Tuesday, August 30, 2011

KERAJAAN IKTIRAF PIMPINAN BERHALUAN KIRI , TAPI BUKAN PIMPINAN KOMUNIS HARAMJADAH DAN SIAL

PAS HARUS MALU KERANA KERAJAAN BN TELAH LAMA MENGIKTIRAF PEJUANG HALUAN KIRI WALAUPUN MEREKA TIDAK SELARI DENGAN PERJUANGAN PERIKATAN. NAMUN, NAMA SEPERTI AHMAD BOESTAMAM TIDAK SAMA DENGAN NAMA PENGKHIANAT  CHIN PENG, MAT INDERA, RASHID MAIDIN, SAMSIAH FAKEH, ABDULLAH CD. PAS SELALU SALAH ANGGAP MENYATAKAN DAN MENYAMAKAN AHMAD BOESTAMAM, DR BURHANUDDIN SEBAGAI PIMPINAN HALUAN KIRI YANG MENYAMAI PIMPINAN KOMUNIS . KOMUNIS BUKAN BERHALUAN KIRI TETAPI PENGKHIANAT YANG BUNUH MELAYU.AHMAD BOESTAMAM DI IKTIRAF KERAJAAN JASANYA SEJAK TAHUN 1972 LAGI. BEGITU JUGA DR BURHANUDDIN.
PAS TENGOK DAN BACA BETUL BETUL. YANG DIPERTUA PAS PUN KERAJAAN BN IKTIRAF. MANA HUJAH HANGPA HANGPA. ADA TAK PAS LETAKKAN NAMA PEJUANG UMNO PADA BANGUNAN MILIK MEREKA?MISALNYA BUBUHLAH NAMA SEK RENDAH AGAMA RAKYAT ONN JAAFAR KER.......
BUKANKAH INI PENGIKTIRAFAN BN PADA PAS. MENGAPA PAS MARAH SANGAT PADA UMNO. UMNO MENGIKTIRAF PEJUANG TAPI BUKAN PENGKHIANAT KOMUNIS MACAM MAT SABU.KALAULAH DR BURHANUDDIN TAHU PERANGAI PAS MACAM LA NI, MEMANG SAH MAT SABU AKAN DI PECAT.


KOLEKSI BANGSAT MAT SABU

Anti-Mat Sabu

SETIAP HARI DOAKAN MAT SABU INSAF ATAS DOSANYA YANG LAMPAU.

ASAS PKM DI MALAYSIA

PERJUANGAN YANG TIDAK MENGIKTIRAF AGAMA ISLAM. INILAH YANG MAT  SABU PALING SUKA

KOMUNIS MANIFESTO TIDAK MENGIKTIRAF KEPERLUAN BERAGAMA. BAGI MEREKA KOMUNIS BUKAN SATU FAHAMAN, MALAH LEBIH PADA ITU. KOMUNIS ITU MELETAKKAN KEPERCAYAAN KENDIRI , HAPUSKAN KAPITALIS DAN MUSNAHKAN SISTEM ISLAM UNTUK  MARTABATKAN SISTEM KOMUNIS. LALU DENGAN ITU, BAGI MEREKA SAMA RATA ADALAH PENTING. KEADAAN INI SAMA DENGAN FAHAMAN DAP YANG PERJUANGKAN KONSEP SAMA RATA . ISLAM MEMBAWA KONSEP KEADILAN. YANG KAYA MEMBANTU YANG MISKIN.MAKA ISLAM AMALKAN KONSEP ZAKAT, BAITUL MAL DAN SEBAGAINYA. BAGI KOMUNIS KEKAYAAN ADALAH HAK RAKYAT WALAUPUN RAKYAT ITU PEMALAS. PENGUASA PULA DUDUK DI PERSADA EMPUK NEGARA.

NOMBOR PLAT KERETA RASMI MAT SABU


APAKAH YANG TERSIRAT DI SEBALIK ANGKA INI?
APAKAH INI PETANDA 2 DIHIMPIT 1 DAN 1
APAKAH 1+1 =2 DITENGAHNYA
ATAU DI KIRI IALAH MAT SABU, BALUN ANGKA 2 ( SATU BINI DIA SATU LAGI .......DI KOTA BHARU ) SATU DIHUJUNG MANGSA SETERUSNYA.
( INI FANTASI TEMAN)
REALITINYA 121 IALAH BILIK KHALWAT MAT SABU DENGAN BINI ORANG. JANGAN LUPA ANGKA INI OK. ANGKA BIIK TAK PERNAH LUPA MAT SABU.

