Thursday, May 31, 2012

PASCA E13 : ISU PLAT KERETA WWW 1 MEMANG NIAT NIZAR NAK JATUHKAN KESULTANAN MELAYU

WWW 1 ?

MENGAPA DI CATURKAN DAN DI SALAK KUAT OLEH NIZAR DAP. NIZAR BEKERJA UNTUK DAP DAN NUAR BRAHIM. DENGAN MENCABAR KEDAULATAN RAJA RAJA MELAYU, MAKA SISTEM REPUBLIK DINAIKKAN DAN NUAR AKAN JADI PRESIDEN DAN DAP TIMBALAN PRESIDEN REPUBLIK MALAYSIA.

MENGAPA NIZAR TIDAK MENYALAK GAMBAR GAMBAR DI BAWAH YANG JELAS MENGGUNAKAN WANG RAKYAT?SULTAN JOHOR TIDAK MENGGUNAKAN WANG RAKYAT DAN BUKAN TUGAS SULTAN MEMBIAYAI PENTADBIRAN NEGARA. TUGAS KERAJAAN MEMERINTAH YANG MEMBIAYAI RAKYAT.

NIZAR DENGAN SENGAJA MEMALUKAN SULTAN MELAYU DAN MEMUTAR BELITKAN KENYATAAN RAJA ZALIM RAJA DI SANGGAH.

Menteri Besar Kelantan - DAT 55 & DAB 55 - Nombor ini dapat free kah ? Pakai duit rakyat atau duit derma?Menteri Besar Kedah - Berapa harga nombor ini ?Anak Musryidul Am Pas - Dapat free ke nombor itu ?


Bekas MB Perak yang putus wayar - tidak membazirkah itu ?
rompak wang rakyat oleh MB nizar. Tolong jawab guna wang mana? wang mak bapak hang ka nizar ?
AGS 10, AFD 11, AFD 22, AFD 33, AFD 55, AFD 66, AFD 77, AFD 88, AFD 99, AFD 333,AFD 999, AFF 33, AFF 88, AFF 99, AGS 828 DAN AEU 606 .SEMUA INI DIDAFTARKAN PADA 9 JANUARI 2009


AAF 26 - Abdul Arif Fahmi 26 tahun. Duit siapa? mengapa nizar tak menyalak?

ORANG MELAYU PERLU BANGKIT MEMASTIKAN NIZAR KURANG AJAR DINAYAHKAN DARI BUMI MALAYSIA. NIZAR IALAH AGEN ASING YANG BERGERAK MEMBAWA GERAKAN KUFAR DAN BERSARANG DI DALAM PAS. INILAH KAEDAH YAHUDI YANG PALING KUAT. NIZAR DI BELA OLEH NUAR DAN DITEMPATKAN KE DALAM PAS.