Thursday, May 31, 2012

PASCA E 13 : BUKTI PAS DAH KELUAR PR DALAM HIMPUNAN HIJAU

BAJU PERTAMA
BAJU KEDUA.
TIDAK TERTULIS VOTE FOR PAKATAN RAKYAT. KASIHAN NUAR DAN KARPAL.TIADA PROMOSI UNTUK PR. BK CABAR PKR PLAK BUAT PERHIMPUNAN DEKAT STADIUM..

PASCA E 13 : BUKTI PAS DAH TERHANTUK.

PASCA E 13 : TERBAIK DARI MUFTI PERAK. SIAPA KATA MUFTI PERAK TAK TEGUR. SEKARANG MURSYID PAS KENA TAK TEGUR MISS BOGEL PENANG 2011


KUALA TERENGGANU – Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria menegur penganjur yang mengundang artis dari Korea menghiburkan pengunjung program tersebut minggu lalu.

Menurut beliau, perhimpunan itu bertujuan baik bagi menyatukan golongan belia di negara ini tetapi tidak seharusnya dicemari dengan pemilihan artis luar negara yang kurang sopan dari segi aksi dan pemakaiannya.

“Sepatutnya tidak ada benda-benda macam itu (artis K-Pop). Kita sekarang dalam proses pembentukan akhlak muda-mudi kita yang sedang merosot, jadi tidak patut ada perkara yang boleh menaikkan nafsu.

“Harap pihak penganjur ambil perhatian serius dalam hal ini,” katanya di sini kelmarin.

Beliau, bagaimanapun, tidak menafikan golongan muda lebih cenderung kepada hiburan seperti itu, namun, katanya, tidak semestinya ia dipenuhi dengan aksi bersifat nafsu semata-mata.

“Kita harus bertindak dengan baik, mungkin boleh digantikan dengan aktiviti lain lebih positif yang boleh menarik minat golongan belia.

“Jangan hanya untuk dapatkan sokongan dan kedudukan sahaja; bimbang nanti ada orang nak dapat sokongan tapi sebaliknya tak disokong pula,” katanya mengulas kritikan segelintir pihak berhubung persembahan artis K-Pop pada perhimpunan itu yang tidak sesuai dengan budaya negara ini kerana artis berpakaian menjolok mata.

BK : KITA TUNGGU MURSYID PAS TEGUR KEMUNGKARAN DI PENANG DAN SELANGOR. TEGUR LA. HANGPA DOK NAMPAK MUFTI PERAK JER. MUFTI PERAK TEGUR BN HANG PA DIAM. BILA DIA TEGUR PAS , HANGPA KATA DIA HARAMSANI. HARAMJADAH SUNGGUH PUAK PUAK PAS ANUAR NI.

[ASCA E 13 : JERUNG TIDAK DITANGKAP.BUKTI BERSURAT AZMIN TERLIBAT RASUAHAZMIN ALI PANDAI BERLAKON. DIA KUTUK VINCENT TAN KATA BAGI RASUAH DAN BANTU BN , KRONI BN LA DAN MACAM MACAM LAGI. RUPANYA DIA DIBAYAR OLEH VINCENT TAN. HELAH BELA DIRI TERBAIK DARI AZMIN DAN NUAR.

PASCA E13 : ISU PLAT KERETA WWW 1 MEMANG NIAT NIZAR NAK JATUHKAN KESULTANAN MELAYU

WWW 1 ?

MENGAPA DI CATURKAN DAN DI SALAK KUAT OLEH NIZAR DAP. NIZAR BEKERJA UNTUK DAP DAN NUAR BRAHIM. DENGAN MENCABAR KEDAULATAN RAJA RAJA MELAYU, MAKA SISTEM REPUBLIK DINAIKKAN DAN NUAR AKAN JADI PRESIDEN DAN DAP TIMBALAN PRESIDEN REPUBLIK MALAYSIA.

MENGAPA NIZAR TIDAK MENYALAK GAMBAR GAMBAR DI BAWAH YANG JELAS MENGGUNAKAN WANG RAKYAT?SULTAN JOHOR TIDAK MENGGUNAKAN WANG RAKYAT DAN BUKAN TUGAS SULTAN MEMBIAYAI PENTADBIRAN NEGARA. TUGAS KERAJAAN MEMERINTAH YANG MEMBIAYAI RAKYAT.

