Monday, December 19, 2011

ANAK PENAGA TURUNKAN BENDERA WAJAH NAJIB DI PWTC

pic di ambil dari riziqin.blogspot.com

BK nak ucapkan tahniah kepada adam adli b abdul halim anak kelahiran penaga yang merupakan penuntut di UPSI dalam bidang pengajian bahasa inggeris sebagai bahasa kedua. anak kelahiran penaga ini telah bertindak berani menyertai demo di hadapan pwtc serta berani menurunkan bendera gambar najib yang sebaris dengan gambar perdana menteri yang lain. inilah asuhan pas yang terbaik. anak muda yang berani membuang dan menurunkan gambar seorang pemimpin islam. BK ingat dia turunkan gambar lim kit siang atau guan eng.

anak melayu yang bacul ini hanya berani sesama melayu sahaja. sudahlah belajar di upsi dan bakal guru maka tak hairanlah upsi adalah sarang dan pusat penghasilan produk pembangkang dan jelaslah sekarang bahawa semua institusi pendidikan memang pro kepada pas dan pkr. sia sialah kerajaan memperjuangkan nasib guru dan akhirnya guru menikam kerajaan dengan kejam dari belakang. mana ada guru berani mempertahankan kerajaan.

sebelum ini BK ada mendedahkan bekas pengarah pelajaran perak dan wilayah yang masuk pas dan pkr untuk menikam kerajaan. 2 orang pengarah yang makan dan buli guru masa mereka bergelar pengarah pelajaran dulu, tiba-tiba nak jadi pejuang guru. tuihhhhh....perangai macam setan.tapi dalam hal ini kata nik aziz setan adalah kawan.

No kad pengenalan mamat ni ialah 89070307...........( cari sendiri ). Bk cukup bebulu dengan mamat ini. apalah salah najib pada dia. ada ker najib gigit teluq dia. dah pandai sangat ker di upsi. mau belajar ke atau mau jadi pegawai upsi. kalau mau jadi pegawai upsi, belajar betul betul dan isi borang jadi pegawai universiti. lepas tu bagi semua mahasiswa bebas. mahasiswa bebas bakar kampus , mahasiswa bebas maki hamun orang contoh butuh pak hang la adli.....ini ayat contoh. bayangkan adli masuk ke upsi semua orang jerit butuh pak hang adli......sorry ,.......ini contoh sebab mahasiswa nak kebebasan kan.

alamat rumah mamat ini ialah no17......lorong permatang bertam A/10, kepala batas. mamat ni dah boleh mengundi dan beliau merupakan pengundi penaga. sah penaga dah hilang satu undi.no telefon mamat ini 01743473**.nak tahu email dia plak. adamadli@rocketmail.com. ayah mamat ni pencen dan pencennya RM 1****.umur ayah dia 50 tahun. kasihan seorang ayah yang membesarkan anak, akhirnya anak melawan dan memaki hamun kerajaan.