Saturday, February 25, 2012

PASCA E 13 : SAH MALIK KASSIM YDP MAIPP. PAS PULAU PINANG BACUL DAN PERLU BUBAR


BK telah menerima perkhabaran tentang perlantikan malik kassim sebagai ydp maipp sejak awal minggu ini. pengesahan ini di sahkan lagi dengan tiupan angin panas dari malaysia kini web yang pro kepada pr. sejak bulan lepas BK telah menyatakan dengan sekeras kerasnya bagaimana dap dan pkr memperbodohkan salleh man dan pas dan atas dasar apa dap begitu berani memperbodohkan pas  pulau pinang. persoalan timbul mengapakah kerajaan dap memanjangkan nama malik kassim kepada YD Agung? BK akur dan patuh pada keputusan agung tetapi mengapakah dap sebegitu teruk memungkiri janji? sebelum ini BK telah menyatakan peranan hj rashidi yang merupakan orang kuat pas di kepala batas. beliau bercita cita mahukan jawatan pesuruhjaya pas. salleh man pula ialah pesuruhjaya yang mirip kepada golongan hassan ali. perlu di ingat, selepas hassan ali di pecat, ustaz azizan pula terus di himpit permainan anwar dan tibalah pula kisah salleh man.

amat malang, sebuah parti yang kononnya kuat dengan fahaman jihad, tapi boleh diperbodohkan dan dipermainkan sehingga ke tahap yang paling hina. selepas salleh man mengetahui rahsia kerajaan dap menghantar nama malik kassim sebagai ydp maipp, saleh man begitu marah. lalu kerajaan negeri menghantar senarai nama kedua .akhirnya yang diberitakan , malik kassim adalah orangnya YANG DILANTIK SEBAGAI YDP MAIPP. pendedahan BK sebelum ini menepati ramalan hampir 99% penipuan dap terhadap pas. apapun BK seronok sangat apabila malik kassim jadi ydp sebab beliau merupakan seorang bakal ydp liberal islam yang pertama di malaysia. lepas ni pasti islam di pulau pinang akan di pergunakan oleh golongan munafik. pas pula akan di neutralkan oleh peguam rashidi.

SAYANG SERIBU KALI SAYANG SALLEH MAN. HINANYA PAS DIBOHONG DAN DILETAKKAN DI TAPAK KAKI PKR DAN PAS. TERANG TERANG DIPERBODOHKAN MACAM BUDAK BUDAK.SEKIAN TAMAT SUDAH PENCERITAAN BK TENTANG STATUS YDP MAIPP. DALAM SEHARI DUA INI AKAN MUNCUL PENDEDAHAN BARU TENTANG PERJAWATAN DALAM AGENSI YANG DIPERBADANKAN DI PULAU PINANG DAN BANYAK LAGI. TUNGGU. TANHIAH PAS PENANG YANG SENGAL LAGI BAGHGAL.