Thursday, June 30, 2011

BERITA PETI SIMPANAN RINGKAS .DIARI PULAU PINANG

1. SIDANG MEDIA YANG DIBUAT OLEH LIM GUAN ENG TENGAHARI TADI BERKAITAN DENGAN FORUM BERSIH YANG AKAN DIADAKAN PADA 30/6/2011 DI BATALKAN DAN DI UBAH PADA 10 JULAI 2011.LGE DENGAN BANGGA MENUKAR NAMA FORUM KEPADA CERAMAH PENERANGAN KERAJAAN NEGERI . BAGI TEMAN NAMANYA DI UBAH HANYA UNTUK MENGHALALKAN CARA. TAK HABIS HABIS LGE NAK BERBOHONG.

2. BERTEMPAT DI BANGUNAN PERMATA, JALAN TRANSFER BERSEBELAHAN HOTEL PENAGA AKAN DIADAKAN SATU SIDANG MEDIA OLEH YDP PERKASA NEGERI PULAU PINANG PADA JAM 10.00 PAGI. SIDANG MEDIA INI AKAN DIJALANKAN BERSAMA DENGAN NGOS PULAU PINANG . SIDANG MEDIA INI BERTUJUAN MENYATAKAN PENDIRIAN PERKASA NEGERI BERKAITAN PERHIMPUNAN HARAM BERSIH 9/7/2011

3.RAPAT UMUM DAN PERARAKAN ANAK PULAU PINANG BANGKIT MENENTANG KEZALIMAN DAP AKAN DIADAKAN SELEPAS SOLAT JUMAAT ( 1/7/2011) BERTEMPAT DI MASJID KAPITAN KELING. PERARAKAN AKAN DILAKUKAN SEHINGGA KE KOMTAR. AYUH ANAK MUDA, AYUH PEJUANG ISLAM. KITA BANGKIT MENENTANG DAP LAKNATULLAH.JANGAN DATANG LEWAT. KITA BERSOLAT JUMAAT DI MASJID KAPITAN KELING TAKBIR!!!! ALLAHUAKBAR.