Monday, July 18, 2011

SIRI DAP LAKNATULLAH : TERESA KOK PEMBOHONG

Teman tidak hairan dengan kenyataan Teresa Kok dalam Akhabr Rasmi DAP Roket tentang penggunaan Bahasa Melayu dalam penerbitan akhbar.DAP masih lagi nak berbohong dengan orang Melayu. Dalam akhbar roket terbitan dap, seolah-olah teresa bercakap bahawa beliau sangat sangat memperjuangkan bahasa Melayu dalam akhbar dan web mereka. Namun yang berlaku di Pulau Pinang teman dedahkan untuk perhatian sahabat pembaca. Ini baru sikit , kalu teman nak upload pic bukan main banyak bagaimana DAP Pulau Pinang tak hormati perkara 152 dalam perlembagaan. Mana pi pak a samad said yang menjadi hero perhimpunan haram bersih dan demo tuntutan bahasa Melayu dalam pembelajaran sains dan matematik. Mengapa pak a samad said tak mau berdemo di Pulau Pinang. kata pejuang bahasa. Inilah namanya Melayu tiada berprinsip.


Iklan perumahan di Simpang Ampat, Seberang Perai Selatan. langsung tidak menghormati perkara 152 perlembagaan

kain rentang yang diletakkan di kawasan sekitar Pulau Pinang pun tidak di tulis dalam bahasa Melayu. Dimanakah penguatkuasaan MPPP. Lokasi Kawasan Timur Laut

Papan tanda perumahan diletakkan dalam pelbagai bahasa. Lokasi Daerah Seberang Perai Tengah. Mana A Samad Said?MPSP buat apa ? Buta hati ker?
Iklan perumahan di letak secara terang terangan menggunakan bahasa inggeris. Kasihan Bahasa Melayu di Pulau Pinang. langsung tidak didaulatkan. Dewan bahasa dan Pustaka tak boleh ambil tindakan ker? kalau macam tu baik buang sahaja perkara 152 . Biar a samad said perjuangkan?????harap ajerlah.

STRATEGI PERANG RASULULLAH SAW BAKAL MENENTANG STRATEGI POLITIK ANWAR DAN SEKUTUNYA.

Alhamdulillah buku ini ada dalam simpanan teman. Protokol Yahudi, The Green Book Dan riwayat Julius Caesar boleh ditentang dengan membaca buku ini. Buku kedua yang boleh di baca ialah buku yang berjudul " Belajar dari Perang Khaibar : Strategi Nabi Menentang Yahudi". harganya RM 16.90

Yakinlah kita semua, bahawa kita sedang berlawan dengan kumpulan bani Nadhir, Qainuqak dan Quraizah. Mereka ini bertopengkan PAS, PKR dan DAP. Qainuqak tu jelas macam DAP.


Apa yang teman dapat ringkas sedikit dalam pembacaan buku di atas. Harganya tidaklah terlalu mahal. RM 19.50 dan boleh dibeli di mana -mana kedai buku popular."Terdapat dua hal yang sangat menonjol dalam strategi perang Rasulullah. Pertama, hampir semua strategi peperangan yang dilakukan Rasulullah bersifat lebih dahulu menyerang, kecuali pada Perang Khandaq. Kedua, sistem agen risikan dan jaringan keamanan yang sangat baik, iaitu dengan membentuk pasukan ekspedisi dalam rangka pemetaan medan, penguasaan lapangan, dan perisikan. Oleh karena itu, strategi perang Rasulullah sangat berpotensi mencapai kemenangan. Maknanya, dalam hal melawan dap laktullah wal yahudi PKR, UMNO perlu menguatkan barisan risikan dalam mengenalpasti kelemahan yahudi dan sekutunya dap.Pemetaan dan rangka serangan adalah terletak pada tahap kesedaran pejuang UMNO itu sendiri.


