Saturday, April 28, 2012

BERSIH 3.0 : MENEPATI 24 PROTOKOL YAHUDI ( BACA HURAIAN RINGKAS INI. YAHUDI 30=3.0)


Protokol Pertama

Cara memerintah sebaik-baiknya ialah dengan menggunakan kekerasan dan keganasan bukan dengan perbincangan ilmiah. Hak itu terletak kepada kekuatan ( INI YANG SEDANG DIGUNAKAN OLEH BERSIH DENGAN MEMAPARKAN KEKUATAN BERHIMPUN UNTUK MENYATAKAN HAK). Siapa kuat, dialah berhak, kerana dalam hukum alam, kebenaran terletak dengan kekuatan. Sesungguhnya politik tidak sesuai dengan akhlak. Pemerintah yang berpandukan moral bukanlah ahli politik yang bijak ( RUJUK KES LGBT YANG MENAFIKAN HAK MORALITI). Mereka yang ingin memerintah, mestilah pandai menggunakan tipu helah dan matlamat menghalalkan cara. Minuman keras haruslah digunakan untuk mencapai tujuan itu.( KES PULAU PINANG)

Protokol Kedua

Bantuan-bantuan yang diberikan oleh bangsa yahudi melalui agen-agen Yahudi akan memperkuatkan kaum yahudi. Yahudi akan memerintah bangsa lain seperti bangsa itu memerintah negaranya sendiri, tanpa disedari bahawa mereka telah berada di bawah genggaman yahudi.( BANTUAN SOROS UNTUK YAHUDI MEMERINTAH MALAYSIA . BANTUAN NED KEPADA GERAKAN BERSIH 3.0) Ketua pentadbir yang dilantik untuk mengatur pentadbiran negara, mestilah terdiri daripada orang-orang yang berjiwa budak, yang mudah diarah untuk kepentingan Yahudi ( ITU SEBAB ORANG MUDA DILONJAK SUPAYA MUDAH DI ATUR PEMIKIRAN MEREKA KELAK). Melalui akhbar, Yahudi menggerakkan fikiran orang ramai serta mengambil kesempatan untuk mendapatkan emas, meskipun dari lautan darah dan airmata. Pengorbanan adalah perlu, kerana setiap nyawa dikalangan yahudi berharga seribu orang bukan Yahudi

Protokol Keempat

Bangsa Yahudi mestilah menghapuskan segala bentuk kepercayaan agama serta mengikis daripada hati orang bukan Yahudi prinsip ketuhanan dan menggantikannya dengan perkiraan ilmu hisab serta lain-lain ( GIAT BERLAKU DALAM IFC YANG DIPERJUANGKAN OLEH PENGERUSI BERSIH 3.0 S. AMBIGA. DIA ADALAH PEJUANG UTAMA IFC) keperluan kebendaan. Fikiran orang bukan Yahudi mestilah dialihkan ke arah memikirkan soal perdagangan dan perusahaan supaya mereka tidak ada masa untuk memikirkan soal-soal musuh mereka. Akhirnya segala kepentingan akan jatuh ke tangan Yahudi

Protokol Ketujuh

Orang-orang Yahudi wajib menabur fitnah supaya timbul kekacauan, pertelagahan dan permusuhan di kalangan manusia. Bila timbul penentangan terhadap bangsa Yahudi, maka wajiblah orang Yahudi menyambutnya dengan peperangan secara total di seluruh dunia. ( APA YANG PR BUAT IALAH MEMABUR FITNAH BERKAITAN PEMERINTAHAN NEGARA. KES ALTANTUNYA, KES PEMBELIAN KAPAL SELAM, KES KEMATIAN TEOH BENG HOCK DAN BANYAK LAGI)
Protokol Kesembilan

Yahudi akan mendirikan kerajaan
( INI YANG MAAT DISUKAI OLEH ANGKATAN MUDA KEADILAN DAN PEMUDA PAS. BANGGA DENGAN TEORI DAN DASAR BARU SEPERTI LGBT)

Protokol Kesepuluh

Yahudi akan membawa masuk racun ‘Liberalisma' ke dalam negara-negara yang bukan Yahudi supaya menggugat kestabilan politik. Pilihanraya diatur supaya boleh memberi kemenangan kepada pemimpin-pemimpin yang dapat bertugas sebagai agen yahudi dalam melaksanakan rancangan rancangan Yahudi.
( SEMUA ORANG DAH TAHU ANUAR IBRAHIM TERANG TERANG BAWA FAHAMAN LIBERALISME SAMA DENGAN AMBIGA)

