKSIKAN TERLALU BANYAK KEJADIAN SAMSENG PKR YANG DI IMPORT DARI LUAR? SIAPAKAH YANG MEMUKUL ORANG AWAM PRO MNO DAN WARTAWAN YANG BERTUGAS? INILAH YANG DINAMAKAN SEBAGAI HELAH KEMUNAFIKAN NUAR BRAHIM. BETULLAH KATA PAKCIK KARPAL SINGH " ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT"