Friday, October 14, 2011

PSY WAR 6 JAHANAM PAS DALAM MENAMBAT HATI RAKYAT

BANNER INI DILETAKKAN D SELURUH KAWASAN  PULAU PINANG DALAM PILIHANRAYA KE 12. TUJUANNYA HENDAK MENARIK SIMPATI MELAYU UNTUK  PAS DAN MENYATAKAN INI SEMUA KERJA UMNO. TERNYATA MEREKA BERJAYA MEMBOHONG RAKYAT. SEBENARNYA BANNER INI DI BUAT OLEH PASUKAN PERANG SARAF PAS. KEMUDIAN BANNER INI DI AMBIL GAMBARNYA DAN DI BUAT SALINAN SERTA DI EDARKAN DISELURUH MASJID PULAU PINANG PADA HARI  JUMAAT SEBELUM PILIHANRAYA.INILAH KAEDAH PALING CELAKA PAS.....GAMPANG....!!!! 

SEKARANG PAS MULA BERMAIN PERANG SARAF LAGI.LIHAT :
KES KEPALA BABI YANG DIBUAT SENDIRI OLEH MAHASISWA PRO PAS DI UM. KE ENAM-ENAM MAHASISWA INI DIBUANG UNIVERSITI DAN SEKARANG BERKHIDMAT DENGAN UNIT GERAK SARAF PERANG SARAF PAS. TERBARU PAS EDAR KLIP VIDEO KONONNYA INI FITNAH UMNO. INI BUKTINYA:
GAMBAR DI AMBIL DARI PAPAGOMO.BLOGSPOT

KONONNYA PERANG SARAF INI DIBUAT UNTUK MENARIK SIMPATI RAKYAT KEPADA PAS. PENCERAMAH MEREKA AKAN BERKATA INILAH KERJA UMNO MEMFITNAH ORANG, SAYANG ....SERIBU KALI SAYANG. KAEDAH DAN TEKTIKAL PAS INI TELAH LAPUK DI MAKAN ZAMAN WALAUPUN BARU DI EDARKAN.SOALNYA SEKARANG...TAK KANLAH GILA NAK BERZINA LETAK BENDERA PAS DI BELAKANG. UMNO PUN TAU TAK BODOHNYA PAS LETAK BENDERA PAS BILA NAK BERZINA. MAT SABU PROJEK DENGAN NORMAH PUN TAK GUNA BENDERA PAS......GUAN ENG RINGAN-RINGAN DENGAN SETIAUSAHA AKHBAR PUN TAK LETAK BENDERA DAP OOOOO.....