Monday, May 7, 2012

PASCA E13 : KENYATAAN LAKONAN ANAK DERHAKA

GAMBAR HIASAN : BALASAN ANAK DERHAKA

PEJABAT TIMBALAN PRESIDEN
PARTI KEADILAN RAKYAT
ISNIN  7 MEI 2012
Kasih Anak: Saya Tidak Pernah Derhaka

Allahyarham ayahanda saya, Pak Ali senantiasa mendidik saya untuk patuh kepada tuntutan Al Quran, berakhlak luhur dan tuntas istiqamah kepada prinsip perjuangan. Didikan dari kecil untuk menghormati serta mengasihi kedua ibu-bapa sesuai dengan pesan ajaran agama Islam menjadi pegangan saya. ( SEBAB DENGAR CAKAP BAPALAH AZMIN ALI LAWAN PEMERINTAH. QURAN ADA SURUH BERLAKU ZALIM KER. ANWAR ZALIM PADA ORANG PAS MASA JADI TPM , KENAPA TAK PI LAWAN DULU )
Saya tidak pernah menderhaka kepada ibu saya. Saya senantiasa kasih dan sayang kepada ibu dan bapa saya. Saya tetap mendoakan semoga ibu saya senantiasa berada dalam lindungan Allah SWT dan mendapat rahmatNya serta beroleh kesihatan yang baik. Saya turut mendoakan semoga Allahyarham ayahanda saya mendapat husnul khatimah dan ditempatkan ruhnya di syurga yang penuh nikmat.

Saya menyeru kepada media supaya tidak menganggu ibu saya dan UMNO janganlah mengheret ibu saya ke dalam kancah politik UMNO yang kotor dan jijik. Institusi keluarga termasuk hubungan kekeluargaan perlu disejahterakan dan bukannya diaibkan di dada media. ( UMNO LAGI. KISAH ANAK DERHAKA UMNO JUGA YANG SALAH. DIA BLOWJOB PUN UMNO JUGA YANG SALAH. NANTI DAH NINGGAL DUNIA PUN AZMIN AKAN KATA PADA MUNGKAR NANGKIR SAYA BUAT JAHAT SEBAB UMNO SURUH....)
Saya tetap sayang dan hormat ibu saya. Saya juga bersyukur dianugerahkan isteri, Shida yang taat dan setia serta anak-anak yang memahami citra perjuangan yang murni ini.

Saya bertekad untuk meneruskan perjuangan menjana perubahan melalui wacana segar yang mengangkat dasar kepedulian rakyat. Saya berazam untuk melawan budaya politik jelik yang disuburkan oleh UMNO dan media yang ditunggangi mereka.

Saya berserah segala-galanya kepada Allah SWT dalam menghadapi mehnah ini tetapi saya tidak akan tunduk menyerah kepada tekanan fitnah UMNO.

Saya akan tumpu kepada usaha dan kerja- kerja Parti selaku Pengarah Jabatan Pilihanraya Pusat (JPRP) untuk menghadapi Pilihan Raya Umum ke 13 yang dijangkakan pada bulan Jun 2012.

Mohamed Azmin Ali
Timbalan Presiden KEADILAN

MANA ADA AZMIN TULIS AYAT MINTA MAAF PADA EMAK DIA DAN MENGAKU AKAN BERJUMPA DENGAN IBUNYA ATAU BERJANJI AKAN BAWA IBUNYA KE MEKAH. MANA ... ADA. SIKIT SIKIT TULIS MENERUSKAN PERJUANGAN DERHAKA PADA IBUNYA.