Saturday, April 25, 2015

PRK044 : MANA JENTERA PASMA YANG KHABARNYA RATUSAN ATAU RIBUAN


TADI YANG NAMPAK CUMA PAHROLRAZI SAHAJA. DIA PUN DAH TAK BAWA BENDERA PAS. SO, FAHAM SAHAJELAH YER. BENDERA PAS TAK PENTING DI PRK PERMATANG PAUH. KENAPA WAN AZIZAH TAK MINTA MAAF SECARA LIVE?

PRK044 : SENYUM GILER GUAN ENG


AGAK AGAK APALAH YANG MENYEBABKAN GUAN ENG NI SENYUM GILER YER. MESTI ADA PERBUALAN YANG MENARIK DALAM PERARAKAN. KASIHAN LA PADA KAK WAN. TAK DAPAT JAGA CUCU LAGI.

PRL044 : MANA PI BENDERA PAS ?Perarakan mengiring calon untuk Pakatan Rakyat pada Pilihan Raya Kecil kali ini sedikit hambar kerana dipercayai penyokong dan akar umbi PAS tak keluar. Walaupun ada pertemuan dengan Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah dan Timbalan Presiden parti itu Azmin Ali di sebuah hotel di Seberang Jaya pada pukul 9 malam pada malam tadi untuk menyelesaiakan masalah ini.

Mengikut sumber pihak PKR meminta maaf tetapi minta maaf ini tidak diumumkan secara rasmi malah ada juga 'agen-agen' PKR dan blogger anti-ulama menyebar kononnya tak wujud minta maaf.

Akar umbi PAS dan Melayu Islam masih menunggu kenyataan PKR berhubung hudud dan tarik balik penghinaan kepada Presiden PAS.

Tinjauan dibuat tiada lambang PAS di perarakan tersebut melainkan dibaju (itu jika dia orang pakai baju PAS) beberapa pimpinan PAS yang hadir tunjuk muka untuk kepentingan politik semasa.

P044 : APA KATA PENGUNDI PERMATANG PAUH


.....kami PENGUNDI SENYAP , dalam bahasa inggeris dipanggil SILENT VOTERS....kami dah tak larat dah nak BERPILIHANRAYA MASUK KALI NI DAH DEKAT 10 KALI BALIK BALIK DIA , BN BUAT PASAL DENGAN GST , BEBAS tu menyemak jer boleh la tambah meriah kali ni jer bebas nak menang kali ni memang susah 

ini jer kami nak luahkan kekecewaan kami sebagai PENGUNDI PERMATANG PAUH , ramai ramai kat kawasan kami la ni bukan pengundi pun ACTION jer LEBIH.....kami pengundi permatang pauh dah BOSAN dengan BN , PR dan BEBAS....kali ni nak pi mengundi pun KAMI DAH MALAS

kami sekumpulan pengundi pengundi di kawasan parlimen permatang pauh dengan ini telah mengistiharkan bahawa kami TIDAK AKAN MEMBUANG UNDI DAN PERGI MENGUNDI PADA PILIHANRAYA KALI INI 

ini merupakan bantahan dan protest terhadap suasana politik dan situasi di kawasan kami sekarang ini 

puas hati, ini saya cara kami nak ajaq hampa 

KALI INI barisan nasional , pakatan rakyat DAN bebas 

JANGAN HARAP KAMI NAK UNDI HANGPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

tunggulah dan saksikanlah PERATUSAN PENGUNDI yang akan TURUN MENDADAK