Tuesday, May 1, 2012

PASCA E13 : ENDING BLOW JOB SI ANU PKR

TU DIAAA BUKAN MAI GELAK SAKAN LAPAS MENGULUM SI ANU INI.PKR KATA FITNAH. PATUTU LA DEPA TAKUT SANGAT SEBAB NUAR PUN TAHU TENTANG VIDEO KLIP NI KOT.KULUM RAPAT MA......
MULA MULA BAGI GODA DAM STIM TAHAP GABAN. BILA DAH MENEGANG, APA LAGI DI PEREMPUAN MEMAINKAN PERANAN SEPERTI GAMBAR DI BAWAH
SI ANU NI SUKA ORANG NGULUM JE KOT...INI SEMUA TEMBAK DALAM MULUT NI ATAU ATAS MUKA JER.

KARUT SUNGGUH LA PUAK PUAK PAKATAN INI.KERJA BAHAM SAHAJA.

PASCA E 13 : KAUM INDIA NIBONG TEBAL NYATAKAN PENDIRIAN BERSAMA PERDANA MENTERI

 mereka mahu mengubah keadaan akibat janji kosong PR terhadap kaum India di ladang ladang sekitar Nibong tebal
demo aman ini dihadiri oleh hampir 400 orang mewakili komuniti India di ladang ladang dan sekitar Nibong Tebal
 Ahli parlimen mereka tan tee beng dan ADUN jawi Tang beng Huat gagal menjaga kebajikan penduduk ladang.
 Kerajaan negeri hanya tahu menabur janji dan memberi wang rm 100 sahaja.
masa untuk mengubah kerajaan negeri

dahulu mereka memberikan undi kepada calon DAP dan PKR. Tapi sekarang mereka menunggu tarikh pilihanraya dan mahu mengubah segala galanya agar Pulau Pinang kembali kepada BN

LOKASI DEMO : MEDAN SELERA JAWI
KEHADIRAN : DALAM ANGGRAN 400 ORANG TERDIRI DARIPADA WAKIL NGOS DAN PIMPINAN KOMUNITI LADANG SEKITAR NIBONG TEBAL
TARIKH : 29/4/12

TERIMA KASIH BK UCAPKAN KEPADA RAKAN YANG EMAILKAN GAMBAR GAMBAR INI.

PASCA E 13 : KAUM INDIA NIBONG TEBAL TOLAK KEPIMPINAN KERAJAAN NEGERI

demo aman yang di buat di hadapan medan selera Jawi ini merupakan inisiatif pimpinan ladang dan beberapa buah ngos yang melihat setelah 4 tahun lebih kerajaan negeri tidak membela nasib mereka. kerajaan negeri hanya tahu mengumpan kaum india ladang dengan kata-kata rasis atau hanya sekadar mampun memberi saguhati rm 100 kepada warga emas

sebelum ini, PR seringkali berjanji akan mengubah nasib penduduk India kawasan ladang. namun, sehingga kini petembatan baru bagi kaum India tidak dapat dilaksanakan oleh kerajaan negeri. ADUN jawi sendiri iaitu Tan beng huat gagal di dalam melaksanakan tanggungjawab membela dan membuang status kemiskinan ladang. Ahli parlimen Tan Tee Beng pula langsung tidak nampak batang hidung.

tua muda datang hasil kemahuan sendiri menyatakan sokongan mereka kepada pimpinan Perdana Menteri.Dahulu mereka menyatakan , mereka telah memberi undi kepada calon DAP dan PKR. Mereka tidak mahu dibohongi lagi.

luahan perasaan hanya termampu dengan paparan tulisan.

makcik ini tidak melepaskan peluang memberikan pandangan kepada wakil media  yang membuat liputan

Pimpinan Persatuan Sivik Pulau Pinang juga tampil mengemukakan pandangan

' AYAT MEREKA KAMI TELAH BERSIAP SEDIA UNTUK BERUBAH"

Lebih kurang 400 orang telah hadir mewakili ladang dan pelusuk kampung tempat mereka tinggal. Mereka mengucapkan terima kasih di atas kelulusan RM 2 juta oleh Perdana Menteri untuk membaiki atap rumah kaum India dan Cina yang telah rosak.Terima kasih BK ucapkan di atas gambar yang telah di emailkan kepada BK. Nibong Tebal bakal berubah.

PASCA E 13 : ANU AZMINKAH YANG DI KULUM ITU ?


LANGKAH PERTAMA : SELAK BAJU TENGOK BUAH DADA DULU. BESAR/KECIL ATAU SEDERHANA. TAK KAN TENGOK JE...MESTI RASA SIKIT


LANGKAH KEDUA : SI PELAKU MEMBUKA ZIP DAN PEREMPUAN DOK TENGOK MATANYA DAN DAH TAK SABAR NAK NGULUM LA TU....


LANGKAH KETIGA : APA LAGI. MANGSA TERUS LA MENGHISAP TELUQ DAN ANU SI PELAKU. MENGERANG GILER....SI PELAKU.....KAWAN BK KATA NGERANG NI BROOO PERHHHH AYAM PUN TAK SEDAP. SEDAP LAGI YANG INI......NO KOMEN . TU DIA TENGOK AKSI TU KULUM SAMPAI ANAK TEKAK. SI PELAKU DOK SYOK TENGOK MANGSA KULUM HABIS ANU NYA. INI YANG TERBAIK BAGINYA.....

BK : ISHHH FALAM CERITA LUCAH DALAM KOMIK PLAK.....BK TAK TUDUH TAPI TENGOK MUKA MACAM SAMA JER.....

PASCA E 13 : PELBAGAI FILEM LUCAH BERKAITAN PEMBANGKANG?