Protokol Kedua belas

Yahudi akan mengubah pengertian tentang kebebasan atau kemerdekaan dengan mentafsirkan istilah itu sebagai mengamalkan apa-apa yang diperkenalkan atau dibenarkan oleh undang-undang sahaja. Kalau bangsa bukan Yahudi diberi permit menerbitkan sepuluh akhbaratau majalah, maka bangsa Yahudi mesti menerbitkan 30 akhbar atau majalah. Perkara ini amat penting kerana ia adalah alat untuk mengubah fikiran rakyat.

( RUJUK KES BERSIH. BK TAK MAU ULAS. TENGOK ANGKA 30 TU = 3.0 )

diktator dengan membuat dan melaksanakan undang-undang yang tegas, iaitu undang-undang yang akan membunuh tanpa pengampunan. Yahudi akan merosakkan moral pemuda-pemuda bukan Yahudi dengan menanamkan teori-teori palsu dan ilmu-ilmu yang batil.

BERSIH 3.0 : KENAL YAHUDI MAKA KENALLAH BERSIH

"Kenapa Yahudi Bijak" atau "Why Jewish Are Intelligent"

antara buku berkaitan yahudi. tersirat tentang panduan BERSIH 3.0
INI JUGA SALAH SATU KEHENDAK YAHUDI DALAM GERAKAN MENAWAN DUNIA
GAMBAR RAHIB  YAHUDI DI ATAS. DI BAWAH PERANGAI MACAM YAHUDI CUMA BELUM MASUK TAHAP RAHIB YAHUDI JE LAGIBERSIH 3.0 : APABILA SOSIALIS DAN YAHUDI MEMIMPIN BERSIH

2 ORANG  DI ATAS  AHLI FILOSOF SASTERA. 3 ORANG DIA TAS PRO SOSIALIS DAN YAHUDI. MEREKA BERJUANG KERANA BERISH MERUPAKAN SATU BENTUK PERNIAGAAN YANG MENGUNTUNGKAN. DAPAT TAJAAN LUAR DARI YAHUDI UNTUK TUMBANGKAN ISLAM MALAYSIA. MEREKA BUAT LAH MACAM MACAM PROVOKASI AGAR RAKYAT NAMPAK KERAJAAN TERUK.
SEMUA PRO YAHUDI RUPANYA
LA PUAK PUAK NI TENTULAH PRO PAKATAN SEBAB MEREKA NAK TUMBANGKAN BN. MEREKA MANA BERANI KATA ANWAR JUBURI JAHAT DAN PR ZALIM. HAWAT TAK SURUH PR JE BUAT DEMO. TAK YAHLAH NAK BERSELINDUNG LAGI
COMEL GOK PENYOKONG CAT KUNING INI...KETAT LAGI BROOO
Podcast 1: Tian Chua, Batu MP
Podcast 2: S Ambiga, Bersih coordinator
Podcast 3: Kee Thuan Chye, author and playwright
Podcast 4: Teresa Kok, Selangor senior exco
Podcast 5: Wan Saiful Wan Jan, CEO of Ideas
Podcast 6: Lim Guan Eng, Penang CM
Podcast 7: Maria Chin, Empower chief
Podcast 8: Liew Chin Tong, Bukit Bendera MP

( SEMUA PEMBANGKANG .......)

BERSIH 3.0 : KAITKAN BERSIH DENGAN SOLAT. SATU PERBUATAN DAJJAL.SIAPA ADA ARAHAN KESELAMATAN LAGI. MEMANG RANCANGAN YAHUDI


SAYANGNYA UMAT ISLAM YANG TAK TAHU HUJUNG PANGKAL.
bersih 3.0 2 bersih 3.0 dilancarkan di mekah dan madinah
MEKKAH DAN MADINAH PUN MEREKA NAK POLITIKKAN UNTUK DIKAITAN DENGAN ISLAM. MEREKA BERDOA DEPAN KAABAH SUPAYA BERSIH BERJAYA. KALAU ALLAH TAKDRIKAN GAGAL MEREKA KATA KERAJAAN YANG GAGALKAN . MEREKA TAK PERCAYA KUASA ALLAH.
TENGOK NI SIAP ADA ARAHAN KEPADA MEREKA YANG BERMINAT UNTUK BERDEMO. MASYAALLAH

BERSIH 3.0 : DEWAN ULAMAK PAS MULA MENYEMAK


KENYATAAN RASMI DEWAN ULARMAK PAS.

