Friday, August 12, 2011

SIRI 46 DAP LAKNATULLAH : SURAT PEKELILING LARANGAN MENGGUNAKAN PEMBESAR SUARA UNTUK BACAAN QURAN


 MUKASURAT 1 : PEKELILING BERKAITAN LARANGAN MENGGUNAKAN PEMBESAR SUARA UNTUK BACAAN QURAN SEBELUM DAN SELEPAS SUBUH
SIAPAKAH YANG MENGADU? ISLAM ATAU KAFIR?

MENGAPAKAH RUANGAN TINDAKAN BAHAGIAN PENGURUSAN MASJID DAN SURAU DI POTONG SEOLAH-OLAH SALAH. APAKAH JAIPP TERPAKSA MENJADI KUDA TUNGANGGAN? SETELAH DINILAI, GUAN ENG AKAN MENGGUNAKAN LANGKAH-LANGKAH YANG DIGUNAKAN OLEH LEE KUAN YUEW DALAM MEMASTIKAN SYIAR DAN SUARA SERTA LAMBANG-LAMBANG ISLAM AKAN DIKURANGKAN SATU PERSATU DI PULAU PINANG.PAS PULA AKAN MENJADI PANGLIMA PERANG MEMPERTAHANKAN HAL INI. AYUH!!!!!!!! MELAYU PENANG, BANGKIT SEPERTI MELAYU SELANGOR DALAM ISU JAIS. ORANG YANG SAMA DIBELAKANG TABIR IAITU DAP .


GUAN ENG BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.DATO SS MUFTI BERADA DI JEDDAH SEKARANG.SO, TIADA ULASAN SETAKAT INI. SETELAH DI SEMAK DALAM ISLAMWEB.NET SEPERTI YANG TERTERA DALAM SURAT, TERNYATA WEB INI MENGGUNAKAN BAHASA ARAB, INGGERIS DAN PERANCIS. MENGAPAKAH WEB INI DIJADIKAN SANDARAN? APAKAH INI ADA KAITAN DENGAN KHAWARIJ? SIAPA KHAWARIJ?PENDEDAHAN LANJUT AKAN DIBONGKARKAN.


PERNAHKAH UMAT ISLAM PULAU PINANG MENGHALANG PERAYAAN DAN CARA AGAMA LAIN DIAMALKAN DI PULAU PINANG?TETAPI GUAN ENG CUKUP BERSUNGGUH-SUNGGUH MENGGUNAKAN PENDEKATAN HALUS DALAM SEGALA ASPEK UNTUK MENGURANGKAN SYIAR ISLAM?PENING PENING.