Friday, December 16, 2011

DAP BANGSAT = RASIS. ZAMBRY HARAMJADAH = TAK RASIS. GILA...GILA


Hari ini BK terbaca beberapa web dan blog pembangkang.Ternyata kenyataan ketua pemuda umno pulau pinang dalam perhimpunan agung umno yang lalu dihentam dengan begitu teruk oleh dap dan agen rasis mereka. mereka menyatakan umno rasis dan memusuhi cina. lalu terdengar gendang-gendang dalam parti gerakan dan mca yang merestui juga kenyataan dap bahawa kenyataan ketua pemuda umno pulau pinang tersebut bersifat rasis.Amat malang, tiada seorang pun ketua pemuda di mana-mana bahagian umno di pulau pinang mempertahankan kenyataan dap bangsat yang dikeluarkan oleh syed.Kata kawan BK , terbuktilah ketua pemuda umno pulau pinang ini tidak mempunyai kekuatan di peringkat akaran. Tapi bagi BK, syed ada ruang bernafas untuk meneruskan perjuangan melayu.

ada pembangkang kata syed ni mamak. tapi mereka lupa malik kassim juga bukan ke dari keturunan yang mereka cemuhkan itu.yang amat pelik kenyataan dap bangsat di anggap rasis sedangkan zambry haramjadah tidak pula rasis. apa punya gila pertimbangan dan penilaian yang dibuat oleh mereka. terbuktilah sekarang segelintir melayu pro dap dan pas telah buta hati perut mereka. mereka terlalu sayangkan musuh daripada rakan seislam.kalau ikut hirarki antara bangsat dan haramjadah, haramjadah lebih keji. tetapi kenapa gerakan dan mca dok diam sahaja? ada yang kata kenyataan syed ini tidak tepat pada masanya dan boleh menyebabkan sokongan cina terus berkurang. orang cina terasa kata mereka. tapi apakah orang melayu tidak terasa dengan kenyataan haramjadah.

Mudah nyer melayu di buai mimpi indah kuasa. apabila bangsanya diharamjadahkan, mereka diam tetapi apabila dap di bangsatkan mereka menyatakan umno salah dan rasis. kalau begitulah caranya, baiklah kita bubar nama melayu dan agama islam. kita join together dengan gelaran bangsa cina dan joinlah mana-mana yang melayu suka. hinanya menjadi melayu di malaysia kerana apabila bercakap soal melayu di anggap rasis dan cina tak kan beri undi

senjata ugutan undi terus berada di persada utama dalam isu pilihanraya. apabila cina dap kata perak darul kartun sekaligus menghina istilah perak yang diredhai , semua orang melayu dalam pas dan umno senyap. apa dah jadi melayu?

DALAM HAL DAP BANGSAT, SEPATUTNYA SEKALIAN KETUA PEMUDA UMNO PULAU PINANG PERLU BERADA DI BELAKANG SYED DAN MENYATAKAN PENDIRIAN SEBAGAI KETUA PEMUDA KEPADA SEBUAH PARTI MELAYU. TAPI BK YAKIN PERKARA INI TIDAK BERLAKU. BK TIDAK MEMIHAK KEPADA SESIAPA. BK PUN TAK KENAL SYED. CUMA BK FOLLOW PERKEMBANGAN CARA PIMPINANNYA. SOLDADU BN DAN PR TERUS MENYATAKAN KENYATAAN SYED ITU AKAN MENYEBABKAN BN KALAH.SYED DIKAMBING HITAMKAN .DAP TERUS BERAJA DAN BERTAKHTA DI HATI MELAYU PAS DAN PKR.MELAYU PAS DAN PKR MAHU SANGAT MELIHAT MELAYU MALAYSIA BERUBAH AGAMA DAN AMALAN BUDAYANYA. JIKA ITULAH YANG PAS DAN PKR MAHU, HALALLAH BUMI MALAYSIA DI UJI DENGAN BALA ALLAH NAUZUBILLAH.

BERCAKAP SAHAJA SOAL BANGSA DAN ISLAM, MAKA ITU ADALAH RASIS. APAKAH DAP CINA AKAN MARAH DENGAN KENAIKAN ELAUN PENYELARAS MASJID YANG BARU DI UMUM PM HARI INI?HIDUP DI MALAYSIA AMAT SERONOK. BUKAN MELAYU BOLEH MINTA SEMUA ? MELAYU ISLAM BIARKAN DAN JANGAN BERCAKAP LEBIH. CAKAP LEBIH RASIS. RASIS RASIS RASIS. MELAYU BERMIMPI  BAHAWA MEREKA ADALAH RASIS. DAP JUGA MALAIKAT AGUNG PENENTU SYURGA. YA ALLAH TABAHKAN HATIKU YA RABBUL JALIL.AMIN.