Monday, January 12, 2015

ERIC PAULSEN PRO PKR. APAKAH INI SENADA DENGAN KENYATAAN NALURI PKR?


BK TAK MAU KOMEN. JUST NAM BAGI ANALOGI SUPAYA FAHAM DAN JELAS. TENGOK SAHAJALAH TEAM PEGUAM INI . SATU KUMPULAN LAGI. SO FAHAM FAHAM JELAH . INI NALURI HATI DEPA KOT.
PELUK ARTIS KPOP. WAJIB TAUBAT BUKAN TAU BUAT?


SHAH ALAM - Pengerusi Pertubuhan Muttaqa Asatizah dan Pendakwah Malaysia, Dr Zaharuddin Abdul Rahman melahirkan rasa terkejut adegan kumpulan K-Pop terdiri daripada anggota lelaki memeluk dan mencium gadis bertudung dalam satu persembahan di Kuala Lumpur, kelmarin. 
 
Menurutnya, adegan seperti itu 'benar-benar gerakan liberal atau lebih teruk daripada liberal' dan 'jauh lebih teruk daripada memeluk anjing', merujuk kepada program I Want to Touch a Dog di Petaling Jaya, tahun lalu, yang mencetuskan kontroversi hebat.

Menurutnya, penyebaran video itu tidak dianggap membuka aib kerana gadis dalam rakaman itu sudah tahu bahawa program itu disiarkan secara langsung di media.

"Taubat wajib bagi mereka yang terlibat, namun malang kerana video dosa mereka bakal tersebar selagi wujud YouTube," katanya.

Zaharuddin turut mengingatkan pengguna media sosial supaya tidak mengeluarkan kenyataan kesat atau maki hamun terhadap individu dalam video tersebut, sebaliknya menasihati mereka.

BLOGGER PR DIPENJARA. SAH FITNAH!!!!!

BUKANKAH BAIK MACA NI . PAS UMNO BERSATU ATAS NAMA ISLAMMESYUARAT pertama Jawatankuasa Bersama Menangani Pasca Banjir yang dipengerusikan antara Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakob dan Pengerusi UMNO Kelantan, Datuk Seri Mustapa Mohamed di Komplek Darul Naim, Kota Bharu memutuskan setiap mangsa banjir di Kelantan akan memperoleh bantuan ihsan sebanyak RM500. - Foto NSTP