Friday, January 6, 2012

901 : ZAINULFAQAR SOLDADU ANWAR DALAM PAS-MENYERANG UST NASHA DAN TG HJ HADI


ZAINUFAQAR BERSAMA RAKAN RAKAN DALAM PAS DI PUSAT KHIDMAT DUN PERMATANG PASIR. ZAINULFAQAR MERUPAKAN PENGGERAK DAN AKTIVIS MUDA PAS. NAMUN, DI PULAU PINANG NAMANYA KURANG MENDAPAT TEMPAT MEMANDANGKAN BELIAU INI SEORANG YANG TIDAK TERLALU ALIM. JENIS BUDAK PANJAT PAGAR MASA BELAJAR DI AL MASHOOR. ZULFAQAR JUGA MERUPAKAN PEMUDA PAS YANG KUAT MENENTANG PERPADUAN PAS DAN UMNO. BELIAU MENGETUAI SERANGAN KE ATAS UST NASHARUDDIN DAN TG HJ HADI SECARA PENULISAN.DENGAN KATA LAIN DALAM KEPALA OTAK ZAINULFAQAR NO TO UMNO SAMPAI MATI. DAKWAH MACAM MANA PUN, DIA TETAP KATA UMNO TU JAHAT DAN NERAKA.

MALAM SEMALAM ( 5/1/12)DIA HADIR KE USM ADALAH UNTUK MEMBANTU  MAHASISWA PRO LIM GUAN ENG DAN PAS DALAM MENYOKONG NASIB ADAM ADLI DAN SAFWAN ANANG. ZALNULFAQAR  SEMASA BERSAMA DENGAN KAMPUS NEGARA JUGA PERNAH MENUDUH SEORANG TNC MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS TANPA MENUNJUKKAN SEBARANG BUKTI . TAPI SEKARANG DALAM KES ANWAR DIA PERJUANGKAN QAZAF. BUKANKAH INI BUKTI JELAS ZAINULFAQAR SEORANG MUNAFIQ?

BERKATALAH BENAR WALALUPUN PAHIT. TANG HANG TUDUH TNC WAKTU ITU BERZINA TANPA SAKSI BOLEH PLAK. NI ANWAR DENGAN SAKSI , DENGAN RAKAMAN SIAP LAGI...HANG NAK QAZAF PULAK. PELIK DUNIA HARI INI APABILA ADA SOLDADU YAHUDI BERJUANG ATAS NAMA HOMOSEKSUAL.ZAINULFAQAR BEKAS WARTAWAN HARAKAHDAILY, AHLI PAS TEGAR DAN MERUPAKAN BLOGGER YANG KUAT MENENTANG KERAJAAN PERPADUAN.