Wednesday, January 11, 2012

PASCA E 13. DISEBALIK TABIR NOMBOR EKOR BERHIASKAN AYAT QURAN. MALIK KASSIM BERTANGGUNGJAWAB

laporan polis yang dibuat oleh saudara faiz selaku ydp gpms barat daya. keprihatinan anak muda ini harus diberi pujian kerana demi Islam beliau telah berusaha memastikan segala cubaan menghina kesucian ayat suci al quran di dedahkan.apa yang merisaukan, pengurusan salinan ayat suci quran yang dibuat fotokopi di kedai kedai fotostat harus diberi perhatian.

ayat suci al quran yang tersilap untuk dibuat salinan perlu di urus dengan baik.. dibakar dan abunya dibuang ke dalam laut atau sungai. makluman ini perlu dimaklumkan oleh pihak jaipp kepada semua pekedai fotostat. apapun yang perlu diketengahkan ini sensitif orang bukan islam yang menggunakan kertas yang mengandungi ayat suci quran untuk dijadikan kertas cetakan nombor ekor haram. bagi umat islam yang membuat salinan setiap ayat quran, harus sensitif dengan perkara ini. ini melibatkan Kitabullah.

INGAT!!!! PERKARA INI TIDAK PERNAH BERLAKU DI ZAMAN BN MEMERINTAH. APAKAH DAP TELAH MENGAJAR KAKI NOMBOR INI SUPAYA DENGAN MUDAH BOLEH MENGHINA QURAN DAN MALIK KASSIM PULA DOK GOYANG TELUQ DENGAN MENJAWAT JAWATAN EXCO YANG NAK JAGA ISLAM.


KERTAS NO EKOR HARAM YANG TERCETAK AYAT SUCI QURAN DI BELAKANGNYA. MENGAPAKAH ORANG BUKAN ISLAM DI PULAU PINANG KURANG SENSITIF UNTUK MENJAGA KESUCIAN AGAMA ISLAM WALAUPUN KAMU BUKAN BERAGAMA ISLAM.

BK AKAN DEDAHKAN SALINAN SURAT YASSIN YANG MENGANDUNGI GAMBAR LUCAH JAM 11.00 PAGI NANTI. TUNGGU..... WALAUPUN PERKARA INI TELAH DIDEDAHKAN OLEH MEDIA DAN DILAPORKAN KEPADA PIHAK BERWAJIB, NAMUN, JAIPP TIDAK BEGITU SERIUS MENYELESAIKAN MASALAH YANG BERSANGKUTAN DENGAN PENGHINAAN INI. TIDAK KIRA MELAYU, CINA ATAU INDIA, MANA -MANA YANG MENGHINA AL QURAN SECARA FIZIKAL HARUS DI BAWA KE MUKA PENGADILAN. JIKA TIDAK, HILANGLAH KESUCIAN QURAN ITU SENDIRI. JANGAN SAMPAI , AYAT QURAN DI ANGKAT KELANGIT DI MUKA BUMI PULAU PINANG.