Tuesday, January 3, 2012

901 : BERKENALAN DENGAN FIKRAH YAHUDI DALAM SMM

PENGERUSI SMM AHMAD SHUKRI MERUPAKAN PELAJAR YANG GAGAL DI UNIMAS .ADA YANG KATA GAGAL DI UMS.DALAM FB DIA TULIS UMS. YANG PENTING DIA PELAJAR MELAYU YANG GAGAL/TAK BERAPA CERDIK LA.MALAS BELAJAR KOT ATAU OTAK TAK PICK UP.SELEPAS KANTOI , MASUK KUIS.KES BELIAU NI SAMA DENGAN SHAZNI MUNIR PENGERUSI SMM YANG LALU. BELIAU JUGA KANTOI DI UM DAN MASUK KUIS.

MALAUN SAFWAN ANANG YANG MASUK HOSPITAL TU PULAK BK DIFAHAMKAN PUN BUDAK MELAYU YANG TAK BERAPA CERDIK JUGA. SUAMI KEPADA MASTURAH MUSLIMAH PMI UM YANG BERLAKON KENA CULIK MASA PILIHANRAYA KAMPUS YANG LALU. SEMUA MEREKA INI IALAH PELAKON HANDALAN.CUMA TAK DAPAT TAWARAN MACAM OMBAK RINDU. MAK MASTURAH AKTIF DALAM PAS SELANGOR. SAFWAN INI PENGERUSI BEBAS

ITU SEBAB DALAM KLIP YOUTUBE TU MAK MENTUA SAFWAN ANANG BUKAN MAIN BERSEMANGAT MINTA MAHASISWA BANGKIT. MACAM KELUARGA 69.SEMUA NYA PAKATAN BERLAKON UNTUK MERAIH SIMPATI RAKYAT. MAK MENTUA PUN TAK PEMALU DAN TUMPANG SEKAKI JADI PELAKON. YANG PELIKNYA, ADA JUGA REPORTER LUAR NEGARA MAI BUAT LIPUTAN. CONFIRM LAH DIRANCANG STEP INI. ADA SKRIP. LEPAS INI BK AKAN SUSUN SKRIP. DONT WORRY.

MODUS OPERANDI YANG SAMA DIGUNAKAN OLEH DAP,PKR DAN PAS DALAM SEMUA KES YANG MELIBATKAN PROTES KEPADA KERAJAAN ISLAM MALAYSIA. MODUS OPERANDI INI DIGUNAKAN OLEH GERAKAN YAHUDI . TANPA DISEDARI OLEH SMM DAN ADAM ADLI BAKAL GURU , MEREKA SEBENARNYA ADALAH PERKAKASAN YAHUDI YANG MELAUNGKAN SLOGAN KEBEBASAN SEBAGAIMANA KAFIR QURAISY DAN YAHUDI BANI NADHIR DAN QAINUQAK DI ZAMAN NABI SAW. GOLONGAN INI WAJIB DI TENTANG. MEREKA MENYAMAI CARA MUSTAPA KAMAL ARTATURK DALAM MENUMBANGKAN KERAJAAN ISLAM TURKI UTHMANIAH. SIAPAKAH MAHAGURU MEREKA?

YANG PELIKNYA SEWAKTU MEREKA MELAUNG LAUNG DI HADAPAN UPSI KELUAR PERKATAAN HANCUR UMNO DAN APA KAITAN UMNO DENGAN AUKU DAN DENGAN DIRI MEREKA. APAKAH UMNO TELAH MENGIGIT TELUQ MEREKA ATAU TELAH MEROGOL RAKAN-RAKAN MEREKA DI UPSI?

YANG BK TAHU KAKI ROGOL DAN MAIN BELAKANG NI ADALAH KAWAN KAWAN MEREKA DALAM PARTI SEBELAH SANA. MANA TIDAKNYA, KES KHALWAT KES ZINA, KES LIWAT SEMUANYA TAK BETUL KALAU MASUK PARTI SEBELAH SANA.MEREKA PUN RASAKAN DIRI MEREKA DILINDUNGI OLEH PARTI KAFIR PKR.

YANG PELIKNYA, MEREKA INI SIAP ADA PEGUAM. SAFWAN ANANG ADA PEGUAM , ADAM ADLI ADA PEGUAM. SEMUA PEGUAM INI DI BAYAR OLEH MAK BAPAK MEREKA ATAU SUKARELA. MENGAPAKAH PEGUAM INI SUKARELA? KAN BAIK TOLONG MANGSA LAIN DALAM KES TERTUNGGAK?KALAU DAH KAYA SANGAT PUN BAYAR DUIT PEGUAM, MENGAPA BISING PASAL PTPTN. DAH KAYA SANGAT.

