Monday, July 14, 2014

HAJI HADI TERUS MELAWAT KHALID ATAS ISU YANG MENIMPANYA


Khabarnya Hj Hadi yang baru keluar hospital akibat masalah jantung terus membuat lawatan mengejut menemui Khalid Ibrahim MB Selangor yang kini telah ditekan hebat oleh PKR partinya sendiri. Pertemuan itu didedahkan Ahli Parti PKR Cabang Rembau yang digantung keahliannya, Badrul Hisham Shahrin.Sehingga kini khalid menerima tekanan kuat dari beberapa orang pemimpin PKR agar beliau meletakkan jawatan MB. Apatah lagi khalid tewas dalam mempertahankan jawatan Ketua Cabang.

Anuar khabarnya secara tiba tiba memperlahankan gerakan menjatuhkan khalid. Apakah permainan sebenar mereka yang pastinya khalid mesti berundur kerana tidak mempunyai jawatan dalam PKR sendiri. 

Gerakan menjatuhkan khalid dilakukan oleh juak juak PKR sendiri yang pro kepada kumpulan Azmin. Pun begitu Azmin juga dijangka tidak berpeluang menjadi MB dan kemungkinan besar Wan Azizah akan mengambil tempat Khalid selepas ini.

Kita tengok ajer la no!!!!

PERBINCANGAN SULIT TG HJ HADI DENGAN KHALID? BENARKAH?


Turut mengiringi TG Hadi adalah Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali.

PASUKAN KJ DAN PM TEWAS. ALAMAK!!!!INI SEMUA PASAI ANUAR SOKONG ARGENTINA???


LEBIH 10 000 HADIR MEMBANJIRI DATARAN MERDEKA MENYAKSIKAN PERLAWANAN AKHIR ARGENTINA MENENTANG JERMAN DENGAN BERKESUDAHAN JERMAN MENANG 1-0