Sunday, May 3, 2015

PRK044 : AHMAD AWANG BERLAKON TURUN DEMO ANTI GST UNTUK LAWAN HJ HADI


Lagi pelik bila melihat Tuan Guru Ustaz Ahmad Awang (nama baru dicalonkan bertanding Presiden PAS bukan calon lagi sebab belum ada pengesahan untuk bertanding) diiringi oleh AJK PAS Pusat pada demostrasi anti GST 1 Mei 2015.

Banyak demonstarsi-demonstrasi yang besar di Malaysia ini 10 tahun kebelakangi tidak pernah namapak pun  "batang hidung" yang disebut-sebut bakal memimpin PAS selepas muktamar ke-61 nanti. Yang di ketuk dan di cerca, ada turun malah pernah kena tangkap. 

BK : Ini semua kerja PASMA dan ahmad awang rela dibalacikan PASMA

PRK044 : SUHAIZAN PKR TETAP MEMANG DAN PENGARUH AHLI PAS ADALAH SEDIKITWalaupun terdapat ahli parti itu memberi amaran untuk memboikot pengundian pilihan raya kecil Permatang Pauh pada 7 Mei depan, namun jumlah tersebut terlalu kecil.Ketua Pemuda PAS itu menyatakan jika dibandingkan dengan jumlah ahli PAS di Permatang Pauh, tindakan pihak berkenaan itu tidak akan menjejaskan kemenangan calon Pakatan Rakyat di situ.PRK044 : JOIN MIUP PERKARA BIASA DALAM PILIHANRAYA KATA PKRKerana jauh hati permohonan bantuan dua biji khemah tidak diendahkan sejak sekian lama, seorang ahli bersama seorang penyokong PKR dari Taman Siakap, Seberang Jaya bertindak menyerahkan borang untuk menyertai Malaysian Indian United Party (MIUP), sebuah parti mesra Barisan Nasional (BN), malam ini. 

S. Muneswaran, seorang pemandu lori berusia 33 tahun yang mendakwa sudah menjadi ahli PKR selama berbelas tahun, dan R Sivakumar, seorang penyelia kilang berusia 48 tahun menyerahkan borang keahlian bersama 300 helai borang yang didakwa merupakan penyokong dan ahli PKR dari Taman Siakap yang beralih arah kepada MIUP.


Borang mereka diterima Presiden MIUP Senator Datuk Seri S Nallakarupan, pada satu majlis ringkas di Taman Siakap malam ini dengan disaksikan Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Dr Loga Bala Mohan.

PRK044 : CALON MUDA KITA BERGERAK SAKSAMA


PESAN ABG MI SAPA FREE NAK JOIN IKUT , JOMMM