Sunday, August 28, 2011

CHIN PENG SEBENARNYA ASKAR UPAHAN BRITISH UNTUK MEMBUNUH MELAYU

MELALUI MPAJA BRITISH MELATIH DAN MEMBANTU CHIN PENG. SEBAGAI BALASAN CHIN PENG MAHU AMBIL ALHIH NEGARA INI SECARA TERUS LALU MENYERANG BRITISH SEMULA. TEMAN NAK BAGITAHU, SEKIRANYA MPAJA TIDAK MENYERANG BRITISH , MAKA PENYERAHAN KUASA OLEH BRITISH KPADA MPAJA BERJALAN DENGAN BAIK . INI SEBAGAI BALASAN KEPADA MPAJA KERANA MEMBANTU BRITISH MENYERANG JEPUN. APAKAH SEJARAH BOLEH DI TIPU?LIHAT SAHAJA GAMBAR DI ATAS BAGAIMANA BRITISH MENGIKTIRAF MPAJA DAN BINTANG 3. ASKAR MELAYU YANG DIIKTIRAF BRIRISH HANYALAH PASUKAN FORCE 136 YANG TAK SAMPAI ANGGOTANYA SERAMAI 7000 ORANG SEPERI ASKAR CHIN PENG.

PENUBUHAN PAS JUGA ADALAH SAMA DENGAN KES DI ATAS. PAS DIBENAR UNTUK DITUBUHKAN OLEH BRITISH ADALAH UNTUK MEMECAHKAN PERPADUAN MELAYU KETIKA ITU. MAKA PAS DIBENARKAN OLEH BRITISH DITUBUHKAN. BRITISH TAHU BAHAWA PERPECAHAN MELAYU AKAN MEMPERCEPATKAN PENYERAHAN NEGARA INI KEPADA CHIN PENG. MENGAPAKAH SEJARAH INI TIDAK DICERITAKAN OLEH MAT SABU ANJING DAP?MAT SABULAH SEBENARNYA PENGKHIANAT NEGARA DAN TALIBARUT BRITISH.
LEBIH 7000 ORANG ANGGOTA KOMUNIS MENDAPAT LATIHAN PENUH DARI BRITISH UNTUK MEMBUNUH MELAYU SECARA SENYAP. APAKAH SABU TAHU?

KENYATAAN CHIN PENG SAMA DENGAN KENYATAAN PEMIMPIN DAP DALAM SETIAP CERAMAH MEREKA.MEMBANGKITKAN ISU MELAYU.
KERAJAAN BERTEGAS TIDAK MEMBENARKAN CHIN PENG YANG MERUPAKAN AGEN BRITISH SEBENAR UNTUK MEMBUNUH MELAYU ATAU MENGURANGKAN JUMLAH MELAYU DI TANAH MELAYU


UMUR CHIN PENG MENINGKAT SENJA. NAMUN PERJUANGANNYA DI BAWA OLEH DAP DAN NGOR KOR HAM ADUN DAP SITIAWAN. CHIN PENG JUGA BERASAL DARI SEBUAH KAMPUNG CINA DI KAMPUNG KOH SITIAWAN.


GERILA KOMUNIS LENGKAP BERSENJATA MEMBUNUH MELAYU

TIBALAH MASANYA MEREKA MENGAJAR MAT SABU SUPAYA TIDAK CELUPAR LAGI.