Rakyat Malaysia termasuk umat Islam dinasihatkan jangan bersekongkol dengan pemerintah-pemerintah yang zalim yang telah melakukan banyak penyelewengan seperti Barisan Nasional. Pelbagai penyelewengan pengurusan harta negara oleh pentadbiran negara yang dipimpin oleh Barisan Nasional telah diserlahkan menerusi laporan Audit 2010 yang lalu sehingga melibatkan pelbagai ketirisan dana negara.

Al-Quran memperingatkan: “dan janganlah kamu cenderong hati bersama orang-orang yang zalim, pasti kamu disentuh api neraka.” (Surah Hud ayat 113) - TERLUPA KOT ULARMAK PAS NI YANG DAP ZALIM PADA UMAT ISLAM DI PENANG.OPPSS DIA TERJEMAHKAN AYAT DIA INI UNTUK ISLAM PAS SAHAJA BUKAN UNTUK UMAT ISLAM.
Antara kezaliman yang berlaku juga ialah apabila Pilihanraya Umum untuk memilih pemerintah tidak dijalankan secara telus dan adil. Kegagalan melaksanakan pilihanraya secara adil dan bersih merupakan satu kezaliman pemerintah terhadap hak-hak rakyat untuk memilih pemimpin yang baik dan beramanah.- BILA PAS PKR DAN DAP MENANG BARU ADIL. BILA KALAH TAK ADIL. INI NAMANYA ULARMAK HARAMJADAH. ULARMAK PRO SYAITAN.
Penggunaan institusi kerajaan untuk membantu kempen parti politik pemerintah yang berlaku sejak sekian lama adalah kezaliman terhadap hak rakyat Malaysia yang terdiri daripada kalangan penyokong pemerintah dan pembangkang.

Oleh itu seluruh rakyat Malaysia termasuk umat Islam diseru hadir beramai-ramai dalam Himpunan Bersih 3.0 pada 28hb April 2012 untuk bersama-sama memperjuangkan keadilan dan menentang kezaliman.- HADIR BUAT MAKSIAT BERAMAI-RAMAI. INI SERUAN GOLONGAN AGAMA PAS.

Hak berhimpun menyatakan pandangan adalah hak setiap rakyat Malaysia yang dijamin oleh perlembagaan.

Islam juga menggesa umatnya menyatakan kebenaran di hadapan pemerintah yang zalim dan mengkategorikannya sebagai salah satu jihad menggunakan lidah sebagaimana sabda Nabi saw bermaksud:

“Ketahuilah sesungguhnya sebesar-besar pengkhianatan ialah pengkhianatan pemerintah kepada orang awam. Ketahuilah jangan sampai kehebatan manusia menghalang seseorang menyatakan kebenaran apabila dia mengetahuinya. Ketahuilah sesungguhnya sebaik-baik Jihad adalah perkataan yang benar di hadapan pemerintah yang zalim.” (Hadis riwayat Ahmad)- TEPAT SEKALI CONTOH NYA DI PULAU PINANG .PENGKHIANATAN PEMERINTAH KEPADA ORANG AWAM. KENA SURCAJ AIR, TAMBAH MASA PARKING, TAMBAH PETAK PARKING, NAIKKAN HARGA TIKET, NAK PLASTIK KENA BAYAR ..ISHHHHH ZALAIM SUNGGUH. TANAH MASJID DEPA BALUN.
Setiausaha Dewan Ulamak PAS Pusat

Dr Mohd Khairuddin Razali

27 hb April 2012."

BERSIH 3.0 : S AMBIGA JUARA JAHANAMKAN ISLAM


Ambiga ialah kepada taiko BERSIH 3.0. seorang bekas presiden majlis peguam. beliau di bayar oleh yahudi dalam bersih 1.0, 2.0 sehinggalah 3.0. beliau merupakan pejuanag gerakan yahudi LGBT dan mahukan malaysia bebas dan rosak sistem islamisasinya. pun begitu, orang Islam yang sukakan maksiat dan dosa, amat menyokong ambiga kerana beliau menawarkan nikmat seks dalam dasar pemikirannya.

