Friday, March 23, 2012

PASCA E 13 : RM 800 000 HASAN ALI BAZIRKAN SEWAKTU DALAM PAKATAN GAMPANG. MUJUR ALLAH KELUARKAN BELIAU DARI PAKATAN INI


PERBELANJAAN HASSAN ALI SEWAKTU BERADA DALAM TONG NAJIS PR :

Semasa perbahasan titah diraja, Azmin berkata bekas exco yang bertanggungjawab terhadap hal ehwal agama Islam, adat Melayu, infrastruktur dan kemudahan awam telah membelanjakan RM300,000 untuk pengubahsuaian pejabat beliau. ( UBAH SUAI PUN EXCO PAS JUGA YANG DUDUK. PI LA LELONG BARANG BARANG DALAM PEJABAT YANG DI UBAH SUAI TU)
"Beliau juga membelanjakan RM550,000 untuk menganjurkan persidangan Perbadanan Adat Melayu dan Warisan Negeri Selangor. Wang itu lebih baik disalurkan kepada rakyat," katanya.

Azmin, yang juga timbalan presiden PKR, juga membidas Hasan kerana didakwa membelakangkan dasar tender terbuka negeri ketika menganugerahkan sub-kontrak penyelenggaraan jalan

BK NAK UCAP TAHNIAH PADA AZMIN. BK PEDULI APA. HASSAN ALI BUKAN ADUN BN  DAN MASUK BN PUN. DIA TETAP ORANG PAS. JIWANYA JIWA PAS. SO, TAHNIAH AZMIN. HASSAN ALI BUAT MACAM NI PUN SEBAB MB PKR YANG REDHO. SEMUA EXCO DAN ADUN PR PAKAR DALAM BUAT TUNTUTAN YANG BERTAMBAH TAMBAH. NI BELUM HASSAN ALI PULA DEDAH PASAL MB DAN EXCO LAIN. KES KEMATIAN TEOH BENG HOCK BUKANKAH PASAL TUNTUTAN PALSU?


Ferrari Modena ni paling murah (2nd hand) pun tak lari daripada  RM800,000.00. mana azmin dapat duit banyak ni beli kereta mewah?bukankah dia juga baham wang rakyat?celaka kau azmin .

siapa pula org kanan Yaakop Sapari tukar Range Rover Vogue 4.6. puak puak pakatan gampang ni semua balun duit rakyat selagi berkuasa.