Sunday, July 31, 2011

SELAMAT MENYAMBU RAMADHAN AL MUBARAK.AHLAN WA SAHLAN MADRASATUL ROMADHAN

PANDUAN 1 : TARAWIKH. JANGAN TAK BUAT TARAWIKH PULA WAHAI SAHABAT. PRINT RISALAH INI SEBAGAI PANDUAN.

PANDUAN 2 : KALAU TAKUT TERLUPA HAFAL DAN BAWA RISALAH INI UNTUK JADI BILAL KE ATAU NAK BUAT BERJEMAAH BERSAMA KELUARGA DI RUMAH

PANDUAN 3 : DOA NI SAH- SAH ADA YANG TAK HAFAL SEBAB SETAHUN SEKALI . JADI JANGAN MALU-MALU AMBIL DAN HAFAL.

TEMAN MENDOAKAN AGAR SEMUA UMAT ISLAM MENDAPAT RAHMAT ILLAHI SEPANJANG RAMADHAN. YANG KITA CARI REDHO ALLAH DAN BIARLAH AMALAN INI BERTERUSAN. JANGAN BUAT BAIK DALAM RAMADHAN JE TAU. BADARKHUBRO AKAN TERUS MEMBONGKAR KEJAHATAN DAP LAKNATULLAH SEPANJANG RAMADHAN. BAGI UMAT ISLAM, JANGAN LUPA DOAKAN AGAR DAP DILAKNAT ALLAH MENGAPA? DAP SEBUAH PARTI YANG BERCITA CITA BESAR MEMUSNAHKAN ISLAM. DAP IALAH YAHUDI ASIA TENGGARA TANG TERPENCIL.BACA  DOA INI :

" YA ALLAH YA RABBUL JALIL, KAU HANCURKAN MUSUH-MUSUH ISLAM YAKNI PARTI DAP YANG BERPURA-PURA BAIK KE ATAS UMATMU, SEDANGKAN NIAT MEREKA KOTOR. YA ALLAH ENGKAULAH TUHAN YANG MENGETAHUI RAHSIA ISI HATI HAMBAMU. BERIKAN KAMI KEMENANGAN DAN KEKUATAN DI DALAM BERHADAPAN DENGAN MUSUH-MUSUHMU YANG SEDANG BERJUANG MEMASTIKAN AGAMAMU MENJADI TERPENCIL DI BUMI PULAU PINANG.HANCURKAN MEREKA YA ALLAH. MAKBULKAN DOA KAMI YA ALLAH DENGAN RAHMAT RAMADHAN. PERKENANKAN YA ALLAH. AMIN YA RABBAL A'LAMIN."

SAHABAT SEKALIAN ISTIQAMAH DALAM AMALAN SUNAT SEPANJANG RAMADHAN. INSYAALAH DOA KITA AKAN DIMAKBULKAN. JANGAN LUPA BUAT QIAMULLAIL DAN BACA DOA DI ATAS SEKALI. MOGA ALLAH MEMBANTU KITA MENANG DI DALAM MENENTANG MUSUH ISLAM DAP DAN SEKUTUNYA.TAKBIR ALLAHUAKBAR.