Tuesday, July 12, 2011

ANWAR MUNAFIK


sahabat baik anwar ibrahim. syaitan besar salman rushdi

Majlis Penerangan kerajaan negeri Pulau Pinang semalam dicemari dengan sikap munafik anwar. anwar yang dikenali sebagai pemimpin yang kuat membohong, sekali lagi merangkul anugerah manusia munafik selepas abdullah bin ubai. dalam ucapannya anwar menyatakan hj hadi dilayan dan diperlakukan dengan teruk oleh pihak polis sewaktu perhimpunan haram bersih. namun, pengakuan hj hadi sendiri yang amat berterima kasih dengan anggota polis yang memberi layanan yang terbaik sehingga nak dihantar sampai ke rumah. Anwar munafik terkantoi lagi.(lihat berita jam 8 tv3 : 12/7/2011)

mat sabu al khalwati pula tidak pernah dalam sejarah duduk atas kerusi roda. katanya lutut kanan sakit akibat dikasari polis. mat sabu pun dah pandai berlakon selepas berkawan baik dengan anwar. berkawan dengan anwar pemenang oscar munafik, mat sabu pun terus berubah arah.selepas ini kita boleh saksikan bagaimana mat sabu akan di latih oleh anwar cara membohongi rakyat dan berlakon.

MAJLIS PENERANGAN KERAJAAN NEGERI TEKNIK MENGHALALKAN CARA PAKATAN GAMPANG

kerana sistem pilihanraya yang bersih, lim kit siang mampu bertahan menjadi pemimpin politik sehingga ke hari ini walaupun dah tua dan nyayuk.cakap talak selupa bikin

11/7/2011 tapak ekspo seberang jaya di gegarkan dengan paluan gong pakatan rakyat yang bernafsu binatang untuk memakan mangsanya iaitu barisan nasional dan umno. Atas nama Majlis Penerangan Perdana Kerajaan negeri, maka pimpinan perang pakatan gampang menempiaskan nafsu syahwat politik mereka di dalam setiap ucapan. Untuk menghalalkan cara, maka kerajaan dap menggunakan istilah majlis penerangan kerajaan negeri. Sebelum ini mereka menggunakan nama forum bersih . Kerajaan negeri meletakkan sasaran yang hadir seramai 5000 ke 10 000 orang. Namun, kali ini sasaran mereka amat amat meleset kerana yang hadir hanyalah sekitar 3000 orang sahaja. Kali ini mungkin tiada alasan sekatan jalan raya. Yang pasti teman yakin, sokongan rakyat terhadap mereka semakin merosot.Antara yang hadir ialah ketua menteri yang paling pembohong di abad ini,anwar ibrahim al juburi, mat sabu al khalwati, malik itik, mansor gagap, dan beberapa orang exco kerajaan dap.

Antara intipati ucapan ketua menteri yang kuat membohong dalam majlis ini ialah :

1. kerajaan negeri akan membantu mereka yang teraniaya dalam perhimpunan haram bersih
2. kerajaan negeri menyediakan bantuan mesin hemodialisis di seberang jaya dan bayan baru

( baru 2 aje yang kerajaan negeri buat untuk rakyat pulau pinang. kerajaan negeri harus guna wang untuk bantu rakyat yang miskin bukan bantu pesalah yang  dikenakan tindakan dalam perhimpunan haram bersih.)

Intipati ucapan mat sabu al khalwati:

1. najib layak jadi laki rosmah sahaja
2. najib bohong rakyat kerana katanya membenarkan untuk bersih menganjurkan demo jalanan
3. polis hanya tahu jaga keselamatan umno dan bukan rakyat
4. kejadian beliau ditangkap polis semasa demo
5. marahkan tv3 kerana menyiarkan perkara tidak benar
6. menceritakan beliau sanggup menyepak tv kerana bencikan tv3.
7. akan teruskan demo sehingga tuntutan bersih ditunaikan.

( mat sabu ni lagi teman pelik. tiada isi langsung dalam ucapannya. memanglah najib laki rosmah. tak kan najib laki normah. laki normah 121 hang la mat sabu hoiiii.Bila masa pula najib bagi kebenaran berdemo. najib cuma bagitahu kebenaran menggunakan stadium . Najib tak pernah kata boleh guna stadium merdeka. pi la puak-puak PR guna stadium shah alam yang boleh menampung ramai orang. Mengapa nak stadium merdeka. Nak cari glamour ker?Mat sabu bangang ini tak habis-habis salahkan polis. nanti bila dia dapat kuasa, dengan siapa dia nak minta tolong. polis yang dia hina inilah yang akan jaga ketenteraman negara.Punyalah bodoh wal stupid. Tang tv3 dia nampak silap. tang TV pas dia terlupa plak banyak bohong.)

ucapan anwar al juburi :

1. seluruh dunia menghubungi beliau menyatakan najib zalim kepada rakyat
2. pengalaman beliau dalam demo haram bersih
3. umno menghina orang sakit
4. harga minyak akan turun selepas pakatan haram menang pilihanraya
5. masalah perumahan dan peniaga melayu akan di atasi.

( anwar juburi ni lagi perasan besar. 9/7/11 nampak macam nak mati dah. 11/7/11 sihat pulak bercakap. bawalah berehat kalu dah tahu sakit. umno mana pula hina orang sakit. umno hina orang sakit macam anwar yang pandai berlakon sakit. . harga minyak turun? sebelum nak turunkan harga minyak, suruh guan eng turunkan kadar parkir, cukai pintu  dan segala jenis cukai di pulau pinang.masa anwar jadi TPM , apa anwar bantu masalah peniaga melayu dan perumahan melayu pulau pinang. nak bohong lagi. gampang betul. anwar hang pi suruh guan eng turunkan harga rumah dulu la. baru nak sembang pasal tolong orang melayu. kampung buah pala pun hang tak boleh bantu. janji bagai nak gila pada penduduk kg buah pala. akhirnya janji tinggal janji. )