JANGANLAH JADI MACAM NI PULAK NANTI. TAK DAPAT WANITA TULEN BALAS PUNGKOK KUDA...ADUIIII. TAPI PUAK PUAK PAKATAN NI DEPA SEMUA BALUN. YANG PENTING SODAP. SEMUA BAGI MEREKA HALAL YANG PENTING BOLEH DIMAKAN. SEMUA CUN YANG PENTING ADA LUBANG NIKMAT. PAKATAN OH PAKATAN

BERMULA KISAH NUAR. LEPAS TU AZMIN PULAK.

BERMULA KISAH MAT SABU. LEPAS TU BADRUL AMIN PULAK

ADUN PERUPOK LAGI

MACAM MACAM SKANDAL YANG TERBUKTI OLEH RAKAMAN ELEKTRONIK , SISTEM SIMPANAN RINGKAS , RAKAMAN PERBUALAN TELEFON DAN PELBAGAI LAGI.

PASCA E 13 : UMNO DAJJAL PEMBAWA FITNAH KATA PR. HE HE


GAMBAR INI PUAK DAJJAL PR KATA FITNAH DAN PEMBOHONG. AZMIN DOK SELAK TENGOK BUAH DADA SEDAP KE TAK SEDAP. BESAR KE KECIL KER....BANGKAI SUNGGUH
GAMBAR YANG DIKAITKAN DENGAN KETUA UMNO BAHAGIAN GOMBAK DULU, PR DAJJAL KATA BETUL. AYO YO BUKALAH FIKIRAN SIKIT. TANG KENA PEMIMPIN HANGPA, HANGPA KATA FITNAH DAN DAJJAL. BILA HANGPA FITNAH UMNO HANGPA KATA BETUI. MACAM LAH AZMIN TU BAIK SANGAT. DIA PUN KAKI BURIT JUGA MACAM PUAK PUAK PR YANG LAIN. PANTANG NAMPAK YANG SEKSI SIKIT, BUAH BESAR SIKIT, SEMUA NAK TERKAM JER.

PASCA E 13 : TOK GURU PONDOK HADIR BERSIH TETAPI DIA TAHU BERSIH ITU KOTOR

Tok Guru Baba Haji Salleh Musa dari  pondok sik . Perhatikan di pakaiannya tiada satu pun tanda bersih yang diikat atau dipegang. ini baru nama tok guru pondok. datang tengok apa yang berlaku tapi berpendirian teguh.

PASCA E 13 : KENYATAAN MEDIA SEKRETARIAT PERHIMPUNAN MELAYU PULAU PINANG DALAM KES NIZAR DAP.


KENYATAAN MEDIA
SEKRETARIAT PERHIMPUNAN MELAYU PULAU PINANG BERSAMA RAKAN NGOS
TARIKH : 27 APRIL 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih di atas kesudian rakan media hadir di dalam sidang media sempena  dengan laporan polis yang dibuat berkaitan isu kenyataan berbaur hasutan YB Datuk Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin yang menuduh Angkatan Tentera Malaysia akan memainkan peranan sekiranya Parti Pemerintah Barisan Nasional kalah pada masa akan datang.Ucapan beliau mengaitkan Perdana Menteri dalam hal ini  boleh memberi kesan bahaya ke dalam Negara. Dengan kata lainnya, YB Datuk Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin cuba mengaitkan Angkatan Tentera Malaysia dalam menentukan kancah politik negara seterusnya menimbulkan suasana tidak selesa dikalangan rakyat.
Kenyataan yang dikeluarkan oleh YB Datuk Seri Ir. Haji Mohammad Nizar Jamaluddin adalah  bermotif untuk menjejaskan kredibiliti dan imej Perdana Menteri serta ATM.YB Mohammad Nizar  yang  juga yang merupakan  Timbalan Pesuruhjaya  Pas Perak dalam ceramahnya  seperti yang dilaporkan  dalam  Buletin Utama TV 3 jam 8.00 malam pada 26 April 2012 mendakwa Perdana Menteri mengadakan pertemuan dengan semua panglima angkatan tentera dan meminta mereka melakukan sesuatu jika Barisan Nasional (BN) tumbang pada pilihan raya umum ke-13 akan datang.
SPMPP melihat kenyataan berbaur politik dan hasutan sedemikian boleh menimbulkan kekeliruan di kalangan rakyat serta menjejaskan keselamatan Negara. SPMPP menyedari sejak kebelakangan ini  wujud banyak pihak yang tidak bertanggungjawab dan berkepentingan yang sentiasa berusaha untuk meracuni pemikiran rakyat bertujuan bagi menghakis keyakinan masyarakat terhadap ATM dan kerajaan memerintah pimpinan BN serta tidak terkecuali individu tertentu dalam usaha melindungi politik mereka.
Justeru, bagi SPMPP kami memhon agar pihak polis menyiasat laporan yang telah kami buat pada hari ini agar nama baik ATM sebagai badan keselamatan yang bebas dari unsur politik. Perlu disedari ATM diletakkan di bawah kuasa Yang Di Pertuan Agong. Kami tidak mahu melihat agensi pertahanan Negara di manipulasi dalam agenda politik parti tertentu. Sebelum ini, parti tertentu juga sering mengkritik pihak polis dan sekarang mereka mula membawa pihak ATM ke kancah politik sempit mereka sendiri.
SEKIAN TERIMA KASIH.

BK ucapkan terima kasih di atas kenyataan media yang di emailkan oleh pihak sekretariat.. Siasatan akan dilakukan oleh polis perak dalam masa yang terdekat seperti yang dilaporkan oleh akhbar perdana hari ini.