Wednesday, June 29, 2011

43 LAPORAN POLIS DI BUAT BANTAH FORUM BERSIHKAN PILIHANRAYA.

29 Jun. Teman dilaporkan oleh kekawan di sekitar Pulau Pinang sehingga jam 2.00 petang tadi sebanyak 43 laporan polis di buat oleh individu dan Ngos bagi membantah Forum Bersih yang akan diadakan di Tapak Ekspo Sg Nibong dan Tapak Ekspo Seberang Jaya. Forum ini dianjurkan oleh kumpulan fuckatan haram yang bertunjangkan Ambiga yang kafir laknatullah. Apa punya manusia la....Islam pun depa sanggup korbankan kerana nakkan  kuasa, Kasihan teman tengok PAS , PKR dan DAP yang dok kemaruk nak kuasa juga.Guna pilihanraya asyik kalah jer. Jadi buatlah demo besar besaran agar keinginan untuk berkuasa tercapai. Kasihan juga tengok perangai mereka ini.Berikut teman sertakan informasi laporan polis yang diberi maklum kepada teman :


IPD Barat Daya = 25 laporan
Balai Polis Nibong Tebal = 3 laporan
Balai Polis Seberang Jaya = 5 laporan
IPD Utara = 5 laporan ( dikhabarkan juga 10 laporan)

Apapun bagi teman mudah sahaja. Dalam demokrasi semua rakyat bebas untuk bersuara tetapi bersandarkan undang-undang. Perlu di ingat ramai rakyat yang menyampah dengan PR. So, terimalah hakikat.Teman dilaporkan turut hadir Mohd Ifan yang merupakan Pengerusi Sekretariat Perhimpunan Melayu Pulau Pinang.

LAPORAN POLIS BAKAL DI BUAT SERENTAK DI SELURUH PULAU PINANG

28 Jun . teman baru menerima sms petang semalam yang memberi makluman bahawa laporan polis akan dibuat di seluruh negeri Pulau Pinang pada 29 Jun 2011 bagi mendesak pihak PDRM menghalang dan membatalkan forum Perhimpunan Bersih : Bersihkan Pilihanraya di Jalan Raya . Forum ini akan diadakan di tapak Ekspo Sg Nibong Pulau Pinang dan Tapak Ekspo Seberang Jaya. kedua-duanya dianjurkan oleh sekretariat Perhimpunan Haram Bersih yang melibatkan panelis terdiri daripada pimpinan pakatan rakyat dan seorang bekas mahasiswa USM . Dimaklumkan sebanyak 30 laporan polis akan dibuat oleh mereka yang sedar tentang bahaya gerakan pembangkang di dalam menganggu gugat keselamatan negara. Teman cuma nak komen sedikit dan mudah sahaja iaitu PR SEKALANG BACUL, PEMBOHONG DAN TAK TAHU BUAT KERJA. CAKAP TALAK SELUPA BIKIN.