Untuk makluman semua sahabat perang merupakan tahap akhir dari perjuangan dakwah Rasulullah. Ia juga merupakan pengorbanan tertinggi bagi umat Islam. Kekuatan risikan adalah punca teras kekuatan serangan. Untuk kepentingan risikan,  Nabi SAW menyimpan setiap maklumat dengan penuh kerahsiaan. Tidak diceritakan sebarang informasi ketenteraan walaupun kepada isterinya Khadijah

Dalam sejarah Islam tercatat nama Hudzaifah Ibnul Yaman sebagai salah seorang agen risikan Rasulullah dalam menghadapi orang-orang kafir dan munafik yang ingin memerangi Islam dan Muslim.Rasulullah,melihat  Hudzaifah  sebagai orang yang boleh dipercayai, memiliki ingatan yang kuat , cerdik dan cerdas dalam mengolah informasi. Hudzaifah juga dikenal sebagai seorang yang mudah bergaul dengan semua orang.

JIKA LELAKI ITU ANWAR?HUKUM MELIWAT MENGIKUT TAFSIR AYAT AHKAM (HURAIAN HUKUM HAKAM DALAM AL QURAN ).

Koleksi DIA yang meliwat :

Pic 1

Pic 2

Pic 3 : Baca wahai sahabat.Ada pendedahan di dalamnya

Pic 4 : Mereka yang dianiaya. Tapi mereka dituduh dan difitnah oleh pakatan haram pembangkang. Bagi teman mereka dan anwar wajib dihukum.

Pic 5 : Keputusan muktamad.

Firman Allah Yang bermaksud :


Sesungguhnya Al Quran ini memberi petunjuk ke jalan yang betul dan menyampaikan berita yang menggembirakan kepada orang-orang beriman yang mengerjakan amal-amal soleh , bahawa mereka beroleh pahala yang besar ( Surah Al Isra' ayat 9 )

Teman nukilkan permulaan tulisan ini dengan maksud firman di atas. Al maklumlah, puak-puak pas yahudi membenarkan kafir mempermainkan Islam. Teman seorang Islam sepatutnya yang layak membicarakan soal hukum hakam dan bukannya si kafir dari sekinchan, pantai remis dan sitiawan. Kafir dap laknatullah ini adalah golongan kafir yang wajib diperangi. Apa punya bodoh pas dan pkr boleh mengiakan puak-puak kafir dap laknatullah mempermainkan hadis dan quran. Sudahlah kafir, fasiq lagi. Lalu mereka mempergunakan ayat-ayat Allah hanya untuk memancing undi. Tunggulah kamu wahai pas dan pkr , Allah akan beri balasan yang setimpal kepada kamu. Kamu nak hubbun dunia, maka boleh perolehi dan kamu juga bakal merasai neraka Allah yang maha dahsyat. kamu pas menyusun pengkuliah kamu di setiap masjid untuk mengeji UMNO , lalu ketika sampai masa nanti pengkuliah kamu pula akan dikeji dan dihina Allah. Kamu mempermainkan nama Allah, dan sekarang kamu pula akan dimainkan Allah.

Setiap huraian yang teman bawakan merujuk kepada hadis dan al quran kitab junjungan teman dan seluruh umat Islam . Setiap ayat yang dibentang akan teman sertakan dengan sebab-sebab penuruan ayat ( Asbabul Nuzul).Tujuannya adalah untuk memudahkan kita menyampaikan dakwah ini kepada mereka yang dahagakan Islam. Lalu mereka yang dahagakan Islam telah diberi racun oleh ustaz-ustaz pas sehingga mereka yang baru mengenali Islam terpengaruh dengan dakyah-dakyah ustaz-ustaz pas yang bijak menggunakan ayat quran untuk kepentingan mereka.

Teman ingin membincangkan seketika soal liwat yang sedang melanda anwar ibrahim. Dalam Islam orang yang melakukan kesalahan zina dan liwat itu pula hendaklah memenuhi syarat-syarat berikut:
 1. Baligh, yakni cukup umur mukallaf
 2. Berakal
 3. Secara pilihan dengan tidak dipaksa
 4. Mengetahui pengharaman zina dan liwat
 5. Tiada syubhah (seperti terkeliru atau tersilap kerana disangka isterinya)
 6. Berzina atau berliwat dengan manusia
 7. Melakukan perbuatan yang ditakrifkan sebagai zina atau liwat
Para ulama telah menyimpulkan daripadanya hukum-hukum yang berkaitan dengan iqrar melakukan kesalahan zina dan liwat.

