Monday, January 9, 2012

RESULT 901 : BONGKAKNYA ANWAR. ANWAR TETAP MAIN BONTOT.ANWAR TETAP TAKUT BERSUMPAH DENGAN AL QURAN.PERATUSAN KECIL SAHAJA YANG MENYOKONG


Hakim Mahkamah Tinggi Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah mendapati Anwar tidak bersalah di atas tuduhan itu di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan.

1)“Mahkamah tidak boleh 100% jamin integriti bekas yang simpan DNA,” kata Hakim Zabidin, dan menambah “Oleh itu mahkamah tidak boleh bergantung kepada bukti air mani.”

2)“Mahkamah hanya ada keterangan Saiful (saksi pertama). Mahkamah tidak boleh sabit kepada keterangan saksi pertama sahaja. Oleh itu, tertuduh dibebaskan,” katanya lagi

3)"Tidak terdapat perbezaan antara Seksyen 377B dan Seksyen 377C, perbuatan melakukan hubungan seksual di dubur ialah satu kesalahan sama ada secara sukarela mahupun tanpa sukarela.

4)"Ia tidak memperuntukkan kesalahan yang berbeza, hanya membabitkan hukuman lebih berat. Jika tanpa kerelaan, ia memperuntukkan penalti lebih berat."

5)Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mengadu diliwat Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang beliau tetap dengan pendiriannya bahawa kejadian liwat yang didakwanya itu adalah tanpa kerelaannya.
6)Karpal Singh berkata, di bawah Seksyen 377B, hukuman yang diperuntukkan ialah penjara maksimum 20 tahun dan sebatan jika disabitkan manakala mengikut Seksyen 377C, hukuman diperuntukkan ialah penjara minimum lima tahun dan maksimum 20 tahun dan sebatan.

Katanya, berikutan percanggahan itu, pihak pembelaan perlu meneliti kenyataan saksi bagi membolehkan kemungkinan bagi pihak pembelaan mencabar kesahihan keterangan Mohd Saiful.

"Di bawah keadaan ini, ia masih satu kesalahan. Hubungan seksual secara sukarela antara lelaki bukan satu kesalahan di negara lain. ( HUJAH KARPAL SEBELUM INI DENGAN PENDAKWA RAYA)
"Kami mempunyai gerak hati bahawa keterangan yang diberikan di mahkamah adalah bercanggah dengan kenyataannya. Dengan ini kami mempunyai hak untuk memeriksa dan meneruskan tindakan mencabar kesahihan kenyataan itu," katanya.

Karpal Singh berkata, saksi berulang kali menyatakan kejadian liwat itu adalah tanpa kerelaannya.

"Ini adalah kali pertama kes liwat yang tertuduh didakwa melakukannya secara sukarela walaupun kenyataan dan keterangan dibuat pengadu adalah tanpa kerelaannya," katanya.
KES TERDAHULU DI BAWAH SEKSYEN 377B


Lima Tuduhan Salah Laku Seks Kes Dato' Seri Anwar Ibrahim

6. "Bahawa kamu, pada satu malam April 1994 di No.8, Jalan Setia Murni 1, Hukit Damansara, dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur telah dengan sengaja melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii dengan Hairany bin Mohd Naffis dengan memasukkan zakar kamu ke dalam duburnya dan oleh yang demikian kamu telah melakukan kesalahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan".
7. "Bahawa kamu, pada satu malam dalam bulan Mei 1994 lebih kurang jam 7.45, di unit No 10-7-2, Tivoli Villa, Jalan Medang Tanduk, Bangsar, dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur telah dengan sengaja melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii dengan Azizan bin Abu Bakar dengan memasukkan zakar kamu ke dalam duburnya dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan".
8. "Bahawa kamu, pada satu malam dalam bulan April 1998, di kediaman rasmi Timbalan Perdana Menteri di No 47, Jalan Damansara, dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur telah dengan sengaja melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii dengan Sukma Darmawan Sasmitaat Madja dengan memasukkan zakar kamu ke dalam duburnya dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan".
9. "Bahawa kamu, pada satu malam bulan Mac 1993 di No.8, Jalan Setia Murni 1, Bukit Damansara, dalam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur telah dengan sengaja melakukan persetubuhan yang bertentangan dengan aturan tabii dengan Munawar Ahmad Aness dengan memasukkan zakar kamu ke dalam duburnya dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum di bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan."
10. "Bahawa kamu, pada 3 Disember 1992, antara 4.50 petang dan 5.50 petang, di bilik No. 758 di Hotel PJ Hilton, Petaling Jaya, dalam negeri Selangor Darul Ehsan telah dengan sengaja melakukan persetubuhan dengan bertentangan dengan aturan tabii dengan Mior Abdul Razak bin Yahya dengan memasukkan zakar kamu ke dalam duburnya dan oleh yang demikian kamu telah melakukan satu kesalahan yang boleh dihukum bawah Seksyen 377B Kanun Keseksaan".
HUKUMAN
Mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan, seseorang yang disabitkan kesalahan boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun dan juga boleh dikenakan hukuman sebat.

