Monday, June 25, 2012

PASCA E 13 : INTIPATI PEMBOHONGAN ANWAR DALAM PIDATO RAKYAT DI NIBONG TEBAL. SYABAS PAKATAN PENANG DALAM AGENDA PEMBOHONGAN


PENGACARA MAJLIS UMUM YANG HADIR DALAM 10 000 RIBU ORANG
YANG BENAR : PARAMETER SEKELILING YANG AKU TENGOK SEKALI YANG DOK DALAM GELAP , ATAS MOTOR DAN SEBAGAINYA TAK SAMPAI 4000 ORANG

PENCERAMAH :

1) YB. Lau Choo Kiang ( Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang)
2) Sdr. Badrol Hisham ShaharinB( Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia )
3) YB. Dr. Mansor Othman
4) YB. Datuk seri Anwar Ibrahim

MAI KITA BACA APA DEPA BOHONG ORANG NIBONG TEBAL SEMALAM. AKU PUN TURUT KENA BOHONG SEBAB NAK DENGAR CERAMAH PEMBOHONG TEGAR MALAYSIA :
             1.   Kenaikan harga barang(DAP PENANG TAMBAH PETAK PARKING SENYAP PLAK)

            2  :       Rasuah di kalangan pemimpin BN / UMNO. ( PR RASUAH SENYAP)

3  :       Menang Pilihanraya Minyak akan diTurunkan. ( DAH MENANG 4 NEGERI BAGILAH SUBSIDI MINYAK DI EMPAT  NEGERI INI)

4  :       Pakatan perintah Pulau Pinang berjaya kurangkan hutang dari 300 juta kepada 30 juta. Pelabur asing ramai masuk dan pelaburan tertinggi di Malaysia. ( DOK BOHONG AYAT NI LA )

5  :       MPSP dulu nak bangkrap, tetapi sekarang banyak wang.( SEBAB TAK BELANJA . SEMUA INFRA DAH BN BUAT )

6 :        UMNO menyalahkan pakatan pembangkang tak bawa pembangunan kepada orang melayu di Pulau Pinang, tetapi apa pemimpin UMNO buat semasa perintah.( BUAT SAMPAI HANGPA BOLEH CERAMAH LA. LA NI DENGAN AMAN DAN ADA TAMAN , ADA PADANG. NAK APA LAGI?HANGPA BINA RUMAH MEWAH BANYAK. UMNO TAK BUAT MACAM TU...DEPAN MATA LA BENGONG WOIII)

7 :        Skandal NFC,( SKANDAL 3 BILLION. MANA BANYAK LAGI?

8 :        Pendidikan percuma kepada semua kaum.  ( MASA JADI MENTERI KEWANGAN DULU DAN JADI TPM HAWAT TAK BUAT DAN BENTANG DALAM BAJET?)                          

9;         UMNO sebenarnya menghina raja, ini terbukti dimana isu minyak apabila Sultan Kelantan mahu royalti diberi kepada kerajaan kelantan tetapi UMNO tidak beri.( LA ITU JER KER...YANG HANGPA KURANG AJAR TAHAP GABAN TU DIAM PLAK)

10:       Tanah rizab melayu banyak digadai oleh UMNO  contoh di Johor, Negeri Sembilan,Perak.( ZAMAN NUAR LAGI BANYAK TERGADAI. IPP GADAI HAK RAKYAT. WANG RAKYAT .NUAR LA PUNCA IPP)

11:       Cincin Rosmah bukti melalui borang Kastam ( RM 3 BILLION NUAR BUKTI MELALUI TIMBALAN GABENOR BANK NEGARA LAGI)

12:       Isu kapal selam. PM akan didakwa mahkamah Perancis.     ( SAMAN LA DI MALAYSIA WAHAI NUAR. HAWAT MINTA PERANCIS PULA?)