Wednesday, February 29, 2012

PASCA E 13 : LAMBAIAN BADRUL SYAITAN.MENIPU SELAGI TERDAYA

BADRUL SYAITAN BERSAMA ISTERI PERTAMANYA.BILA DAH SESAK CARI JUGA ISTERI PERTAMA. MASA DOK SENANG, TAMBAH SELAGI NAFSU TERDAYA. SELAGI KEPALA BANA NAIK, SELAGI ITULAH NAFSU SARAKAH MAHUKAN SYAHWAT WANITA.

HUJAH DANGKAL LAGI PEMBOHONG PASANGAN KHALWAT BADRUL SYAITAN.

Wanita yang didakwa terbabit dalam kes khalwat dengan Pengarah Penerangan kerajaan negeri Selangor, Dr Badrulamin Bahron memfailkan tuntutan cerai terhadap suaminya di Mahkamah Rendah Syariah Rompin, semalam.
( baru nak failkan tuntutan cerai selepas terkantoi kes khalwat dengan badrul syaitan. mengapa selepas terkantoi baru nak failkan? oooo nak minta nasihat badrul syaitan dulu kot baru nak failkan saman. apakah badrul memberi pendapat lebih baik meruntuhkan rumah tangga orang lain supaya nampak kes beliau dapat diredakan dan dirasionalkan.sekiranya perempuan itu didera oleh suaminya, mengapakah tak buat laporan perubatan dan polis? apakah suaminya memang mendera dan berkasar dengan beliau? berapa banyak kekerasan yang dibuat?inilah lakonan yang dibayar oleh badrul syaitan kepada perempuan tersebut.)
Menurut akhbar Sinar Harian, hari ini, wanita itu juga membuat penafian bahawa beliau berkhalwat dengan pemimpin PKR berkenaan dan tidak berada dalam bilik yang sama. “Fitnah! Saya tidak berkhalwat. Saya tidak lakukan perbuatan itu! “Saya tidak berada dalam satu bilik dengan ustaz (Badrulamin).Orang fitnah saya berniat jahat. Tidak bertanggungjawab!” katanya dipetik akhbar itu.
( tak perlu buat penafian. BK cabar wanita tersebut saman sahaja JAIP dan akhbar yang melaporkan kes beliau. kenapa guna media untuk membina persepsi jahat. bukankah ini sudah di arah dan di ajar oleh badrul syaitan kepada wanita tersebut? saman sahajalah wahai wanita yang bertindak dayus pada suami.)
Semalam, wanita berusia 28 tahun itu dari Kolej Komuniti Rompin hadir di mahkamah bagi sebutan kesnya di hadapan Hakim Syarie, Abu Kassim Pilus. Katanya, kerana tindakan khianat itu, Badrulamin bukan sahaja dikurung, malah dibelasah di biliknya oleh pihak yang mahu memerangkapnya. ( badrul di belasah dan dikurung. mohon polis menyiasat badrul yang kena belasah. cedera terukkah? tiada kesan lebam di mukanya.perhatikan wajah badrul di atas. badrul syaitan ada ilmu syaitan kot. jadi kebal...kenapa tak buat laporan polis dibelasah dan buat rawatan klinikal)
“Saya pergi menemui ustaz Badrulamin atas tujuan mahu melarikan diri daripada suami, bersama anak saya yang berusia dua tahun. Saya bimbang keselamatan kami terancam. “Saya sudah puas berusaha dan tidak mampu lagi menanggung segala bebanan ini,” rintihnya kepada Sinar Harian.
( inilah ciri-ciri isteri dayus.patutlah suaminya pun tak percaya. mengapa tak lapor kes rumahtangga kepada pejabat agama. buat fasa demi fasa.pergi mencai suami orang di waktu malam. kalau terancam, dapatkan perlindungan dari polis.itu sahaja prosedurnya atau buat lapaoran polis segera.)
Sabtu lalu, media arus perdana milik BN, termasuk agensi Bernama melaporkan Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) menangkap seorang pemimpin PKR kerana disyaki berkhalwat dengan seorang wanita berstatus isteri orang di sebuah hotel di Balok di Kuantan. Badrulamin kebetulan berada di Kuantan untuk temurapat atau permukiman PKR pada hujung minggu lalu.
( kebetulan berada di kuantan dan kebetulan juga mahu berkhalwat.dekat sikit daripada mai ke kl.)


“Saya juga kesal dengan sikap segelintir masyarakat yang menuding jari tanpa beri kami peluang untuk bela diri, sedangkan kes ini belum diputuskan di mahkamah,” katanya. Menurut wanita itu, beliau nekad mengemukakan tuntutan cerai kerana kemelut rumah tangganya gagal diselesaikan di sebalik pelbagai usaha.

“Itulah jalan penyelesaian terbaik bagi memastikan keselamatan dan masa depan saya serta anak terbela,” katanya. Sebelum ini, Badrulamin juga menafikan dakwaan khalwat itu dan berkata beliau khuatir kes itu akan dijadikan permainan politik kotor oleh Umno.
( dah agak dah....last sekali umno juga yang dapat habuan......badrul syaitan sedap sedap, umno dapat buruk....biasalah adat syaitan.)
-Malaysiakini....( laporan media kafir yahudi)
Menurut wanita itu lagi, beliau memang kenal rapat dengan Badrulamin dan isterinya, Zumrah Husni, sejak beliau mengikuti rombongan umrah yang dikendalikan pemimpin itu pada 1 Mei tahun lalu dan mereka sering berhubung antara satu sama lain. “Ustaz pun ada datang ke sini (Rompin) dan saya juga mengenali rapat isteri beliau. Malah isterinya juga menasihatkan saya supaya bersabar menghadapi kes fitnah ini.
( ini kaedah biasa yang digunakan. mengapakah isteri kedua beliau tidak mempertahankan beliau?)