Syarat-syarat iqrar
 1. Orang yang membuat pengakuan itu hendaklah seorang yang baligh dan berakal. Tidak sah pengakuan orang gila, mabuk dan sebagainya, kerana sabda Rasulullah s.a.w. (Abu Daud: Kitab al-Hudud):
  “Diangkat qalam daripada menulis amalan kanak-kanak sehingga dia baligh, daripada orang tidur sehingga dia terjaga, dan daripada orang gila sehingga dia sedar.”( dalam hal ini saiful bukhari seorang yang sedar , baligh dan tidak gila )
 2. Pengakuan hendaklah dilakukan dengan pilihan sendiri, tanpa dipaksa, seperti dipukul, dibelasah, diberi bahan yang menghilangkan ingatan seperti dadah dan sebagainya. Maka tidak sah pengakuan orang yang dipaksa, kerana sabda Rasulullah s.a.w. (Ibn Majah: Kitab al-Talaq):
  “Allah mengangkat (memaafkan) kesalahan umatku yang melakukan sesuatu kerana tersalah, terlupa dan dipaksa.”( saiful datang mengaku dengan kerelaan hatinya sendiri dan bukannya dipaksa atau menerima apa-apa bayaran daripada ikrarnya )
 3. Iqrar (pengakuan) dilakukan secara lisan. Tidak diterima pengakuan dalam bentuk tulisan, pita rakaman dan sebagainya dalam perkara hudud.( sah saiful berikrar secara lisan samada di hadapan polis atau di dalam mahkamah)
 4. Iqrar hendaklah dilakukan berulangkali dalam perkara zina dan liwat, iaitu sebanyak empat kali, dalam majlis yang berasingan, seperti yang dilakukan oleh Rasulullah s.a.w. terhadap Ma’iz bin Malik.( saiful dah mengaku berulang kali bahawa beliau diliwat anwar)
 5. Iqrar itu dilakukan di hadapan hakim dan hakim pula menunjukkan sikap tidak senang dan berusahan supaya orang yang beriqrar itu tidak mengulangi iqrarnya, kerana bertaubat lebih baik daripada menyerah diri secara iqrar di hadapan pihak yang berkenaan, kerana inilah cara yang diajarkan oleh Rasulullah s.a.w. ( telah juga dilakukan oleh saiful )
HUKUMAN PERBUATAN MELIWAT

1. Imam Malik dan  Imam Ahmad bersatu pendapat bahawa orang yang meliwat dan melakukan perbuatan meliwat hukumannya adalah bunuh sama ada dengan cara dipenggal lehernya , direjam dengan batu , dijatuhkan dari tempat yang tinggi, atau dirobohkan dinding atasnya . Pendapat ini disepakati oleh pakar sarjana Islam .

2. Imam Syafie juga meletakkan hukum orang yang meliwat  hukumnya sama dengan hukuman berzina iaitu sebat bagi yang belum berkahwin dan direjam bagi yang telah berkahwin.

3. Imam hanafi pula berpandangan liwat adalah satu perbuatan yang durjana yang amat besar dosanya dan keji.Ia tidak sama dengan zina. Oleh itu hukumannya juga berbeza iaitu hukuman takzir sahaja.

(lihat Al Sabuni 42-44)

PESANAN BUAT DATO ESKAY, DATO RAHIM DAN DATO LAZIM

Firman Allah (al-Nur: 23-24) yang bermaksud: “Sesungguhnya orang-orang yang menuduh perempuan-perempuan (dan lelaki-lelaki) yang terpelihara kehormatannya, yang tidak terlintas memikirkan sebarang kejahatan, lagi yang beriman akan dilaknat (oleh Allah) di dunia dan di akhirat dan mereka pula akan beroleh azab seksa yang besar. Pada hari lidah mereka dan tangan mereka serta kaki mereka menjadi saksi terhadap diri mereka sendiri, tentang segala yang mereka lakukan.”

