Tuesday, June 21, 2011

MAT SABU HARUS BERTAUBAT


Tahniah teman ucapkan kepada abang mat sabun 121 kerana menang dalam pemilihan muktamar PAS baru baru ini. Sekarang bergelarlah Mat Sabun sebagai Timbalan Presiden. kalau PR menang , menteri yang paling sesuai Mat Sabun pegang ialah Menteri Dalam Negeri. Bila dia dapat jawatan menteri dalam negeri, maka seminit lepas itu Mat Sabun akan hapuskan Akta Keselamatan Dalam Negeri, Akta Hasutan dan Akta Mesin Cetak. Jika jam 4.00 petang Mat sabun angkat sumpah jadi Menteri Dalam Negeri, maka jam 5.00 petang semua akta ini akan dihapuskan. jam 6.00 petang semua orang di Malaysia boleh menghasut dan menerbitkan risalah menghasut. Lalu pada malamnya nanti akan berlakulah huru hara pertama keranan kemungkinan semua kaum akan bertelagah kerana masing-masing menuntutu hak dan mempertahankan hak.Inilah kisah ringkas yang terfikir dalam benak hati teman. Mungkin boleh berlaku atau mungkin tidak berlaku. Apapun teman yakin ianya akan berlaku.

Abang Mat sabun ini orang penang. tak pernah menang pun kalau bertanding di Penang. Dengan kata lainnya Abang Mat Sabun tiada kualiti di Penang. tapi negeri lain boleh bagi undi pada dia. Siapa yang rancang khalwat Mat Sabun. Kawan teman kata Anwar Ibrahim sewaktu dia berada dalam UMNO. Siapa pula yang mendedahkan Anwar kaki jubuq. Dah tentulah Mat Sabun. Baguihlah ....Kedua dua sekarang dah jadi kawan dalam fizikal, tapi musuh dalam hati.Pepatah Melayu kata dua dua boleh jadi 'Gunting Dalam Lipatan" untuk diri masing masing-masing.

20 Jun 2011 Anwar bagitau Ambiga boleh di arah untuk tidak meneruskan perhimpunan haram, tetapi dengan syarat Dato Najib perlu pastikan pilihanraya dijalankan dengan adil dan saksama. Bila pula Anwar jadi taiko kepada Ambiga dan mat Sabu. Indah sungguh teater Mat Sabun dan Anwar. Pelakon utama Ambiga. Ambiga beri respons segera " siapakah Anwar yang layak berkata begitu?".Teater Perhimpunan haram terus di mainkan. malam 20 Jun 2011, puak-puak tentera salib yang dipimpin oleh Ambiga dan Mat Sabu membuat pelancaran rasmi perhimpunan haram mereka. lalu, bertepuklah sekalian manusia dalam dewan yang mahukan Islam dimusnahkan di Malaysia. Ambiga pun dengan bangga berucap dalam tempoh masa lebih kurang 20 minit. Semua yang berucap berikan kata-kata semangat seolah-olah mahu dirampas negara ini.

MAT SABUN, AMBIGA, IRENE PENDERHAKA KEPADA NERAKA DAN WAJIB DIHUKUM

Bughat mengikut istilah syara’ ialah segolongan umat Islam yang melawan dan mendurhaka kepada Ulil Amri yakni pemimpin  iaitu pemerintah Islam yang adil dan menjalankan hukum-hukum syari’at Islam.
Manakala dari segi ilmu tatanegara pula, satu perbuatan sekumpulan dan segolongan umat Islam yang memberontak untuk menentang dan mendurhaka kepada Ulil Amri adalah dinamakan Jarimah Siasah iaitu kesalahan dalam politik. Teman lampirkan beberapa perkara asas supaya kita semua faham bahawa mereka yang memimpin perhimpunan haram ini wajib diperangi . Penderhaka yang wajib diperangi di dalam sesebuah negara adalah tertakhluk kepada beberapa syarat :
  1. Mereka yang telah mempunyai kekuatan dan yang telah berterus terang secara terbuka menentang pemerintah/kerajaan.
  2. Mereka yang telah keluar dari tadbiran Ulil Amri dan telah membentuk pemerintah/kerajaan yang lain dan telah melantik seorang Imam lain pula.
  3. Terdapat panda mereka kekeliruan faham, dimana mereka menganggap bahawa mereka boleh keluar dari kawalan dan tadbiran Imam.
  4. Setelah diajak berunding dengan bijaksana sebagaimana yang telah dilakukan oleh Khalifah Ali terhadap Ahli Jamal dan kaum Khawarij.
  5. Mereka telah mengadakan kekacauan dalam negeri, seperti membakar, membunuh, mengadakan huru hara dan sebagainya.
Orang-orang Islam yang menentang dan menderhaka terhadap Imam yang adil dan keluar daripada pemerintahannya wajib diperangi sehingga mereka itu kembali taat setia kepada pemerintahannya.TEMAN BERHARAP AGAR DATO HISHAM MEMERANGI MEREKA. SERIUS LA SIKIT DATO DAN JANGAN DOK ASYIK BAGI AMARAN JER. SURUHAN ISLAM NI MENENTANG PENDERHAKA.

AMBIGA PEJUANG MURTAD MALAYSIA. IRENE FERNANDEZ MENGHINA ISLAM DAN NAMA ALLAH.

