Sunday, July 31, 2011

SIRI 24 DAP LAKNATULLAH. KENANGAN KAMPUNG BUAH PALA. DAP HANCURKAN NASIB KAUM INDIA

SEJARAH DAHULU. KAUM INDIA DI BOHONGI OLEH GUAN ENG DAN ANWAR. BETUL LA MACAM CELAKA. SEMPENA RAMADHAN, TEMAN AMAT BERSIMPATI KERANA MEREKA DIHALAU KELUAR OLEH PEMAJU DAN KERAJAAN NEGERI PULA BERBOHONG DENGAN MEREKA.

NASI SUDAH MENJADI BUBUR. KESAN TERSILAP PANGKAH DAN TERMAKAN PUJUK RAYU DAP DAN ANWAR

MUSNAHNYA SEBUAH KAMPUNG TRADISI INDIA. HARAPKAN PAGAR, PAGAR MAKAN PADI. TERANIAYA KAUM INDIA DIPERLAKUKAN OLEH DAP DAN PKR

TAPAK KAMPUNG BUAH PALA KINI YANG TELAH DIBANGUNKAN DENGAN PANGSAPURI  MEWAH. SOALNYA MENGAPAKAH DI ZAMAN BN PROJEK INI TIDAK DITERUSKAN? INILAH BUKTI BN PERJUANGKAN HAK RAKYAT. BN BERKUASA MENGHALANG SEJAK SEKIAN LAMA. TAPI SAYANG, DAP , PKR DAN PAS MUSNAHKAN HARAPAN KAUM INDIA DI SINI
INILAH MANUSIA DURJANA YANG TELAH BERJANJI AKAN MENYELESAIKAN KEMELUT STATUS TANAH KAMPUNG BUAH PALA. KATANYA 2 MINGGU SELEPAS PR AMBIL ALIH PULAU PINANG. CUKUP BERBANGGA DAN BONGKAK MASA BERCAKAP. AKHIRNYA ANWAR JUGA YANG BERBOHONG PADA KAUM INDIA. TEMAN HAIRAN MENGAPAKAH ADA LAGI KAUM INDIA YANG BERSAM DENGANNYA?

SEBAGAI RUJUKAN SAHABAT :

Bilangan Rumah yang terlibat  : 
42 buah ( 32 TOL dan 10 Tiada Tol)
Bilangan Keluarga  :  85 keluarga ( 76 India dan Melayu)
Bilangan Penduduk  :  342 orang ( 307 India dan 35 Melayu)
Ternakan  :  16 ekor lembu

Pemaju bercadang hendak memajukan projek ini dengan komponen-komponen  projek seperti berikut:-
  A)  Pangsapuri kos sederhana terdari dari:
  a)  2 blok 12 tingkat – 160 unit
  b)  1 blok 30 tingkat – 331 unit
  c)  1 blok podium kedai – 8 unit
 
   B)  1 blok kos sederhana rendah 21 tingkat – 249 unit
  C) 1 unit Dewan Komuniti dan Tadika – 2 tingkat.

Namun, nasi sudah menjadi bubur. Jangan terpedaya dengan janji manis dap laknatullah. Apa yang guan eng tak bohong. Semua dia cakap pembohong. Guan eng pernah tak beritahu jumlah wang yang BN tinggal sewaktu dap ambil alih kerajaan pada mac 2008? cuba pi tanya guan eng berapa jumlahnya????