NIZAR DENGAN SENGAJA MEMALUKAN SULTAN MELAYU DAN MEMUTAR BELITKAN KENYATAAN RAJA ZALIM RAJA DI SANGGAH.

Menteri Besar Kelantan - DAT 55 & DAB 55 - Nombor ini dapat free kah ? Pakai duit rakyat atau duit derma?Menteri Besar Kedah - Berapa harga nombor ini ?Anak Musryidul Am Pas - Dapat free ke nombor itu ?


Bekas MB Perak yang putus wayar - tidak membazirkah itu ?
rompak wang rakyat oleh MB nizar. Tolong jawab guna wang mana? wang mak bapak hang ka nizar ?
AGS 10, AFD 11, AFD 22, AFD 33, AFD 55, AFD 66, AFD 77, AFD 88, AFD 99, AFD 333,AFD 999, AFF 33, AFF 88, AFF 99, AGS 828 DAN AEU 606 .SEMUA INI DIDAFTARKAN PADA 9 JANUARI 2009


AAF 26 - Abdul Arif Fahmi 26 tahun. Duit siapa? mengapa nizar tak menyalak?

ORANG MELAYU PERLU BANGKIT MEMASTIKAN NIZAR KURANG AJAR DINAYAHKAN DARI BUMI MALAYSIA. NIZAR IALAH AGEN ASING YANG BERGERAK MEMBAWA GERAKAN KUFAR DAN BERSARANG DI DALAM PAS. INILAH KAEDAH YAHUDI YANG PALING KUAT. NIZAR DI BELA OLEH NUAR DAN DITEMPATKAN KE DALAM PAS.

PASCA E 13 : BLOGGER PR GAGAL MAINKAN ISU ANTARA TARIAN DAN SENAMAN


bloggers pembangkang cuba menyalahtafsir senaman belia waja yang dilakukan sewaktu perhimpunan belia. tengoklah aksi atas pentas semua sama. bukankah senaman yng guan eng buat pun guna aerobik.
Tarian Zumba kini semakin digemari ramai untuk beriadah.
 
RUTIN senaman yang sama setiap hari adakalanya membuatkan seseorang cepat bosan dan tiada dorongan untuk melakukan latihan fizikal.

Justeru, tidak ada salahnya jika sesekali menukar gerakan senaman untuk menjadikannya lebih menarik.
Terbaru anda mungkin boleh mencuba senaman Zumba yang kini semakin digemari dan diminati ramai.
Senaman yang lebih membawa gerakan tarian ini diperkenalkan oleh pengasasnya, Beto Perez, seorang jurulatih senaman terkenal dari Colombia

Perkataan Zumba berasal dari Sepanyol yang membawa maksud tarian parti dengan gabungan pelbagai rentak muzik.

Jurulatih kecergasan di Celebrity Fitness, Alex Phang, 26, berkata, Zumba merupakan satu aktiviti yang sangat menyeronokkan kerana pergerakannya berasaskan tarian dan menggunakan muzik yang membuatkan rasa teruja semasa melakukannya.

"Senaman Zumba memberi kepuasan dan keselesaan kepada para peserta kerana pelbagai rentak dan lagu yang dimainkan semasa senaman dilakukan," katanya.

Beliau berkata, senaman itu merupakan salah satu cara yang baik untuk meningkat kecergasan.
Tambahnya, ia berbeza dengan senaman lain kerana menggabungkan konsep tarian dan senaman
YANG INI OK PULAK

APA BEZA SENAMAN DI ATAS DENGAN SENAMAN SEKSI DALAM KAWASAN MASJID.
APA BEZA CURI SEKUPANG DENGAN SEJUTA. TETAP JUGA BERDOSA WEHHHH


TU DIA DI PUTRAJAYA. PUAK PR KATA MANA MAJLIS  FATWA?
YANG NI PULAK, KENAPA PAS PENANG  DOK DIAM.....L.....CAU LA LU.
miss hard rock penang 2011