MACAM ADAM ADLI  , DOK LAUNG PTPTN WAT PE. BOLEH GUNA PEGUAM LAGI DALAM KES BELIAU. BUKANKAH BAIK, BAGITAU KEPADA YANG SUDI MEMBAYAR KOS PEGUAM TU DERMAKAN WANG TERSEBUT KEPADA ASNAF YANG MEMERLUKAN. JANGANLAH SUMBANG KEPADA PEJUANG ALA YAHUDI MACAM SMM DAN ADAM ADLI INI. MANA NAK LETAK MUKA.

SKRIP LANJUT SELEPAS INI  :

1. ADAM ADLI DAN KAWAN KAWAN AKAN TERUS BERDEMO UNTUK MEMBANGKITKAN SOKONGAN MAHASISWA DARI IPTA AWAM TERUTAMA DI UIA.MEREKA AKAN RANCANG UNTUK MAHASISWA KELUAR DIJALAN RAYA TERUTAMA DI UM ATAU UIA.

2. MEREKA AKAN ANJURKAN DEMO DI SETIAP UNIVERSITI TERUTAMA DI UM, UIA, UPM DAN SEBAHAGIAN LAGI AKAN BERARAK KE PEJABAT PM ATAU KPT. PERARAKAN KE PUTRAJAYA AKAN DISLEIA OLEH SISWA UM, UKM, UPM DAN UPSI.UTM DAN USIM BELUM TENTUKAN KEHADIRAN

3. DALAM PROSES DEMO INI MEREKA AKAN MEMBUAT PROVOKASI KEPADA POLIS DAN KEMUDIAN SEWAKTU PROSES PROVOKASI DILAKUKAN, RAKAMAN AKAN DIBUAT OLEH RAKAN MEREKA ( LATIHAN INI BIASANYA DI AJAR OLEH TIAN CHUA DAN BAD)

4. KE EMPAT PROVOKASI PALING DAHSYAT YANG SEDANG DIRANCANG MUNGKIN AKAN ADA BLACK MODUS OPERANDI IAITU SEORANG ATAU DUA ORANG AKAN DIPILIH SECARA TIDAK DIKETAHUI UNTUK MENCEDERAKAN MAHASISWA YANG BERDEMO ATAU MELAKUKAN PERBUATAN SAMPAI KE TAHAP BOLEH MEMBUNUH ( LIHAT KES MESIR). MAHASISWA INI PUN TAK KAN TAHU SIAPAKAH YANG AKAN DICEDERAKAN ATAU DI BUNUH.

5. APABILA BERLAKU KECEDERAAN ATAU DIBUNUH, MAKA HARAPAN ANWAR AGAR MAHASISWA BANGKIT SECARA BESAR BESARAN DI JALAN RAYA ATAU DI KAMPUS AKAN DIJALANKAN BERSAMA PEMIMPIN PARTI PEMBANGKANG.TEMPOH YANG BERLAKU DALAM MASA 2 KE 3 MINGGU SELEPAS 901.

6. TINDAKAN PIHAK BERKUASA " ISYTIHARKAN DARURAT".

7. MEDIA BARAT DAN BLOG PRO PR AKAN SPIN SEMUA ISU YANG KONONNYA POLIS DAN KERAJAAN KEJAM. BERITA DI MEDIA US DAN INDONESIA JUGA AKAN MAINKAN PERKARA YANG SAMA.

PELAKON UTAMA YANG DIPILIH DALAM SKRIP DRAMA INI IALAH :

1. ADAM ADLI
2. SYUKRI SMM
3. SAFWAN ANANG

PELAKON TAMBAHAN :

1. AMK , PEMUDA PAS DAN DAP AKAN BACK UP SEMUA GERAK KERJA LAKONAN INI.

2. PENERBIT DAN PENGARAH  :
 ANWAR IBRAHIM

3. PENGARAH SENI DEMO : TIAN CHUA  DAN CHE GU BAD

SEKIAN. BK TELAH PAPARKAN APA YANG AKAN BERLAKU. TERPULANG KEPADA KERAJAAN BN UNTUK MENILAI DAN MEMPERCAYAINYA. BK IALAH BLOG KAMPUNG DAN ANAK KAMPUNG.