 Irene Fernandez pemimpin PKR yang paling kuat mahukan nama Allah digunakan dalam Bible. Irene mahukan Allah itu diperanakan oleh Bible dalam konteks new statements. Akhirnya tok tok guru PAS dan PKR akur dan redho bahawa Allah itu boleh di duakan demi undi politik songsang
Ambiga Laknatullah adalah peguam yang begitu kuat di dalam hal IFC dan isu murtad Lina Joy. Bagaimanakah orang yang mahu musnahkan Islam boleh diangkat sebagai pemimpin projek haram Bersih. PAS ternyata menjadi keldai...bukan keldai lagi dah tapi dah masuk tahap kambing yang digembalakan oleh DAP.

Firman Allah yang bermaksud :

dan mereka (orang-orang kafir itu) sentiasa memerangi kamu hingga mereka (mahu) memalingkan kamu dari ugama kamu kalau mereka sanggup (melakukan Yang demikian); dan sesiapa di antara kamu Yang murtad (berpaling tadah) dari ugamanya (ugama Islam), lalu ia mati sedang ia tetap kafir, maka orang-orang Yang demikian, rosak binasalah amal usahanya (yang baik) di dunia dan di akhirat. (surah Al-baqarah: 217)

Pemimpin utama BERSIH yang haram adalah pejuang murtad di Malaysia. Menyokong pemimpin yang menghalalkan murtad samalah seperti kumpulan ar riddah yang diperangi oleh Saidina Abu Bakar. Ayuh rakan dan taulan. Kita bangkit melawan kumpulan dan penyokong pemimpin gerakan ar riddah di Malaysia iaitu Ambiga yang juga Pengarah Projek Perhimpunan Haram. Inilah jihad fisabilillah.Apakah kita takut menyatakan Ambiga itu petualang dan sama tarafnya dengan Abu Lahab dan Abu Jahal? Oleh keranan Ambiga di bantu oleh Mat Sabu al khalwati, lalu Ambiga di sokong ? jika itulah hujahnya, maka layaklah Allah turunkan bala kerana umat Islam Malaysia telah berjuang bersama pemimpin murtad dan manusia yang telah mempersekutukan nama Allah di dalam bible.Menyokong dan turun berhimpun bersama Ambiga, sama jugalah menentang firman Allah di atas.Ayuh rakan taulan, teman bawakan firman Allah ini untuk kita tatapi:

Nabi Muhammad (s.a.w) ialah Rasul Allah; dan orang-orang Yang bersama dengannya bersikap keras dan tegas terhadap orang-orang kafir Yang (memusuhi Islam), dan sebaiknya bersikap kasih sayang serta belas kasihan kasihan sesama sendiri (umat Islam). (Al-Fath)BADAR AL KHUBRO-PENGEMPUR SUCI MEMBAWA KEBENARAN MENENTANG KEZALIMAN PAKATAN HARAM BERSIH


Setelah sekian lama teman tidak menulis tentang berjuang dan menentang kezaliman soldadu kufar dan munafik yang menyusup masuk ke dalam umat dan gerakan Islam. Kadang-kadang teman pelik benor apabila ruang lingkup Islam telah diperlingkupkan oleh parti siasah yang merasakan mereka Islam lebih daripada kesyumulan Islam yang sebenar. Teman teringat buku 'Apa Erti Menganut Islam" tulisan Fathi Yakan. Teman baca masa di tingkatan Satu. Teman rasa semua ahli siasah Islam dan umat Islam akan membaca buku ini. Ertian yang luas tentang Islam dan cantik dan sucinya Islam. Namun, apa yang berlaku pada hari ini dan ketika teman mengetuk huruf-huruf komputer ini, ramai dikalangan pimpinan Islam yang bertopengkan Protokol Yahudi bersekongkol dengan musuh-musuh Islam. Untuk pembukaan rasmi blog teman ini, teman akan mengupas dengan lebih jelas tentang bahayanya Perhimpunan Haram Bersih 2.0 yang dipimpin oleh Pendekar Yahudi Ambiga selaku Pengarah Projek Perarakan haram menjatuhkan kerajaan.

Ambiga dan Irene Fernandez nama yang teman sentiasa ingat sebagai pejuang IFC, Pejuang Lina Joy, pejuang Memusnahkan Islam, Pejuang Liberal, pejuang memartabatkan Krsitian , Pejuang mengurangkan kuasa Islam di dalam perlembagaan persekutuan dan pelbagai lagi.Apa yang menyedihkan teman, Pengarah Projek Perhimpunan Haram ini direstui  oleh tok guru tok guru politik yang sempit lagi dangkal ilmu siasah mereka. Mereka bergaya Islam, tapi praktikalnya amat memelikkan.Bagi teman, dalam penulisan pembukaan rasmi blog ini, hanya ini pesanan teman bahawa sesiapa yang bersekongkol dengan Ambiga dan Irene Fernandez maka mereka telah rasminya menentang ALLAH DAN ISLAM DAN BERSETUJU MURTAD DI SUBURKAN DI MALAYSIA. Moga Allah berikan teman kesempatan masa untuk menulis semula. Firman Allah :
Demi Sesungguhnya Engkau (Wahai Muhammad) akan dapati manusia Yang keras sekali permusuhannya kepada orang-orang Yang beriman ialah orang-orang Yahudi dan orang-orang musyrik. (Surah Al-Maidah)

BERSIH YANG TIDAK SUCI.INILAH MUSTAQMAL DAN BUKANNYA KATEGORI MUTLAK