Saturday, August 13, 2011

SIRI 48 DAP LAKNATULLAH : SIAPA YANG AJAR LAWAN MUFTI?

KES PUAK-PUAK PAKATAN HARAM LAWAN SULTAN  PERAK SELAKU KETUA AGAMA ISLAM NEGERI PERAK , TAK PULA MEREKA TERFIKIR MEREKA SEDANG MELAWAN DENGAN MUFTI PERAK YANG MENYATAKAN HARAM MELAWAN SULTAN. KENAPA KETIKA ITU MEREKA TETAP LAWAN. BEKAS KETUA PEMUDA PAS PERAK AZLI, BUKAN MAIN MENUKARKAN GELARAN HARUSSANI KEPADA HARAMSANI. MENGAPA PAS DOK DIAM DALAM HAL INI. KE MANA BLOGGER PAS? BLOGGER PAS DAN PKR YANG HARAMJADAH JADI PENGIKUT DAP. PIIIIIIIRAHHHH MABUK.


BILA BLOGGER UMNO TEGUR SIKIT TENTANG HAL LARANGAN MENGGUNAKAN PEMBESAR SUARA UNTUK MENGAJI QURAN, HANGPA KATA BLOGGER UMNO LEBIH PANDAI DARI MUFTI DAN LAWAN MUFTI. HANGPA TU PANDAI SANGAT KAH? LULUSAN APA ? SYARIAH,USULUDDIN DAN APA LAGI? LULUSAN JORDAN, MESIR , MADINAH DAN APA LAGI.


TAK GUNA ADA GELARAN TUAN GURU ATAU USTAZ, TAPI HATI MACAM IBLIS.INI UJIAN ALLAH PADA HANGPA. JANGAN PULA DOK KALUT KATA BLOGGER UMNO LAWAN MUFTI PENANG. BLOGGER TANYA BUKAN LAWAN. YANG LAWAN MACAM BLOGGER PAS LAWAN MUFTI PERAK. INI BUKAN LAWAN LAGI  TAPI KURANG AJAR TAHAP HARAMJADAH.