Sunday, June 3, 2012

PASCA E 13 : PKR TAIKO PENDIDIKAN SAMSENG DI MALAYSIA

AMALAN DEMOKRASI DALAM PKR MESTI ADA TUMBUK DAN UGUT
SURENDRAN DAN AZMIN TAK KATA INI BUDAYA SAMSENG PKR. INI BUSAYA YANG MULIA. MAZMUMAH KATA ORANG PKR KALAU DAPAT PUKUL ORANG. SETAKAT INI ADA KE AZMIN KENA PUKUL ATAU NUAR KENA PUKUL
DALAM PKR GADUH ADALAH AMALAN MULIA. INI AMALAN ISO DALAM MESYUARAT PKR

The recent neck-gripping incident of a Guang Ming Chinese Newspaper lady photographer by keADILan goons is a source of great concern.
BERTUMBUK DENGAN POLIS AMALAN YANG DI SYARIATKAN DALAM PKR
PAKCIK NI KENA BALING BATU MACA CERAMAH ANWAR DI PANTAI DALAM. YANG PELIKNYA SEORANG JE YANG BERDARAH, TAPI NUAR KATA BANYAK. YANG PELIK LAGI KENAPA NUAR TAK KENA BALING SEDANGKAN JARAK NUAR HANYALAH TAK SAMPAI 10 METER DENGAN PAKCIK NI DAN NUAR TERUS BERJALAN KE ARAH PAKCIK NI. INILAH PROVOKASI MURAHAN NUAR YANG MENGUPAH ORANG LAIN SUPAYA MENGANGU CERAMAH PKR LALU DIA AKAN MENYALAHKAN UMNO.

PESANAN BK NUAR JANGANLAH GUAN TEKTIK ZAMAN PERANG JEPUN NI. CUBA UBAH CARA LAIN BOLEH KOT.
Kekerasan Pekerja PKR sewaktu proses penamaan calon selesai semalam.Dalam insiden kira-kira pukul 1.30 petang itu, jurugambar akhbar New Straits Times, Mohamed Sairen Mohamed Nahfis, 26, dan Halim Berbar, 28, dari HBL Press News, Perancis, bukan sahaja teruk dipukul malah mangsa kehilangan kameranya yang dilarikan kumpulan terbabit

UNIT AMAL MENGEPUNG DAN MELAKUKAN KEKERASAN KEPADA SEORANG PENYOKONG BN. INI PUN PERBUATAN BERMARUAHKAH?

PERSOALAN TEKTIKAL :

AZMIN DAN PKR SEDANG MEMBAWA PEMIKIRAN RAKYAT BAHAWA UMNO JAHAT DAN SAMSENG SELEPAS BERSIH 3.0. LALU MEREKA MENCIPTA PELBAGAI CARA UNTUK MEMBERI GABARAN UMNO SAMSENG. TIDAKKAH MEREKA INGAT BAHAWA PILIHARAYA KECIL PERMATANG PAUH DAN PERMATANG PASIR MENYAKSIKAN TERLALU BANYAK KEJADIAN SAMSENG PKR YANG DI IMPORT DARI LUAR? SIAPAKAH YANG MEMUKUL ORANG AWAM PRO MNO DAN WARTAWAN YANG BERTUGAS? INILAH YANG DINAMAKAN SEBAGAI HELAH KEMUNAFIKAN NUAR BRAHIM. BETULLAH KATA PAKCIK KARPAL SINGH " ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT"