Friday, July 22, 2011

SIRI 11 DAP LAKNATULLAH : PROPAGANDA RISALAH

Teman cukup masak sangat dengan cara guan eng dan sekutunya bermain dengan propaganda. Berlakon dan membohong adalah 2 jenis ilmi dalaman dalam pakatan rakyat. Teman nak sahabat sekalin melihat risalah propaganda ala kanak-kanak bermain guli :

katanya ezam nak gulingkan kerajaan? lawak sungguh. Yang nak gulingkan kerajaan ialah dap sebab nak kumpul orang hampir setengah juta di kuala lumpur. ezam dan kawan-kawan cuma berkumpul dan berarak dalam jumlah 2 ribu ke 3 ribu orang sahaja. lagipun nak guling buat apa. nak demo sikit-sikit . nak bagitau guan en lu keleja macam lubang jamban. cakap talak selupa bikin. kasi SAR baru rm 1.75 juta sulah bising satu malaysia. BN kasi rm 925 juta untuk pendidikan pada Pulau Pinang talak bising ma. Inilah propaganda namanya dan pastikan rakyat bencikan ezam dan rakan-rakan ngos.Cuba lihat gambar wartawan yang dikatakan dikasari? siapa kasari siapa? bukankah tingkahlaku wartawan tu yang membuat provokasi kepada peserta demo, lalu peserta demo terpaksa mempertahankan dirinya. kemudian, tindakan mempertahankan diri oleh peserta demo telah dirakam oleh rakan wartawan yang lain. ishhhhh tektik yang digunakan dah lama orang tak pakai. macam tian chua pakai baju  nipis , senang koyak bila polis pegang baju. Tian Chua serang polis, polis mempertahankan diri, jurukamera pakatan haram rakam kata polis nak pukul tian chua. malaun badigul punya lang.

demo ganas ? wah!!!!! ganas bawa bom, parang dan senjata api ker? berapa yang dimasukkan ke hospital , berapa yg telah dikuburkan? berapa yang mengalami cedera parah? kalau tak tahu tulis ayat dalam risalah, belajar dengan murid tahun 6. mereka boleh ajar cara penulisan yang baik dalam risalah. teman ni, lain la budak tadika jer. tulis untuk perjuangan.