MAT SABU : REALITI DAN FANTASI


Apa yang berlaku 2 hari sebelum syawal adalah petanda jelas bahawa mat sabu memang seorang pejuang pas tulen yang hanya nampak undi adalah teras kekuatan Islam. Mat sabu boleh buat apa sahaja, asalkan kaum cina boleh beri undi pada pas. Al maklumlah presiden pas sendiri dah buat keputusan dan pengisytiharaan bahawa mat sabu ialah panglima yang mengetuai perang pilihanraya ke 13.

Sebagai seorang panglima perang beliau perlu menghalalkan semua cara bagi melawan musuh tradisinya iaitu umno/bn. Malangnya tektikal perang kali ini memakan diri sendiri. Mat Sabu khianat pada perjuangan kiyai salleh yang memburu mat indera. lalu sekalian gendang perang pakatan haram menyatakan bahawa mat sabu benar dan yang salah ialah utusan malaysia. Wahhh alasan paling lapok dan paling sial di abad ini.

Ada yang minta mat sabu saman utusan 1 billion. Teman sokong sejuta %. Samanlah utusan berbillion pun. Mat sabu tetap pengkhianat. Mat sabu dalang dan balaci haramjadah DAP. Wang masuk hospital pun kebas duit PBAPP. Inilah namanya perangai macam sial wal gampang. Makan wang rakyat tetapi bercakap soal kebajikan rakyat.

Arakian, kisah sial mat sabu terus menerus menghantui dirinya. Semuanya tak menjadi. Nak jadi pelakon kononnya dilanggar polis pun terkantoi gak. Nak berlakon bahawa dia tak hina pejuang kemerdekaan pun dah terkantoi.Semua seperti tak diredhai Allah .Mat sabu harus bertaubat.Perancangan jahat semua tak menjadi . Mat sabu akan buat lakonan terbaru. tunggu dan lihat.

PAS BUBAR DALAM MASA TERDEKAT.

SELEPAS MAT SABU MENGISYTIHARKAN KOMUNIS SEBAGAI PEJUANG, MAKA TEMAN INGIN MENASIHATKAN KAN PAS AGAR MENUKAR NAMA PARTI PAS KEPADA PARTI KOMUNIS ISLAM SEMALAYSIA ( PAS KEPADA PAKI). ANTARA YANG DICADANGKAN DALAM BARISAN KEPIMPINAN PAKI IALAH :

MURSYIDUL AM : LIM KIT SIANG
TIMBALAN MURSYIDUL AM : NIK AZIZ
PRESIDEN PAKI : MOHAMAD SABU
TIMBALAN PRESIDEN : LIM GUAN ENG
SETIAUSAHA AGONG : KHALID SAMAD
TIMBALAN SETIAUSAHA AGONG : SALLEH MAN
KETUA PENERANGAN : NGA KOR MENG
JAWATANKUASA LAIN-LAIN: BOLEH PILIH SENDIRI

DASAR PARTI : ISLAM TETAPI AMALAN KOMUNIS ( MACAM AMALAN RASHID MAIDIN, MAT INDERA DAN ABDULLAH CD , SAMSIAH FAKEH DLL)

PERJUANGAN PARTI : BUNUH UMAT ISLAM YANG MENENTANG

UNDANG-UNDANG PARTI : MANIFESTO KOMUNIS 1848 ( NEGARA KEBAJIKAN)-RUJUK 10 PERKARA DALAM MANIFESTO KOMUNIS.

SELAMAT HARI RAYA ADUL FITRI BUAT MUSLIMIN DAN MUSLIMAT, MUKMININ DAN MUKMINAT

SETULUS IKHLAS DARIPADA TEMAN SEKELUARGA BUAT SAHABAT SEPERJUANGAN SEKALIAN. MARILAH KITA SAMA-SAMA BERDOA MOGA 1 SYAWAL ALLAH MAKBULKAN DOA KITA AGAR KUAT PERPADUAN KITA DI ANTARA UMAT ISLAM DAN ALLAH HANCURKAN DAP LAKNATULLAH.TAKBIR!TAKBIR!TAKBIR! ALLAHUAKBAR

BANYAKKAN BERTAKBIR SEHINGGA SEBELUM SOLAT SUNAT IDUL FITRI. JANGAN LUPA MANDI SOLAT SUNAT HARI RAYA DAN BERSALAM SALAMAN. MOGA ALLAH BERIKAN KITA KEJAYAAN. SEBELUM TERLUPA JANGAN MAKAN TERLALU BANYAK, NANTI SAKIT PERUT. INGATKAN INSAN YANG TERSAYANG. KEPADA SEMUA BLOGGER TEMPUR UMNO DAN PEJUANG ISAM SEJATI , KUATKAN AMAL DAN ILTIZAM SERTA ISTIQAMAH UNTUK TERUS MENENTANG DAP LAKNATULLAH. ALLAH MAHA BESAR MEMBANTU DAN MEMBERIKAN KEMENANGAN KEPADA HAMBANYA YANG IKHLAS