27/4/12 kenyataan telah dikeluarkan  oleh Mahkamah Majistret iaitu mengeluarkan perintah melarang penganjur Bersih 3.0 dan orang awam daripada memasuki Dataran Merdeka, hari ini
Majistret Zaki Asyraf Zubir mengeluarkan perintah  mahkamah bagi menghalang perhimpunan dan orang ramai berkumpul di Dataran Merdeka mulai tengah malam ini sehingga Isnin.
"Sesiapa yang di tahan  kerana mengingkari perintah mahkamah boleh ditahan dan didakwa mengikut Seksyen 188 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman denda sehingga RM2,000 atau enam bulan penjara atau kedua-duanya,"

S Ambiga tak kan nak lawan undang undang. apakah selepas ini undang undang macam ini akan dilupuskan. kalau macam tu baiklah kita bakar sahaja undang undang dalam negara kerana pengamal undang undang hanya berjuang jika undang undang itu mempunyai kepentingan perut mereka sahaja. bahsa mudah BK perangan haramjadah macam dajjal.

BERSIH 3.0 : CINTAILAH KEAMANAN PESAN DATO RAIS

mereka benar benar mahu mencabar polis dan kerajaan kerana mereka telah benar benar mahukan perubahan secara songsang dan mengenepikan hak. apakah mereka ingat mereka sahaja yang tahu berdemo dan bangkit melakukan perbuatan khianat?siapakah yang amat seronok? bukankah yahudi dan soros sekutunya?
amat menyedihkan sehingga lewat pagi tadi, 85% yang berhimpun mahu bergerak ke dataran merdeka ialah orang melayu yang mengucap 2 kalimah syahadah.berjaya juga kafir kafir ini menjadi melayu sebagai lembu . mereka menyalak polis anjing .apakah mereka tidak sedar mereka melebih anjing kepada kafir yahudi? mereka hanya tahu menganjingkan orang lain tetapi mereka terlupa mereka juga anjing yahudi.
sayang anak muda Islam...apalah lagi yang mereka mahukan atas nikmat yang Allah kurniakan kepada mereka.

memetik pesanan daripada YB Dato Seri Utama rais Yatim yang ingin BK  kupaskan iaitu seruan mengekalkan keamanan .Setiap pihak dalam peringkat individu , keluarga, masyarakat , pemimpin , penjawat awam serta swasta mestilah jijik kepada maksiat dan kemungkaran kerana ia adalah lambang kekufuran sedangkan kekufuran itu akan menghilangkan nikmat keamanan dan mudah mendapat makanan.Firman Allah SWT

Allah memberikan satu contoh: Sebuah negeri yang aman damai dan tenteram, yang didatangi rezekinya yang mewah dari tiap-tiap tempat, kemudian penduduknya kufur akan nikmat-nikmat Allah itu, maka Allah merasakannya kelaparan dan ketakutan yang meliputi keseluruhannya disebabkan apa yang mereka telah lakukan.

Firman Allah,“Tiadalah Kami mengutus engkau (wahai Muhammad) melainkan untuk menjadi Rahmat bagi sekelian alam.” (al-Anbiya: 107)

Nabi bersabda, "Tidaklah dianggap beriman di kalangan kamu sehingga aku lebih dicintainya daripada ibubapanya, anaknya dan manusia seluruhnya." (HR Bukhari)


KESIMPULAN : BERHIMPUN MENYOKONG AGENDA YAHUDI DAN MEMBENCI SESAMA MUSLIM IALAH SATU PERKARA YANG AMAT TIDAK DISUKAI OLEH ALLAH DAN NABI MUHAMMAD SAW. MEREKA MELAKUKAN PERBUATAN KEJI YANG TERAMAT SANGAT. NABI SAW TURUN KEBUMI MEMBAWA RAHMAT DAN BUKANNYA MENGAJAR MANUSIA BERDEMO ATAU MELAKUKAN PERBUATAN KEROSAKAN DI MUKA BUMI. YA ALLAH BANTULAH HAMBA HAMBA MU YANG ISLAM DI KOTA KUALA LUMPUR AGAR JINAK HATI MEREKA UNTUK PULANG DAN BERIBADAH KEPADA MU. SEDARKAN MEREKA KERANA PERBUATAN MEREKA HATI INI MENGIKUT JEJAK YAHUDI.