Thursday, January 5, 2012

901 : KAEDAH DEMO YANG SAMA . INILAH TEKTIKAL YAHUDI


MAHASISWA MALAYSIA YANG MENJADI SOLDADU YAHUDI


KUMPULAN GAY DAN LESBIAN DALAM MENUNTUT HAK MEREKA.

KAEDAH MENUNJUKKAN LUAHAN PERASAN PADA A4 ATAU A3 ADALAH KAEDAH YANG SAMA DILAKSANAKAN OLEH GERAKAN DEMO YAHUDI. MEREKA KURANG MENGGUNAKAN BANNER LAGI.


JADI APA BEZANYA DEMO MAHASISWA HARI INI DENGAN DEMO GAY LESBIAN DI NEGARA LUAR?TIADA BEZA. MEREKA IALAH PENYOKONG HOMOSEKS DI MALAYSIA.TAPI JAWAPAN MEREKA INI TIDAK DISENGAJAKAN.

NIK AZIZ KATA BERDEMO TU SOLAT JEMAAH JER. BUKAN TERPEKIK TERLOLONG MACAM MAHASISWA PRO PAS, PKR DAN DAP. NIK AZIZ DAH TERKANTOI SEBAB BUDAK SURUHAN PAS BERDEMO BUKAN MEMBAWA ERTI BERSEMBAHYANG JEMAAH HARI JUMAAT ATAU SETIAP WAKTU.

901 : BUMI MINDEN BERGEMA MALAM INI. SOLDADU YAHUDI MULA MENYERANGTRAGEDI 5 JANUARI 2012 MENYAMAI TARIKH KERAMAT KARL MARK PEJUANG YAHUDI YANG MENGASAS IDEA SOSIALIS . BERPAKSIKAN ATAS NAMA BEBAS DAN MENYOKONG TINDAKAN SAFWAN ANANG, MAKA DEMA YANG DI PIMPIN OLEH MAHASISWA PRO DAP AKAN BERSAMA SAMA DENGAN GEROMBOLAN PMIUSM UNTUK MENGADAKAN PERHIMPUNAN DI GELANGGANG BOLA KERANJANG (BERDEKATAN DESASISWA BAKTI ) PADA JAM 8.30 MALAM.

BK MELIHAT PALUAN GENDANG YANG DEMA LAKUKAN ADALAH UNTUK MENGUJI KESABARAN USM SEBAGAI SATU SATUNYA UNIVERSITI YANG MANTAP DALAM MELAYAN KARENAH MAHASISWA. BK TELAH MENDEDAHKAN SEBELUM INI BAGAIMANA PENGARUH PAS, PKR DAN DAP MASUK KE DALAM USM. INGAT ZAINUL FAQAR (PMI UM) BERKHIDMAT DENGAN GUAN ENG. INGAT GINIE LIM ADALAH PEMIKIRAN MUDA PKR. INGAT LEE HUAT SENG ANAK MUDA DARI SPF YANG BERKHIDMAT DENGAN SUARA PEMBANGKANG..INGAT SOOK SOH HWA YANG BERSAMA SUARAM YANG JUGA DI ASASKAN OLEH TIAN CHUA.

APA SEMUA INI? MEREKA TELAH MULA MAHU MEROSAKKAN ANAK MELAYU USM.ANTARANYA IALAH :


1)Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen (KAMI), Haziq Abdullah Abdul Aziz- Pro PKR 
2)Gerakan Penuntut Kebebasan Akademik (BEBAS), Safwan Anang- Pro PMI/PAS
3)Solidariti Mahasiswa Malaysia ( SMM) Syukri - Pro PKR/PAS
4)Gerakan Demokratik Pelajar dan Belia (DEMA)- Pro DAP
5)Student Progresif Front ( SPF)- Pro DAP

NAMA -NAMA LAIN YANG SERING BERSAMA DALAM GERAKAN MAHASISWA USM :

Wartawan Merdekareview, Lee Huat Seng- pelajar USM, Lim Ban Teng, Chah Lih Kang (SUARAM) dan PBT (Tiong Hua)

UJIAN INI BK HARAP DAPAT DIHADAPI DENGAN TABAH OLEH PENTADBIRAN BARU VC USM. TAK PERLU MELATAH DENGAN KARENAH BUDAH SURUHAN PAS, PKR DAN DAP INI. BE COOL...........


BARU DAPAT WATIKAH TAK SAMPAI 3 BULAN DAH KENA HADAPI UJIAN PERTAMA. PERKARA KECIL JER NI........SPF, PMI , PBT BIJAK DALAM MENYUSUN LAKONAN MALAM INI

901 : LELAKI INI KENAL MENDALAM ADAM ADLI


BK dimaklumkan tentang bagaimana lelaki di atas telah bersama adam adli selama hampir 2 hari dalam satu kursus yang dikendalikan oleh sebuah agensi kerajaan ( nama agensi tersebut tak perlu BK bongkarkan). berdasarkan carian sumber, lelaki di atas bernama hasnul fairus. sekarang menjawat jawatan ketua penerangan MBM malaysia dan pengerusi GPMS Perak.Tidak pernah belajar di IPTA . BK di fahamkan merupakan lulusan IPTS sahaja. penglibatan lelaki di atas dengan adam adli menyebabkan adam adli mengetahui jejak apakah ada pengaruh agensi kerajaan tersebut dalam politik kampus UPSI.

