Thursday, December 8, 2011

HOT !!!P RAMASAMY VS KARPAL SINGH


berita ini baru BK terima dalam sehari dua. Selepas meneliti dengan terperinci , maka sumber yang menyampaikan maklumat tersebut adalah benar. Rupa-rupanya hubungan p ramasamy dengan karpal mula rengang dan berlaku perang dingin antara mereka berdua.

APA SEBABNYA?

P ramasamy di lihat oleh karpal sedang membina empayar politiknya sendiri dan cuba mematikan pengaruh dinasti karpal singh dalam DAP. Lalu apabila ada orang menyampaikan kepada beliau nasihat karpal , maka p ramasamy dengan selamba menjawab DAP tidak memerlukan " GOD FATHER".

SIAPAKAH GOD FATHER DAP ?

LIM KIT SIANG
KARPAL SINGH

APA KESUDAHANNYA ?

selepas karpal mendengar kenyataan p ramasamy, beliau telah menghantar 2 budak upahan iaitu rayen ( ADUN SER DELIMA) dan thanasekaran ( ADUN BAGAN DALAM) memberi nasihat secara halus kepada p ramasamy.

APAKAH NASIHAT RAYEN DAN THANA KEPADA P RAMASAMY?

P ramasamy perlu sedar bahawa beliau merintih rintih memohon bantuan karpal singh untuk mendapat  jawatan TKM2 Pulau Pinang. Sewaktu p ramasamy merintih memohon jawatan TKM 2 kepada karpal, rayen dan thana ada disisi beliau.

APA KESIMPULANNYA ?

BARULAH BK TAHU SEBENARNYA P RAMASAMY MERINTIH RINTIH PADA KARPAL SUPAYA KARPAL BERITAHU LIM GUAN ENG AMBILLAH BELIAU SEBAGAI TKM 2.
DENGAN KATA LAIN, MEMANG RAMASAMY TAK PEMALU. P RAMASAMY MAHU MELUASKAN EMPAYARNYA SENDIRI SEPERTI DIKHABARKAN AKAN MELETAKKAN CALON PILIHANNYA MENGGANTIKAN TAN BENG HUAT DI DUN JAWI.

YANG PASTINYA P RAMASAMY TIDAK AKAN BERTANDING DI PARLIMEN BATU KAWAN.INI YANG PALING TERKINI DAN BOLEH DI SAHKAN.

DAH BAGI BETIS NAK PEHA...............SEPENGGAL SAHAJA USIA BELIAU SEBAGAI AHLI PARLIMEN BATU KAWAN.