( teman yakin dalam hal tayangan video seks anwar, ketiga-tiga mereka percaya akan balasan yang bakal mereka terima di hadapan Allah sekiranya mereka berbohong sebagaimana janji Allah di dalam maksud surah di atas.)

Masa untuk mengubah dan menelusuri kemenangan menentang dap laknatullah.

PENGGUNAAN THIRD FORCE DALAM CARA GAYA ANWAR JUBURI

LEE KUAN YEW BIJAK MEMBACA FIKIRAN ANWAR. JIKA ANWAR JADI PM, MAKA KUAN YEW KAN UGUT ANWAR DENGAN FILEM-FILEM LUCAH LAKONANNYA.


Teman telah kongsikan serba sedikit tentang The Green Book, Julius Caeser, Otak Gila dan  Protokol Yahudi . Ke empat-empat elemen ini banyak mempengaruhi anwar sejak tahun 1968 sehingga lah sekarang. Kesempatan ini teman nak menyambung semula elemen kelima dalam cara gaya anwar juburi memerintah iaitu penggunaan Third Force bagi memastikan dia terus berkuasa. Sedar atau tidak, sebenarnya kekuatan anwar hanyalah pada third force yang beliau gunakan. Penggunaan third force ini diceritakan oleh rakan beliau yang bersama-sama dalam gerakan mahasiswa UM. Anwar yang mengambil jurusan dalam Pengajian Melayu sudah pasti mempunyai ramai rakan dalam jurusan sosiologi  dan sedikit rakan dalam jurusan sains.Di mana sahaja  anwar berada beliau akan mengunakan kuasa ketiga. Kekuatan kuasa ketiga akan memudahkan beliau mencapai hasrat untuk terus berkuasa.

Di dalam gerakan mahasiswa UM, Anwar menggunakan rakan-rakan dalam Pengajian Melayu untuk bersama-sama dengannya. Anwar akan memastikan semua gerak kerja dibangkitkan oleh Third Force. Beliau hanya menjadi perancang sahaja. Misalnya dalam isu Bahasa Melayu dan nasib Melayu, Anwar menggunakan mahasiswa untuk menentang Tunku Abdul Rahman yang beliau anggap gagal menterjemahkan ketuanan Melayu. Bahasa Melayu tidak diperjuangkan. Anwar menghasut mahasiswa untuk menentang Tunku. Penerbitan buku Malay Delima yang di tulis oleh Mahathir ketika itu, menjadi kekuatan kepada Anwar. Dalam hal ini Third Force yang memberi kredit kepada Anwar ialah sokongan mahasiswa Pengajian Melayu dan pelajar ITM di dalam menggerakkan demo menentang Tunku. Mahasiswa berdemo dan Anwar menjadi jurucakap. Anwar tidak letih dan bersusah payah di dalam menggerakkan demo. Tetapi, balaci-balacinya yang menggerakkan. Untuk menang, pastikan soldadu menyerang dan bukannya jeneral. Inilah amalan Anwar. Untuk menyarang Tun Mahathir selepas di pecat, beliau menggunakan Pemuda UMNO ketika itu untuk menghentam Mahathir, lalu Zahid Hamidi dan Zambry Kadir cuba menjadi balaci dan hero Anwar. Zambry Kadir dan Zahid adalah contoh Third Force Anwar.