Bagi adam adli fasilitator nya ini tidak memberi kesan mujarab kepada pendirian beliau sebagai seorang yang berpandangan terbuka.

sumber : rakan sekursus adam adli bersama agensi berkenaan.

901 : SIAPAKAH LELAKI YANG MENJADI FASILITATOR ADAM ADLI DALAM SEBUAH KURSUS ANJURAN SEBUAH AGENSI?


BAKAL DIDEDAHKAN SELEPAS ZOHOR NANTI.
SIAPAKAH LELAKI TERSEBUT?
AKHIRNYA ADAM ADLI MENGETAHUI PENGLIBATAN AGENSI BERKENAAN DALAM GERAK KERJA POLITIK KAMPUS WALAUPUN AGENSI TERSEBUT TIDAK TAHU MENAHU SOAL PRK.
SIAPAKAH PRO M UPSI .NANTIKAN..........

901 : TEKTIKAL DEMONSTRASI BARING DI ATAS JALAN RAYA. ITU KAEDAH YAHUDI TIAN CHUA


mahasiswa berbaring atas jalan raya -cara yahudi

baring juga

baring juga

kumpulan gay luar negara pun duduk dan baring dalam demo

reformasi-1998-11
demo reformasi pun berbaring dan duduk juga

demo istana perak pun baring juga
demo bersih 2.0 pun kaedah baring juga

semua baring


INILAH BAPAK JURULATIH DEMO BARING DI MALAYSIA. BELIAU JUGA DIKENALI SEBAGAI BAPA YAHUDI MODEN. REFORMASI 1998 JUGA DIGERAKKAN OLEH BELIAU. ANTARA KAEDAH BELIAU YANG SELALU BERDEMO IALAH :

1. PAKAI BAJU YANG NIPIS DAN SENANG KOYAK APABILA DITARIK POLIS
2. BUAT PROVOKASI MAKI HAMUN POLIS DAN KERAJAAN
3. BUAT PROVOKASI RAPAT KEPADA POLIS DAN APABILA POLIS PEGANG, KAWAN MEREKA AKAN AMBIL GAMBAR KATA " TENGOK POLIS TANGKAP KAMI." KAEDAH GAMBAR AMAT PENTING BAGI MEREKA KERANA GAMBAR ADALAH BENDA YANG TIDAK BERGERAK.
4. BUAT DEMO DENGAN PASANG LILIN SECARA YAHUDI
5. BUAT DEMO BARING ATAS JALAN RAYA
6. BUAT DEMO SECARA KEKERASAN DENGAN MEMBALING OBJEK KERAS KEPADA PIHAK POLIS DAN MEMBAKAR TAYAR.
7. GUNA RUMAH IBADAH TERUTAMA MASJID
8. DEMO DI HADAPAN INSTITUSI PENTING YANG BERKEBAJIKAN SEPERTI HOSPITAL.TENGOK KES HOSPITAL THUNG SENG (JALAN PUDU )MASA DEMO BERSIH 2.0

YANG BELUM LAGI TIAN CHUA BUAT :

1. DEMO MOGOK LAPAR

2. BAKAR DAN MUSNAHKAN PASARAYA MILIK CINA. SEBAB APA DIA TAK MAU BAKAR KEDAI KEDAI CINA. SEBAB DIA CINA. PERHATIKAN. YANG TIAN CHUA SELALU BUAT PROVOKASI KE ATAS GERAI MELAYU. PERASAN TAK ANDA SEMUA? DI INDONESIA, REFORMIS MEMBAKAR GUDANG PERNIAGAAN MILIK KAUM CINA DI SANA.

SEBAB APA? SEBAB MEREKA PENDUDUK PRIBUMI INDONESIA. DI MALAYSIA, OLEH KERANA TIAN CHUA JUGA CINA, DIA TAK BERANI BUAT. PERASAAN TAK. INI BUKAN PERKAUMAN . TAPI JUST NAK BAGI TAU YANG TIAN CHUA TAK BERANI BUAT LAGI JE.

TIAN CHUA DAN GERAKAN YAHUDI

Tian Chua adalah seorang  mahasiswa yang aktif dalam gerakan mahasiswa di bawah Network of Overseas Student Collectives (NOSCA) dan Left Alliance. Sekembalinya ke Malaysia pada tahun 1990, beliau menyertai sebuah organisasi hak asasi manusia terkenal di Malaysia SUARAM dalam kempennya menentang Akta Keselamatan Dalam Negeri (Internal Security Act ‘ISA’). Beliau juga mulai melibatkan diri dengan gerakan buruh diMalaysia Pada tahun 1992, beliau menyertai ‘Asia Monitor Resource Centre’ (AMRC) yang berpusat di Hong Kong, sebuah NGO kajian buruh. .

