Tuesday, April 24, 2012

PASCA E 13 : UNIT AMAL PAS BERAMAL UNTUK MAKSIAT DAN DOSA.


UNIT AMAL PAS KAWAI YANG NI JE PUN...EEE JIJIK    TAK BERMARUAH. UNIT AMAL SEPATUTUNYA PI TARBIYYAH DEPA NI PAKAI TUDUNG, PAKAI SENONOH SIKIT. JANGAN DOK NAMPAK ROSMAH JERRRHarakahdaily, 19 Apr 2012KUALA LUMPUR: 30 anggota Unit Amal PAS akan dikerah berkawal pada satu-satu masa di Dataran Merdeka bagi memastikan keselamatan mahasiswa yang berkhemah di sana.

Kawalan 24 jam itu akan bermula hari ini selepas insiden serangan sekumpulan samseng pagi tadi terhadap mahasiswa yang berkampung di situ itu sehingga ada yang cedera.

Menurut Setiausaha Dewan Pemuda PAS Malaysia, Khairul Faizi Ahmad Kamil, jumlah itu bagaimanapun akan ditambah mengikut keperluan.

"Kejadian yang dikatakan berlaku sekitar jam 2.00 pagi hari ini menunjukkan tiada ketulusan di dalam kawalan keselamatan di dalam negara kita.

"Dewan Pemuda PAS Malaysia mengerahkan Unit Amal agar membentuk satu kumpulan keselamatan untuk mengawal keselamatan terhadap pelajar-pelajar tersebut terutamanya pada waktu malam," katanya dalam satu kenyataan.

DUNIA AKHIR ZAMAN , ORANG MENGAKU ALIM GAGAL BAGI TARBIYYAH DAN PI JAGA MAKSIAT.