Sewaktu menjadi Menteri Pelajaran, setiap dasar dan cara baru Anwar perlu diikut dengan kempen di peringkat Jabatan Pelajaran. Misalnya, dalam hal kempen Bahasa Melayu dan Islam dalam pendidikan, Anwar akan mengarah semua Pengarah Jabatan Pelajaran supaya mengarahkan semua guru besar dan pengetua memastikan menyebut namanya di dalam setiap kempen yang dijalankan. Misalnya seorang pengetua yang memberi penerangan kepada guru-guru di bawahnya tentang kempen Bahasa Melayu, pengetua tersebut perlu menyebut bahawa ini adalah idea Anwar selaku Menteri Pelajaran dan memuji Anwar . Kaedah ini bagi memastikan guru tahu bahawa Anwar hebat dan Anwar perjuangkan Bahasa Melayu dan Islam dalam pendidikan. Padahal kalau diikutkan dalam sejarah pendidikan Tun Abdullah lagi lebih islamik dalam penerapan nilai Islam di sekolah. Pengenalan J Qaf adalah bukti jelas tentang penerapan nilai Islam. Tun Mahathir pula dengan penerapan nilai Islam dalam perkhidmatan awam dan pembinaan surau di setiap sekolah . Anwar hanya mampu dengan laungan Islam madani sahaja. Anwar membawa konsep kuasa minda menakluki dunia. Kuasa minda bertentangan dengan konsep nilai kerohanian yang berpaksikan kepada kuasa jiwa. Kuasa Minda Anwar terarah kepada penerapan nilai sekular melampau.

Third Force di dalam pendidikan ketika itu ialah pengetua-pengetua sekolah. Pengarah pelajaran sendiri turun membuat naziran bagaimana proses berlaku dalam kempen Anwar. Lawatan pengarah ke sekolah menunjukkan bahawa Anwar bersungguh dalam kempen Bahasa Melayu. Lalu guru sekolah akan memuji Anwar kerana pengarah sendiri memastikan matlamat Anwar berjalan di sekolah. Namun, ianya berbeza sekarang. Dalam hal satu sekolah satu sukan , apakah Pengarah Pelajaran, pengetua dan guru besar bersungguh-sungguh seperti zaman Anwar dahulu. Teman dengar, ada guru yang mengkritik program Tan Sri Muhyiddin ini dan tiada kesungguhan dari Pengarah Pelajaran di seluruh Malaysia. Tan Sri Muhyiddin bukan Anwar yang suka mengugut pengarah pelajaran, guru besar dan pengetua ketika itu.

Gerakan Hindraf pula adalah contoh Third Force yang Anwar gunakan dalam mengambil sokongan kaum India. Anwar tahu bahawa untuk menang, undi india amat perlu. Lalu Hindraf adalah Third Force yang Anwar gunakan untuk berlakon untuk mendapat simpati kaum India.Hindraf akan berjuang dan Anwar akan menyokong. Lalu kaum India akan melihat Anwar sebagai pejuang. Perlu ingat, sentimen  kaum India hindraf yang mulakan. Anwar tidak akan mulakan sebab beliau pun mahukan kredit sokongan kaum Melayu. Lalu, Hindraf adalah alat Third Force Anwar.

Perhimpunan haram bersih contoh terkini penggunaan third force anwar. Beliau menggunakan ambiga dan sekutunya JIM. A Samad Said adalah entiti simpati untuk kaum Melayu. Setelah ambiga bergerak dengan kumpulannya dalam kempen perhimpunan haram bersih, barulah anwar masuk campur dan menyokong. Sekali lagi kaedah third force ini berjaya.

Kesimpulannya, anwar dan kaedah third force tidak dapat dipisahkan.Politik anwar dari dulu sampai sekarang bermain dengan third force. Setiap isu yang berlaku pada dirinya, dia akan gunakan third force untuk bertindak. Beliau cuba bermain di belakang tabir sahaja. Misalnya khutbah jumaat di seluruh Pulau Pinang yang di baca 1/7/2011. Tajuk qazaf dibentang oleh tok khatib. Third Force di sini ialah Majlis Agama Islam dan tok khatib . Anwar menggunakan mereka untuk membela kes video seks beliau.Hebatnya third force.Teman berharap, bagi semua sahabat yang membaca, kita semua akan tahu tentang cara anwar dengan membaca bingkisan ringkas yang teman tuliskan. Teman dah tengok banyak dan kadang-kadang tergelak, serta bertanya....mengapa anwar tak ubah cara berfikir? kuasa minda mengatasi kuasa jiwa?Inilah sekular menafikan nilai kerohanian.