Tuesday, July 19, 2011

TOLONG SAYA ..............RAYUAN HATI SEORANG BLOGGER KERDIL DI ALAM MAYA

Teman nak minta ihsan sahabat pembaca dan para blogger yang lain kembang biakkan artikel yang boleh membantu kemenangan Islam yang tulen di bawah UMNO.Kawan -kawan yang membuat salinan semula artikel teman, mohon bantuan nyatakan sumber ya.Lihat macam blog pisau.net. Dia ambil artikel teman dan nyatakan sumber  atau untuk maklumat lanjut pembaca link kan ke blog teman. Walapun pun baru bernafas semula, namun niat teman satu nak Islam Jitu kembali menang.Teman berharap agar blogger terkenal seperti GAP, PPAGOMO, PISAU.NET DAN BEBERAPA BLOGGER PRO KERAJAAN YANG LAIN BERSAMA MENGEMBANGKAN ILMU YANG TERTULIS.

BAGI RAKAN DALAM PAS DAN PKR, YANG MASIH MAHUKAN ISLAM, KEMBALILAH KE PANGKAL JALAN. TEMAN AKAN BONGKARKAN PEMBOHONGAN DAP PULAU PINANG DAN DAP YANG MEMUSNAHKAN ISLAM. MASA UNTUK BERUBAH TERBUKA BUAT KALIAN.

YA ALLAH DINGIN MALAM INI AKU MENGHARAPKAN KEKUATAN MENERUSKAN PERJUANGKAN. KURNIAKAN DIRIKU KEMENANGAN DAN KETAKWAAN YANG TINGGI DALAM PERJUANGAN MENENTANG DAP LAKNATULLAH.AMIN YA ALLAH