Tuesday, January 3, 2012

901 : APAKAH PENSYARAH KOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG TERLIBAT ?

[DSCN0926.JPG]
AHMAD MAHFUZ NAJHAN B SHAHAR MURSHID ( BERBAJU HIJAU)
PENOLONG PENGARAH HEP KOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG
BEKAS MPPUSM YANG LANTANG MENYUARA KEBEBASAN MAHASISWA ALA PAS.
ORANG KUAT PERSATUAN MAHASISWA ISLAM DAN SEKARANG AKTIF DI DALAM MEMBANTU GERAK KERJA PAS
NEGERI PULAU PINANG

BAIKNYA KERAJAAN , APABILA MEMBENARKAN AKTIVIS PAS DI DALAM SEBUAH INSTITUSI MILIK KERAJAAN. TERINGAT BK DALAM KISAH KAMAL ARTATURK. KAMAL ARTATURK MEMASUKAN RAMAI PENYOKONGNYA DI DALAM AGENSI KERAJAAN TURKI KETIKA ITU UNTUK MENHANCURKAN KERAJAAN TURKI UTHMANIAH YANG DIKETUAI OLEH SULTAN.

KISAH MUSTAPA KAMAL ARTAURK INI MENYAMAI KISAH ANWAR IBRAHIM DI MANA KEBANYAKKAN KETUA JABATAN KERAJAAN SEKARANG ADALAH MERUPAKAN BEKAS-BEKAS ORANG KUAT ANWAR. KERAJAAN BN AKAN LUMPUH MENYAMAI LUMPUHNYA TURKI UTHMANIAH.

IKUTI KISAH LANJUT MUSTAPA KAMAL ARTATUK DALAM MENJATUHKAN SEBUAH KERAJAAN ISLAM

DI DALAM GERAKAN MAHASISWA DI PULAU PINANG RANGKAIAN ANTARA MAHFUZ MASIH LAGI DITERUSKAN. ZAINULFAQAR JUGA MERUPAKAN RAKAN BAIK MAHFUZ. ZAINULFAQAR MERUPAKAN WARTAWAN BULETIN MUTIARA KERAJAAN PULAU PINANG

BK TIDAK MAHU MENGULAS LANJUT TENTANG MAHFUZ KERANA BK YAKIN PIHAK KPM TELAH LAMA MENGENALI BELIAU. USM JUGA LAMA MENGENALI BELIAU. BK CUMA KENAL BELIAU MELALUI PERGERAKAN BELIAU YANG DIKESAN SEJAK MEMASUKI KMPP.

BERDASAR SUMBER, MAHFUZ MENGGERAKKAN DAN MELAHIRKAN PIMPINAN BERJIWA PAS DIKALANGAN PELAJAR KMPP YANG RAPAT DENGAN BELIAU. MODUS OPERANDI USRAH DIGUNAKAN DAN MASJID KMPP DIJADIKAN SANDARAN USRAH.

USRAH TIDAK SALAH, TETAPI USRAH TELAH DISALAHGUNAKAN OLEH MAHFUZ.SAMPAI BILALAH MAHFUZ AKAN INSAF YA.ANAK KELAHIRAN GUNUNG SEMANGGOL YANG KUAT JIWA PASNYA.BK PERNAH TERSEREMPAK DENGAN MAHFUZ SEWAKTU BELIAU MENJALANKAN KERJA KERJA MERAIH UNDI DI PARLIMEN BUKIT GANTANG.

BK YAKIN KERAJAAN BN AKAN TERUS KEKALKAN PIMPINAN PAS DAN PKR YANG BERKHIDMAT DALAM KERAJAAN UNTUK DINAIKKAN PANGKAT MEREKA. MAKA JUAK JUAK PAS AKAN MENYATAKAN LIHATLAH, KAMI BERJIWA PAS RAJIN ORANG NYA. ORANG BERJIWA UMNO PEMALAS. PENJAWAT AWAM BERJIWA UMNO PEMALAS. MAKAN GAJI BUTA.JADI PENJAWAT AWAM BERJIWA UMNO TIDAK LAYAK DINAIKKAN PANGKAT.YANG LAYAK KAMI YANG BERJIWA PAS. JIKA MAHFUZ MEMBACA ARTIKEL INI , SUDAH TENTULAH MAHFUZ AKAN KATA " INI SEMUA KERJA MUSUH BELIAU DALAM USM DULU YANG MENCERITAKAN KEPADA RAKAN BK UNTUK MEMBURUKKAN BELIAU".MAHFUZ I KNOW U..........
Yang Dipertua MPPUSM 2001/2002
Ahmad Mahfuz Najhan
Bekas siswa Ilmu Pendidikan
TAHNIAH BARISAN NASIONAL DALAM PENTADBIRAN AWAM. TERUSKAN USAHA MENAIKKAN PANGKAT PENJAWAT AWAM PRO PAS DAN PKR.