Tuesday, August 2, 2011

BUKANKAH INI BANNER MUNAFIK DI PERMATANG PAUH?

BANNER INI DILETAKKAN DI SIMPANG TIGA PASAR MALAM PENANTI. KASIHAN TEMAN TENGOK PAS INI. ISU DAH LAMA DIBANGKITKAN. KEMUDIAN ISU KARTUN INI NAK DIPERBESARKAN. BESAR SANGATKAH KESALAHAN UTUSAN TU. KALAU NAK DIBANDINGKAN DENGAN HARAKAH YANG LAGI BANYAK MENGHINA ISLAM DAN FITNAH ORANG.

TUAN GURU HJ HADI BIADAP SEBAB BACA AKHBAR YANG HINA ISLAM KONONNYA. PRESIDEN PUN BACA. APALAH SANGAT NILAI PEMUDA PAS YANG NAK DIBANDINGKAN DENGAN PRESIDEN. KASIHAN KASIHAN. TEMAN NAK PESAN PADA PAS, KALAU BOLEH JANGAN JUAL ATAU TENGOK LANGSUNG UTUSAN LAGI SENANG. MACAM MANA PEMUDA PAS BOLEH TAHU KARTUN NI ADA DALAM UTUSAN KALAU DEPA TAK PI BELI. LAIN KALI FAHAM MAKSUD BOIKOT. BOIKOT MAKSUDNYA JANGAN BELI LANGSUNG DAN JANGAN AMBIL TAHU BERITA DALAM UTUSAN. ADA FAHAM???
ARTIKEL INI TAK HINA ISLAM KER. MENGAPA PAS PERKECILKAN UNDANG-UNDANG ALLAH?INILAH NAMANYA HINA ISLAM DAN PERANGAI MACAM MUNAFIK. DULU KATA HUDUD WAJIB. SEKARANG DAH JADI TAK WAJIB. INGAT HUDUD MACAM GORENG PISANG KER.....DASAR MUNAFIQUN ABDULLAH  UBAI.