Sesudah tamat kontrak beliau di Hong Kong, beliau meneruskan pengajian di Institute of Social Studies (ISS) di The Hague, the Netherlands. Beliau lulus dengan M.A dalam jurusan ‘Employment & Labour Studies’. Tian sekali lagi pulang ke tanahair pada tahun 1996 dan terus aktif sebagai aktivis sosial. Pada tahun 1997, Tian dilantik sebagai Pengarah ‘Labour Resource Centre’ (LRC). Pusat ini ditubuhkan pada tahun 1990 oleh ahli kesatuan perdagangan dan aktivis buruh. Beliau juga ahli lembaga SUARAM.

PESAN NABI MUHAMAD S.A.W :

Hadis  yang di maksudkan ialah Nabi bersabda yang bermaksud :
“Akan muncul nanti tiga perkara (buruk) sebagai tanda dunia hampir kiamat.

1) Tempat makmur (masjid) telah lengang dan tempat lengang (pasar dan tempat hiburan) telah makmur (di kunjungi ramai).

2) Orang berjuang dan berjihad secara tunjuk perasaan (demonstrasi).

3) Seorang menggesel amanah saperti unta menggesel badannya di pokok kayu.
(Riwayat At Tabrani dalam Al Kabir)


Sabda Nabi S.A.W. lagi yang maksud nya : “Sesungguh nya Allah benci kepada orang yang keji dan membuat perkara yang keji dan memekik mekik di jalanan.” (Riwayat Ibnu Abi Dunya dari Jabir)

HURAIAN :

Demonstrasi dimeriahkan pula dengan sorak-sorai, pekik jerit,kutuk megutuk dan maki hamun. Menyebabkan suasana jadi gawat.

Mereka yang mengaku pejuang Islam melakukan demonstrasi jalanan, merusuh, mengganggu orang ramai dan merosakkan harta benda individu dan awam, membakar lilin cara yahudi, mogok lapar ikut yahudi (tetapi berselindung mengatakan mogok puasa), memakai baju hitam atau kuning.Dan bermacam macam bentuk tunjuk perasaan.

Maksud ayat Al Quran Maksudnya: Tidak sekali-kali akan redha kaum Yahudi dan Nasrani itu kepada engkau (ya Muhammad) selagi engkau tidak ikut cara hidup mereka.(surah Al-Baqarah: 120)

BK YAKIN DAN PERCAYA PUAK PUAK 901 TELAH DI TUTUP HATI MEREKA UNTUK BERIMAN KEPADA ALLAH. MEREKA HANYA MENMGAMBIL AYAT QURAN DAN HADIS YANG MENGUNTUNGKAN MEREKA SAHAJA. BAGILAH PESANAN FIRMAN ALLAH DAN HADIS NAMA YANG MENENTANG CARA MEREKA, MEREKA AKAN KATA, KAMI TETAPI DIJALAN ALLAH.

SEBENARNYA MEREKA SEDANG BERSAMA DENGAN PEJUANG PLURALISME DALAM ISLAM DAN PEJUANG KEPADA LGBT SERTA PENGGIAT  HOMOSEKS DI MALAYSIA. ZINA ADALAH MAINAN HIDUP MEREKA. MOGA ALLAH BERIKAN PEDOMAN KEPADA MEREKA. AMIN YA RABBAL A' LAMIN.Apa yang para ‘demonstrasi ’ ini telah lupa ialah, demonstrasi dan tunjuk perasaan yang mereka lagang itu bukanlah dari Islam tetapi adalah dari budaya syaitan (toghut). Islam tidak ada mengajar demonstrasi dalam bentuk yang sebegitu

901 : SAH ADAM ADLI PRO PR DAN PEJUANG PKR


setelah di semak dan diteliti dengan penduduk tempatan dan juga ahli keluarga adam adli di sekitar penaga, ternyata adam adli bukanlah seorang yang begitu aktif di kampung halaman.

adam adli bukanlah seorang yang suka bercampur gaul dengan masyarakat

adam adli mempunyai tahap ego sombong yang tinggi. baginya berkawan dengan belia kampung yang tiada kelulusan no class. dia seorang mahasiswa yang terpelajar

adam adli jarang nampak di kampung halaman dalam kerja gotong royong dan  acara yang melibatkan solat jenazah. aspek ibadah out dalam jemaah

adam adli tidak masuk campur soal membantu kenduri kendara di kampung.

ADAM ADLI HANYA TIMBUL SELEPAS BERANI MELaWAN KERAJAAN . ITU SAHAJA KELEBIHANNYA. DI KAMPUNG HALAMAN POCIK . HABUK PUN TALAK. DUK DI KAWASAN BERTAM PUN ORANG TAK KENAL. BARU BARU INILAH NAMANYA NAIK KERANA KEBIADAPANNYA.

ORANG YANG NAIK KERANA BIADAP, MEREKaLAH TERDIRI DARIPADA GOLONGAN YANG DI SEBUT SEBAGAI AHLI NERAKA.

adam adli berjuang untuk peliwat dan saki baki kaum Nabi Luth. merekalah pejuang ahlul neraka