Tuesday, April 24, 2012

PASCA E 13 : UNIT AMAL PAS BERAMAL UNTUK MAKSIAT DAN DOSA.


UNIT AMAL PAS KAWAI YANG NI JE PUN...EEE JIJIK    TAK BERMARUAH. UNIT AMAL SEPATUTUNYA PI TARBIYYAH DEPA NI PAKAI TUDUNG, PAKAI SENONOH SIKIT. JANGAN DOK NAMPAK ROSMAH JERRRHarakahdaily, 19 Apr 2012KUALA LUMPUR: 30 anggota Unit Amal PAS akan dikerah berkawal pada satu-satu masa di Dataran Merdeka bagi memastikan keselamatan mahasiswa yang berkhemah di sana.

Kawalan 24 jam itu akan bermula hari ini selepas insiden serangan sekumpulan samseng pagi tadi terhadap mahasiswa yang berkampung di situ itu sehingga ada yang cedera.

Menurut Setiausaha Dewan Pemuda PAS Malaysia, Khairul Faizi Ahmad Kamil, jumlah itu bagaimanapun akan ditambah mengikut keperluan.

"Kejadian yang dikatakan berlaku sekitar jam 2.00 pagi hari ini menunjukkan tiada ketulusan di dalam kawalan keselamatan di dalam negara kita.

"Dewan Pemuda PAS Malaysia mengerahkan Unit Amal agar membentuk satu kumpulan keselamatan untuk mengawal keselamatan terhadap pelajar-pelajar tersebut terutamanya pada waktu malam," katanya dalam satu kenyataan.

DUNIA AKHIR ZAMAN , ORANG MENGAKU ALIM GAGAL BAGI TARBIYYAH DAN PI JAGA MAKSIAT.

PASCA E 13 : PERMAINAN AISKRIM ANWAR...BLOWJOB


Sex video involving sex addict Anwar Ibrahim and Shamsidar Taharin, the wife of PKR leader Azmin Ali, is set to explode the nation.

The sex video, which is said to show Anwar and Shamsidar having oral sex, has become the hottest topic in the city.The video tape was handed by S.Nallakaruppan – who is facing a RM100million suit filed against him by Anwar – just hours ago to his lawyer Muhammad Shafee Abdullah in the presence of reporters.
He told his lawyer at the Kuala Lumpur court complex to “take care of this properly” and handed over the tape in a sealed brown envelope.Nalakaruppan said he would reveal the content of the video in open court but when pressed by the reporters what the video showed, he said: “Ice cream.”

PELIK DUNIA HARI INI. ANWAR SAMAN NALLA. TAPI NALLA PLAK PI MAHKAMAH MINTA DIPERCEPATKAN KES SAMAN ANWAR INI. DIA DAH TAK SABAR NAK MASUK MAHKAMAH.


PASCA E 13 : UST NASHA BALUN AMBIGA SHIT..LGBT

Anggota jawatankuasa pemandu BERSIH 2.0 Maria Chin Abdullah menangkis kenyataan bekas timbalan presiden PAS Nasharudin Mat Isa yang mempertikai kelayakan pengerusi bersamanya Datuk S Ambiga untuk memimpin gabungan badan itu.

Maria berkata keputusan untuk memilih Ambiga itu dipersetujui oleh kesemua 84 pertubuhan yang menyertai gabungan NGO untuk menuntut pilihan raya bersih dan adil itu.

"Tidak (perlu) ada orang lain atau badan yang membuat keputusan untuk kami," katanya lagi dalam satu sidang media hari ini.

Mengulas lanjut, Maria juga menegaskan gabungan itu tidak dianggotai mana-mana parti politik, malah ketua dan pemimpinnya juga dilantik dari kalangan anggota NGO gabungan. Bagaimanapun, kata Maria, Nasharudin yang juga ahli parlimen Bachok mempunyai hak untuk memberi pandangan, tetapi beliau tidak boleh membuat keputusan untuk BERSIH 2.0.

Beliau mengulas kenyataan Nasharudin bahawa Ambiga tidak layak memimpin BERSIH 2.0 kerana bekas presiden Majlis Peguam itu didakwa terlibat dengan kegiatan lesbian, gay, biseksual dan transseksual (LGBT). (APA LAGI SAMAN LA UST NASHA TU....)
Nasharudin, yang kini merupakan pengerusi satu badan yang dikenali sebagai Pusat Kajian Fiqh Kontemporari, semalam membangkitkan perkara itu ketika berucap dalam satu program wacana bertemakan LGBT Mengundang Bala Allah.

Ahli jawatankuasa PAS Pusat itu berkata sepatutnya parti itu perlu ke hadapan memimpin perhimpunan itu kerana ia melibatkan isu politik dan PAS salah sebuah parti terpenting dalam sistem pilihan raya di negara ini.

PASCA E 13 : AISKRIM ANWAR SEPERTI BIASA ADALAH SAMA

sekadar hiasan sebab nuar brahim suka yang jenis macam ini.

ANTARA ISU YANG SANGAT SANGAT SUKA PEMBANGKANG DAN ANWAR CAKAPKAN DALAM SETIAP CERAMAH DI SEKITAR PULAU PINANG IALAH :


1. Kenaikan harga barang

 2.Rasuah di kalangan pemimpin BN / UMNO.

3. Komisyen RM 500 juta pembelian kapal selam.

4. Negeri-negeri yang paling miskin adalah negeri-negeri yang diperintah oleh BN iaitu Kelantan,Terengganu, Sabah dan Sarawak sedangkan negeri-negeri yang diperintah oleh pembangkang menduduki tempat ke lima ke atas

5.Negeri yang paling banyak menerima pelaburan asing ialah negeri Pulau Pinang dan Selangor, negeri yang diperintah oleh pembangkang.

6. BN/UMNO memperbodohkan orang ramai dengan isu pembangunan.

7. UMNO bertanggungjawab menjatuhkan bangsa Melayu, agama dan negara.

8. Orang Melayu menyertai UMNO kerana hendak mendapatkan sesuatu.

9. Kebocoran wang negara sebanyak RM 600 bilion. Tiada tindakan diambil ke atas mereka yang terlibat.

10. SPR tidak telus (Bersih 3.0)

11. Skandal NFC,

12. Pemborosan isteri PM Datin Seri Rosmah Mansor

13. Skandal scopene yang di palitkan pada Datuk Seri Najib Abdul Razak dengan mana rasuah RM 500 juta wang rakyat.

14.Skandal Apco yang di bayar RM 77juta setahun adalah agen zionis

BK : KEPADA SEMUA PEMBACA LEPAS NI TAK PAYAH PI DAH  CERAMAH PEMBANGKANG KERANA ASYIK ASYIK ISU NI JER. WAT HABIS MASA DAN HABIS BERAS. CARILAH ISU BARU KE. ISU NUAR AISKRIM KER. NUAR LIWAT KER, NUAR APA APA LAGI LAH......