Tuesday, August 30, 2011

KERAJAAN IKTIRAF PIMPINAN BERHALUAN KIRI , TAPI BUKAN PIMPINAN KOMUNIS HARAMJADAH DAN SIAL

PAS HARUS MALU KERANA KERAJAAN BN TELAH LAMA MENGIKTIRAF PEJUANG HALUAN KIRI WALAUPUN MEREKA TIDAK SELARI DENGAN PERJUANGAN PERIKATAN. NAMUN, NAMA SEPERTI AHMAD BOESTAMAM TIDAK SAMA DENGAN NAMA PENGKHIANAT  CHIN PENG, MAT INDERA, RASHID MAIDIN, SAMSIAH FAKEH, ABDULLAH CD. PAS SELALU SALAH ANGGAP MENYATAKAN DAN MENYAMAKAN AHMAD BOESTAMAM, DR BURHANUDDIN SEBAGAI PIMPINAN HALUAN KIRI YANG MENYAMAI PIMPINAN KOMUNIS . KOMUNIS BUKAN BERHALUAN KIRI TETAPI PENGKHIANAT YANG BUNUH MELAYU.AHMAD BOESTAMAM DI IKTIRAF KERAJAAN JASANYA SEJAK TAHUN 1972 LAGI. BEGITU JUGA DR BURHANUDDIN.
PAS TENGOK DAN BACA BETUL BETUL. YANG DIPERTUA PAS PUN KERAJAAN BN IKTIRAF. MANA HUJAH HANGPA HANGPA. ADA TAK PAS LETAKKAN NAMA PEJUANG UMNO PADA BANGUNAN MILIK MEREKA?MISALNYA BUBUHLAH NAMA SEK RENDAH AGAMA RAKYAT ONN JAAFAR KER.......
BUKANKAH INI PENGIKTIRAFAN BN PADA PAS. MENGAPA PAS MARAH SANGAT PADA UMNO. UMNO MENGIKTIRAF PEJUANG TAPI BUKAN PENGKHIANAT KOMUNIS MACAM MAT SABU.KALAULAH DR BURHANUDDIN TAHU PERANGAI PAS MACAM LA NI, MEMANG SAH MAT SABU AKAN DI PECAT.