Saturday, December 17, 2011

EPISOD CINTA SETIAUSAHA AKHBAR LGE. SIAPA NAK ULAS?

TERBAIK...
PAS TAK KOMEN.CUBA BN /UMNO YANG PERINTAH PENANG. TAUBAT LAHOM MEREKA HENTAM HABIS HABISA. INILAH YANG DINAMAKAN PARTI PENCACAI HINA.
TERUSKAN USAHA SEBEGINI DEMI MERANCAKKAN PELANCONGAN DI PULAU PINANG
MACAM G****NG

BERANGAN ANGAN PRIME MINISTER

BERTUAH GUAN ENG DAPAT NAIK HELI KERAJAAN. SELEPAS NI GUAN ENG BOLEH NAIK SETIAP HARI DALAM MIMPI.SIAPAKAH PM?BK RASA ELOKLAH SEKALIAN MELAYU BAGI PADA DAP YANG SELALU BERANGAN ANGAN KUAT. SEBAB BAGI BK MELAYU PAS DAN PKR SEORANG PUN TAK CERDIK. BODOH NAK MAMPUS. TAKUT NAK LAWAN KAFIR INI. MARILAH KITA SAMA SAMA MEMBERI WALA' KEPADA PM MALAYSIA YANG BARU JIKA PR MENANG DALAM MIMPI INDAH ANWAR. BK PUN NAK RASA JUGA PM ANGAN-ANGAN MEMERINTAH. DAP KAN PANDAI. MELAYU PAS MACAM MAHFUS SRP JER.

APA SUDAH JADI MELAYU MALAYSIA SELEPAS PRU 2008

MAJLIS PERKAHWINAN GAY MALAYSIA. WOW!!!KEJAYAAN BESAR PEJUANGAN LGBT
MANA LA LETAK MUKA MAK BAPAK MELAYU INI. NAUZUBILLAH.

 
APABILA MELAYU MALAYSIA TERUS MENCABAR HAK DAN SYARIAH ISLAM. JIKA INI BERLAKU DI ZAMAN NABI  MUHAMAD SAW, NYATALAH  ORANG INI AKAN DIPERANGI HABIS HABISAN. MALANGYA IANYA BERLAKU DI ZAMAN ANWAR DAN PAS DAN DAP SEDANG BERMAHARAJALELA. ADA ORANG MELAYU YANG TUBUHKAN PERSATUAN MELAYU KRSITIAN/PERSATUAN MELAYU MURTAD. MEREKA PANDAI SEKARANG. SEMUA YANG MEREKA LAKUKAN DI BUAT DI LUAR NEGARA KEMUDIAN BERITA MEREKA AKAN DI MASUKKAN KE DALAM NEGARA MALAYSIA UNTUK TATAPAN UMUM. APA KERAJAAN BN BOLEH BUAT KATA MEREKA. MEREKA TIDAK TAKUTKAN PAS, TETAPI MEREKA INGIN MENCABAR UMNO YANG MEMELIHARA KEDAULATAN ISLAM DI MALAYSIA.GAMBAR DI AMBIL DARI ROTIKAYA.COM

SUMBER ROTIKAYA.COM

Ini kisah Ariff Alfian Rosli yang sedang mencipta nama di’Malaysia sejak beberapa jam yang lalu.Satu kenyataan dan gambar yang di’hantar ke Twitter oleh Aysha Ridzuan telah mencetuskan kontroversi kerana mendedahkan seorang pelajar Malaysia tajaan PETRONAS yang telah berkahwin.


Berkahwin bukan masalah, tetapi Ariff Alfian Rosli telah pun berkahwin dengan seorang lelaki yang di’khabarkan bernama Jonathan di Dublin, Ireland.Ariff Alfian Rosli yang sedang belajar di University College Dublin sebelum ini telah di’khabarkan hilang oleh ahli keluarga. Hilang dalam dunia gay.