APAPUN ANWAR TETAP MAIN BONTOT. TOK SAH CAKAP APA LA. ANWAR TETAP ADA KES MORAL YANG TIDAK BAIK. ITU KATA HASSAN ALI DAN USTAZ NASHA SEMALAM DALAM TV3. BK CABAR PAS PECAT UST NASHA.

RESULT 901 :KEPERCAYAAN SAMPEL DNA TAK BOLEH 100% DIPASTIKAN TAK DI USIK


lihat wajah wan azizah. tak gembira langsung. sepatutnya wajahnya dia happy dan mennangis gembira kerana suami tak bersalah. tapi apakah isi hatinya dan matanya yang memandang letih ke arah anwar. dengan kata lain yang difikirkan " sudahlah bang...jangan lah main bontot lagi"........

Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah berkata, selepas meneliti keterangan, mahkamah tidak boleh 100 peratus memastikan bahawa integriti sampel DNA yang diambil daripada Mohd Saiful Bukhari Azlan tidak diusik.Sehubungan itu, dalam keputusannya hari ini, hakim menyatakan, adalah tidak selamat untuk bergantung kepada bukti DNA semata-mata

ULSAN BK :

KALAU BUKAN 100 %...BERAPA % YANG BOLEH DIPERCAYAI? KALAU  10 % TETAP BETUL ADA MANI ANWAR DALAM DUBUR SAIFUL. KALAU 50% LAGI LA CONFIRM. INILAH TEKNIKAL KARPAL KATA SUKA SAMA SUKA. TETAP JUGA MAIN BONTOT.

RESULT 901 : ANWAR AKAN DIBICARAKAN SEMULA.KES BELUM TAMAT


22 Mei  2009 ( KES STATUS MB PERAK . )

Mahkamah Rayuan hari ini mengumumkan Datuk Seri Zambry Abd Kadir sebagai menteri besar Perak yang sah.

Keputusan itu membatalkan penghakiman Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur minggu lalu yang mengesahkan kedudukan asal Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin.

Panel tiga hakim itu - yang telah mendengar hujah kedua-dua pihak di Putrajaya seharian semalam - sebulat suara menerima rayuan Zambry.

DALAM KES 901

Barisan pendakwaraya dan saiful sudah pasti akan memfailkan kes ini ke mahkamah rayuan. perlu di ingat kes ini hanyalah bersifat kesilapan seksyen yang digunakan dan kekukuhan bukti sehingga menyebabkan hakim menolak sama sekali bukti dna.panel mahkamah rayuan akan menentukan. apapun yang pastinya karpal tetap kata " hubungan itu tetap berlaku dalam keadaan suka sama suka. 

jika ke mahkamah rayuan anwar di dapati bersalah, maka penyokong beliau akan kata ini semua kerja umno mempengaruhi hakim . mereka tak percaya pula qada dan qadar Allah. apapun berlaku ANWAR TETAP MELIWAT DAN BERZINA.

RESULT 901 : SIAPAKAH GADIS INI?


BK  ingin tayangkan awal dahulu. lepas ni baru boleh ulas dalam seminggu pilihanraya.tak mau ulas panjang lebar. sebab dah tahu keputusan hakim. kalau cierta kaitan gadis ini dengan anak atau pemimpin pembangkang pun orang tak kan percaya. so....tunggu je la.

RESULT 901 : MALAYSIA HALAL HOMOSEKS. GEMBIRALAH KAUM NABI LUTH

HALAL


KOMEN BK HASIL KEPUTUSAN MAHKAMAH TADI :

1. TAKDIR ALLAH . BK TERIMA DENGAN RELA HATI
2. DALAM PERISTIWA PERANG UHUD, ALLAH TETAP MEMENANGKAN GOLONGAN KAFIR DISEBABKAN TENTERA ISLAM LEKA
3. DNA TIDAK TERPAKAI DALAM PERBICARAAN DI MALAYSIA
4. HUJAH LISAN JUGA TIDAK DI ANGGAP SEBAGAI KONKRIT
5. ALASAN SUKA SAMA SUKA MENGHALALKAN PERBUATAN HOMOSEKS
6. HAKIM TAK PERCAYA DENGAN BAHAN KES DNA
7. JIKA ANWAR BERSALAH, MAHKAMAH DIKUASAI UMNO.JIKA ANWAR MENANG , UMNO FITNAH SELAMA INI ANWAR. APAPUN ANWAR ADALAH AL MAHDI PKR

KESANNYA :

1. ORANG RAMAI DIGALAKKAN MELAKUKAN ZINA DAN MEROGOL ORANG LAIN
2. HUBUNGAN HOMOSEKS OK JIKA SUKA SAMA SUKA
3. AIR MANI ATAU SUMBER DNA UNTUK MENGESAN ANAK LUAR NIKAH JUGA TAK BOLEH DIGUNA PAKAI.

NAUZUBILLAH. BERJAYALAH MEREKA PEJUANG HOMOSEKS DI MALAYSIA. LAKNAT LAKNAT ...LAKNAT PAS, PKR DAN DAP. HANCUR HANCUR....HANCUR PAS, PKR DAN DAP.

HALAL 100% HANYA DI MALAYSIA :


YANG INI SAHAJA HALAL DI SELURUH DUNIA DAN TIDAK DITANGGUNG AHZAB